VINNER AV NAVNEKONKURRANSEN

2019-01-15 – Av Bobbie Peers

Hei alle sammen og godt nyttår. Håper dere har hatt en fin jul og håvet inn med gaver:) Før jul ba jeg dere om hjelp til å finne et navn på skurk i bok nummer…  Les mer »

Hvem vinner tegnekonkurransen for desember?

2019-01-15 – Av Norli

I Operasjon Skrotnisse blir flere av innbyggerne i Elvestad utsatt for mystiske tyverier. I desember ønsket vi oss tegninger av noe stjålet som Tiril, Åtto og Oliver gjenfinner. Vi har fått utrolig mange fine bidrag!…  Les mer »

Barnas dag 2. Februar

2019-01-10 – Av Norli

På Barnas Dag 2. februar kan 30.000 elever hente medaljene sine i Norli-bokhandler over hele landet. Oversikten blir løpende oppdatert med tidspunkter og program. Dette skjer i ALLE Norli-bokhandler: Alle klasser som har lest over…  Les mer »

Lesekonkurransen er avsluttet! Hva skjer nå? Husk Barnas dag 2. februar!

2019-01-03 – Av Norli

Nyttårsaften kl 23:59 var siste frist for å lese bøker i Norli Junior Lesekonkurranse. Det dere leste ifjor kan registreres til og med 3. januar – men det er ikke lov å skrive opp en…  Les mer »

Tegnekonkurransen i januar: Tegn noe du er bekymret for i naturen!

2019-01-02 – Av Norli

Nytt år – og nye muligheter! I januar har tegnekonkurransen et miljøfokus, inspirert av boken Grønne greier som er skrevet av Ole Mathismoen og Jenny Jordahl. Tegn noe du er bekymret for i naturen! Last ned…  Les mer »

Kokotopia 2!

2018-12-21 – Av Simon Stranger

Kjære leser (Her må jeg skrive noe. Jeg bare må det. Et eller annet, ellers blir dette bare rart.) Hei! Akkurat nå sitter jeg og jobber med Kokotopia 2. Den handler om Oldtiden i Egypt.…  Les mer »

NAVN TIL SKURK I NESTE WILLIAM WENTON-BOK. VINNEREN FÅR 4 SIGNERTE BØKER!

2018-12-17 – Av Bobbie Peers

For en tid tilbake ba jeg dere om å komme med navneforslag til skurk i den neste boka om William Wenton, verdens beste kodeknekker. Boka skal hete: SENTRIFUGALKATASTROFEN og kommer ut høsten 2019. I boka…  Les mer »

Hvem vinner tegnekonkurransen for november?

2018-12-15 – Av Norli

Tegneoppgaven i november tok utgangspunkt i boka Apokalypsegeneratoren  der gamle familiehemmeligheter og koder fra verdensrommet setter William på sporet av en dommedagsmaskin av apokalyptiske dimensjoner. Tegnekonkurransen i november vår å tegne noe William gjør i…  Les mer »

Unge herr Trump?

2018-12-10 – Av Endre Lund Eriksen

I ”Verdens beste pappa” begynner 12-åringen Mads å skrive brev til den amerikanske presidentens sønn. Men er det sønnen til Donald Trump Mads skriver brev til? Når man begynner på en ny skole og ikke…  Les mer »

Julelopper!

2018-12-03 – Av Jenny Jordahl