498 574

bøker
Lest
sider
Lest

71 674 559

av 33 587 elever i 1 695 klasser


Vinnerne kåres 17. januar kl 11 på Facebook

- Av Norli

17. januar er dagen! Da kåres vinnerne av lesekonkurransen. Forfatter Marius Horn Molaug og Caroline Heitmann fra Norli Junior Lesekonkurranse står for kåringen, som sendes  Les mer »

1. februar starter lesespillet Oppdrag Europa opp igjen

- Av Norli

Du kan gjøre lesereisen alene, eller du kan du delta med et reisefølge. Mer informasjon og mulighet for å melde seg på kommer.

Ny tegnekonkurranse: Tegn noen som reiser til en annen planet!

- Av Norli

«Kepler62» er en spenningsserie som foregår på en planet med samme navn. Hit kommer hovedpersonene Ari, Joni og Marie etter å ha overlevd en dramatisk  Les mer »

Gratulerer! Vi er i mål med lesekonkurransen! 17. januar kåres vinnerne

- Av Norli

Vi er i mål! Tre måneders lesemaraton er over. Dere har lest utrolige 70 millioner sider! Gratulerer med fantastisk innsats! Mange har lest bøker for  Les mer »

Kan noen vinne over denne klassen???

- Av Norli

Ingen har lest flere sider enn elevene i 5. klasse på Grasdal skule i Hordaland. De topper tabellen med imponerende 12.875 sider (!) per elev  Les mer »

Sju klasser har klart elefant – og Sunde 7B ble først i Rogaland. De har sendt video!

- Av Norli

Sju klasser har hittil klart det høyeste nivået i lesekonkurransen: Elefantdiplomet (8.000 sider per elev). Alle som klarer elefant, får pokal. Sunde 7B var første  Les mer »

Hvem vinner tegnekonkurransen i november!

- Av Norli

Oppgaven denne måneden var: Tegn en person du synes bør bli med i verdens kuleste gjeng! Det var selvsagt boka Verdens kuleste gjeng av Maja  Les mer »

Hvordan velge bokomslag? Stem på din favoritt!

- Av Norli

Neste bok i Verdens verste-serien av Marius Horn Molaug skal handle om fotball. Vil du hjelpe forfatteren med å velge bokomslaget til den neste boka?  Hvordan  Les mer »

Hvor mye kan du om bøker? Ta en QUIZ!

- Av Norli

Ta quizen og test hvor mye du kan om William Wenton-bøkene og Bobbie Peers!   Ta quizen og test hvor mye kan du om «Dukkens  Les mer »

Bøker i badekaret?

- Av Gudrun Skretting

Hei, igjen! Sånn er det hver høst: Før man vet ordet av det, nærmer det seg jul. Tipper det er mange som gleder seg? Selv  Les mer »