Norli Junior har forventet nedetid mandag 22. januar kl 10:00, i opptil 48 timer. Vi beklager bryderiet.

498 604

bøker
Lest
sider
Lest

71 672 952

av 33 586 elever i 1 695 klasser


Vi kårer vinnerne av lesekonkurransen!

- Av Norli

I dag har vi kåret vinnerne av lesekonkurransen! Se hvem som har vunnet hundepokal, måkepokal og blekksprutpokal – og ikke minst pizzalunsj!   Medaljer!  Les mer »

Vinner av tegnekonkurransen i desember

- Av Norli

Tusen takk for alle de fine tegningene! Oppgaven denne måneden var: Tegn en orbulator! Ideen er hentet fra den nyeste boken om William Wenton: «Orbulatoragenten»  Les mer »

Påmelding starter 1. februar: Bli med på vårens store leseutfordring «Oppdrag Europa»! 5 vinnere får gavekort på 1.000 kroner

- Av Norli

Oppdrag Europa er et lesespill for deg – alene eller sammen med familien, klassen eller vennegjengen! Les bøker – reis gjennom Europa – vinn  Les mer »

Vinnerne kåres 17. januar kl 11 på Facebook (Vi er noen få minutter forsinket med opplastingen! Kommer straks!)

- Av Norli

17. januar er dagen! Da kåres vinnerne av lesekonkurransen. Forfatter Marius Horn Molaug og Caroline Heitmann fra Norli Junior Lesekonkurranse står for kåringen, som sendes  Les mer »

1. februar starter lesespillet Oppdrag Europa opp igjen

- Av Norli

Du kan gjøre lesereisen alene, eller du kan du delta med et reisefølge. Mer informasjon og mulighet for å melde seg på kommer.

Ny tegnekonkurranse: Tegn noen som reiser til en annen planet!

- Av Norli

«Kepler62» er en spenningsserie som foregår på en planet med samme navn. Hit kommer hovedpersonene Ari, Joni og Marie etter å ha overlevd en dramatisk  Les mer »

Gratulerer! Vi er i mål med lesekonkurransen! 17. januar kåres vinnerne

- Av Norli

Vi er i mål! Tre måneders lesemaraton er over. Dere har lest utrolige 70 millioner sider! Gratulerer med fantastisk innsats! Mange har lest bøker for  Les mer »

Kan noen vinne over denne klassen???

- Av Norli

Ingen har lest flere sider enn elevene i 5. klasse på Grasdal skule i Hordaland. De topper tabellen med imponerende 12.875 sider (!) per elev  Les mer »

Sju klasser har klart elefant – og Sunde 7B ble først i Rogaland. De har sendt video!

- Av Norli

Sju klasser har hittil klart det høyeste nivået i lesekonkurransen: Elefantdiplomet (8.000 sider per elev). Alle som klarer elefant, får pokal. Sunde 7B var første  Les mer »

Hvem vinner tegnekonkurransen i november!

- Av Norli

Oppgaven denne måneden var: Tegn en person du synes bør bli med i verdens kuleste gjeng! Det var selvsagt boka Verdens kuleste gjeng av Maja  Les mer »