TEGNEKONKURRANSE – NOVEMBER: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2023-11-01 – Av judith

Hei, alle sammen! Håper dere hadde en uhyggelig fin Halloween i går? 🎃 Nå er vi over på ny måned og klare med en splitter ny tegnekonkurranse! Denne gangen tar vi utgangspunkt i den helsprøe…  Les mer »

Livet som tegneserieskaper

2023-10-31 – Av Norli Junior

Å lage historiske tegneserier handler om mye lesing og mye tegning. Men innimellom slagene er det jo mye action. I denne videoen vises de andre tingene en tegneserieskaper som jeg er med på. Ukens konkurranse…  Les mer »

Tegneserie om andre verdenskrig!

2023-10-29 – Av Norli Junior

Hei! Jeg heter John Jamtli. Jeg var ikke så flink på skolen og ikke så interessert i andre verdenskrig da jeg var på deres alder. Men jeg tegnet mye og ble serieskaper. Jeg har laget…  Les mer »

Då var det fredag!

2023-10-27 – Av Norli Junior

Eg syns det er så gøy å sjå at så mange av dykk no kjenner til Orion og den forferdelege (eller fantastiske?) dagen hans. Håpar de har blitt inspirert til å ikkje vere verdas flinkaste…  Les mer »

Lenge sidan eg har vore SÅ flau

2023-10-25 – Av Norli Junior

Himmel og hav!Ja, det vart litt av ein tysdag for meg når så å seie ALLE stemte på at eg skulle lesa høgt for ein framand! Lenge sidan eg har vore SÅ flau. Ja, ja.I…  Les mer »

Bajasveke med Ingunn

2023-10-23 – Av Norli Junior

Hallo alle lesande elevar! Så kjekt å få ei heil veke saman med dykk. Eg heiter Ingunn Thon og eg har skrivi vekas bok, Full bajas. Så kanskje me kan kalle dette ei bajasveke? Boka…  Les mer »

Vinneren av tegnekonkurransen SEPTEMBER

2023-10-20 – Av judith

Hei på dere! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for september 🥳 Det ble sendt inn veldig mange mystiske og unike villdyr! TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen tok denne gangen utgangspunkt i Villdyr – første…  Les mer »

En lese-challenge for livet og UKENS VINNER

2023-10-20 – Av Norli Junior

Hei! Ja, da var det nesten slutt da på TROLLHEIM-UKA her på Norli junior lesekonkurranse. Men, denne uken var kanskje bare starten på et langt bekjentskap med Arne, Ida og TROLLHEIM-BØKENE! 😎 Trollheim finnes på…  Les mer »

Bli kjent med innleser Preben Olram

2023-10-19 – Av Norli Junior

I dag så skal dere få møte Preben Olram. Han er en av mange skuespillere og musikere som jobber med å lese inn lydbøker og lyddrama. Preben har lest inn en bok skrevet av forfatter…  Les mer »

Bli kjent med illustratør Ida Skjelbakken

2023-10-18 – Av Norli Junior

Hei! Og velkommen til dag tre i TROLLHEIM-UKA her i Norges kuleste lesekonkurranse! Hvor mange sider eller minutter har du lest i TROLLHEIM-serien nå da? Og hvor mye husker du av det du har lest?…  Les mer »