336 137

bøker
Lest
sider
Lest

45 272 902

av 33 452 elever i 1 863 klasser


Detektivbyrå nr. 3?

- Av Jørn Lier Horst

Ordet Detektiv kommer fra det engelske ordet detect, som betyr å oppdage eller å avsløre. Det er ikke noen aldersgrense for å være detektiv. Det  Les mer »

ROBOTER

- Av Bobbie Peers

Hei alle, Jeg har fått mange spørsmål om hvordan robotene i William Wenton-serien ser ut. Og jeg pleier å svare at det er litt opp  Les mer »

Kidzdesignlab: Disse barna er ekte oppfinnere! Tegn en egen oppfinnelse og vinn produkter fra Kidzdesignlab

- Av Norli

Har du hørt om Kidzdesignlab? Hos Kidzdesignlab er det barna som er oppfinnerne. Kidzdesignlab har per idag tre designteam med barn: Et team som har  Les mer »

Katalog med over 100 sider med boktips!

- Av Norli

Leter du etter noe godt lesestoff? I denne katalogen finner du over 100 sider med boktips!
Operasjon Mumie

Hvor mye kan du om bøker? Ta en QUIZ!

- Av Norli

Her kan du teste hvor mye du kan om «Operasjon Mumie» og ukens forfatter Jørn Lier Horst. Har du lest om Ukens forfatter, Siri Pettersen?  Les mer »

Frist: søndag 19. november for å sende inn videobokanmeldelse av «Verdens kuleste gjeng»

- Av Norli

Send inn videobokanmeldelse av  «Verdens kuleste gjeng»-bøkene av Maja Lunde og vinn bokorm til klassen! Maja Lunde er neste ukes forfatter på Norli Junior. «Tullball»  Les mer »

Hvem vinner tegnekonkurransen for oktober?

- Av Norli

Oppgaven denne måneden var: Tegn en morsom, rar eller skummel dukke! Bunken med innsendte tegninger har vokst med noen centimeter for hver dag, og det  Les mer »

Lag video om en detektivbyrå nr. 2-bok innen fredag 10. november – vinn bokorm til klassen!

- Av Norli

Vil du vinne denne søte bokormen til klassen din? I høst blir det massevis av vinnersjanser! Neste sjanse: Lag en bokanmeldelse av en Detektivbyrå Nr.  Les mer »

Hvem tror dere vinner tegnekonkurransen?

- Av Norli

OVER 20 CENTIMETER! Hver måned har vi en ny tegnekonkurranse, og i oktober var temaet dukker: Tegn en skummel, rar eller morsom dukke. Denne gangen  Les mer »

Hvorfor jeg vil være inni ei boble

- Av Siri Pettersen

«Bobla» er en sann historie. På en måte. Nesten. Altså, det er ikke sant at Kine finnes, men det er sant at jeg hadde denne  Les mer »