Cha og Victor: Tegnetips!

2022-11-02 – Av Norli Junior

Har dere kommet godt i gang med ukens tegnekonkurranse? I dagens video viser Cha og Victor hvordan de tegner. Kanskje blir du inspirert til å lage din egen tegneserie?

Cha og Victor: Unike karakterer!

2022-11-01 – Av Norli Junior

Vi er alle forskjellige! I Dragens Øye-serien er det mange alver og drager, men der ser forskjellige ut. Det samme gjør revene i Ville Poter-serien. Dette er temaet for dagens video!

TEGNEKONKURRANSE – NOVEMBER: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2022-11-01 – Av judith

Hei på dere! Håper dere har hatt en skrekkelig fin Halloween ?? Nå er vi jo plutselig i november, og det betyr selvfølgelig NY tegnekonkurranse! Denne gangen tar vi utgangspunkt i en morsom og lettlest…  Les mer »

Cha og Victor: Tegneserier og tegnekonkurranse!

2022-10-31 – Av Norli Junior

Denne uken er det Cha Sandmæl og Victor Nordahl som skal lede dere gjennom uken. Begge forfatterne er tegneserieskapere og ukens tema er derfor tegning! Lesing trenger ikke bare være ord på en side. Det…  Les mer »

Takk for meg! Vinner av ukens konkurranse! ?

2022-10-28 – Av Norli Junior

Hei alle sammen! Denne uken har vi snakket mye om drømmer! I tillegg har vi hatt konkurranse. Dere har sendt inn så mange fine drømmer. Tusen takk for at dere delte drømmene deres med meg!…  Les mer »

Mona Berntsen: Dansedrømmen og høytlesning!

2022-10-27 – Av Norli Junior

I dagens video forteller Mona Bentsen om dansedrømmen hun hadde som barn. I tillegg leser hun første kapittel fra den første boken i Flow-serien. Hvis du ser hele videoen kan du registrere at du har lest 6 sider.

Mona Berntsen: En dag på turné

2022-10-26 – Av Norli Junior

Mona har vært på turné med en av verdens største artister. Hvordan ser egentlig en vanlig dag på turné ut?

Mona Berntsen: Dansedrømmen! Konkurranse!

2022-10-25 – Av Norli Junior

Bokserien Flow handler om dansedrømmen! Du drømmer kanskje om noe helt annet? I dag forteller Mona om hvordan det føles å danse på scenen og leve ut drømmen hun hadde som barn.

Mona Berntsen: Mona og Dansedrømmen

2022-10-24 – Av Norli Junior

Denne uken er det Mona Berntsen som skal ta over Norli Junior. Hun er profesjonell danser og forfatteren bak bokserien Flow. Bli bedre kjent med Mona ved å se dagens video:

Alexander H. Sandtorv: Vinner av konkurransen!

2022-10-21 – Av Norli Junior

Det har vært fantastisk å se alle tegningene! Så mange gøye og fantastiske eksperimenter. Kokende væsker, og rør, flasker og eksplosjoner og poff og masse fine farger. Sånn skal eksperimenter være! Tusen takk til alle som har sendt inn tegninger - de var så fine at det nesten var umulig å kåre en vinner.