Vinneren av tegnekonkurransen DESEMBER

2024-01-16 – Av judith

Hei på dere! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for desember 🥳 Det ble sendt inn veldig mange skumle og mystiske tegninger! TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen tok denne gangen utgangspunkt i den spennende barnebokserien Trollheim…  Les mer »

TEGNEKONKURRANSE – JANUAR: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2024-01-05 – Av judith

Godt nyttår, alle sammen! Vi starter det nye året med en splitter ny tegnekonkurranse 🥳 Denne gangen tar vi utgangspunkt i den ellevte boken i Hundemannen-serien, nemlig Hundemannen drar på Lopphavet. Serien er skrevet og illustrert av…  Les mer »

Vinneren av tegnekonkurransen NOVEMBER

2023-12-22 – Av judith

Hei på dere! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for november 🥳 Det ble sendt inn utrolig mange fine tegninger av magiske romvesener! TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen tok denne gangen utgangspunkt i den…  Les mer »

Hvorfor endrer sidetallene seg?

2023-12-18 – Av Norli Junior

Mange vil oppleve at topplistene endrer seg. Grunnen til dette er at Norli Junior sjekker lesingen til de som ligger an til å vinne hovedpremier. Ingenting er avgjort før vi annonserer vinnerne 23. januar 2024.…  Les mer »

Årets beste barnebok: Vampyrer og demoner!

2023-12-12 – Av Norli Junior

Over 50.000 barn har deltatt på Norli Junior Lesekonkurranse. Trollheim: Vampyrer og demoner er kåret til årets beste barnebok. Boka får en score på 4,7 av 5 stjerner, som er høyere enn noen andre barnebøker utgitt…  Les mer »

Viktig informasjon til lærere og elever!

2023-12-04 – Av Norli Junior

Oppdatert 18.12.2023 Mange vil oppleve at topplistene endrer seg. Grunnen til dette er at Norli Junior sjekker lesingen til de som ligger an til å vinne hovedpremier. Ingenting er avgjort før vi annonserer vinnerne 23. januar…  Les mer »

Lykke til i innspurten!

2023-12-01 – Av Norli Junior

I dag får dere bli med Stian inn i en ny dimensjon – altså en ny jobb. Se videoen for å se hvordan et studio for klipping og fiksing av lyd ser ut. Kult ikke…  Les mer »

TEGNEKONKURRANSE – DESEMBER: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2023-12-01 – Av judith

Hei på dere! Nå er det endelig desember og vi feirer julemåneden med en ny tegnekonkurranse 🎅 Denne gangen tar vi utgangspunkt i den spennende barnebokserien Trollheim – Vampyrer og demoner. Serien er skrevet av Arne…  Les mer »

Lese under bordet?

2023-11-30 – Av Norli Junior

Trenger du litt motivasjon nå i slutten av lesekonkurransen? Stian deler noen av sine tips i dagens video. Konkurranse – siste sjanse Send inn en tegning fra en dimensjon som du finner på. Hva slags…  Les mer »

Bli med Stian på jobb i teater!

2023-11-29 – Av Norli Junior

Stian er ikke bare forfatter.. Han er også skuespiller! Se videoen for å høre Stian fortelle om jobben som skuespiller og hvorfor han bestemte seg for å skrive bokserien Portalpilotene. Konkurranse Send inn en tegning…  Les mer »