Nudler og pudler

2020-11-16 – Av Bobbie Peers

Hei alle sammen. Mitt navn er Bobbie Peers og denne uka er det jeg som er ukens forfatter. Jeg begynner med å utlyse en konkurranse på å finne handling til bok nummer 5 i Oppdagerklubben…  Les mer »

Vinneren av tegnekonkurransen – tegn din Drømmedal

2020-11-16 – Av Cecnys

Hei igjen! Da har vi kåret vinneren av tegnekonkurransen hvor oppgaven var å tegne DIN DRØMMEDAL. Vinnertegningen ble denne vakre, fargerike og drømmende tegningen laget av Andrine Terese i 3. klasse på Bodøsjøen Skole. Vi…  Les mer »

Vinner av diktkonkurransen

2020-11-15 – Av Monika Steinholm

Vinneren av Ikke akkurat Lykke T-skjorta er: Viktoria Helena Glama 11 år ved Birkeland skole.

Skriv et dikt eller en sang og vinn bøker!

2020-11-14 – Av Maja Lunde

Liker du bedre å skrive enn å tegne? Eller hva med å lage musikk og synge? Da er kanskje denne konkurranse noe for deg! Barna det handler om i Solvokteren pleier å synge en sang…  Les mer »

Vinnerne av skrekk-konkurransen!

2020-11-12 – Av Mari Moen Holsve

Endelig! Etter å ha fått inn supermange kule forslag og svar på konkurransen, har jeg kåret to vinnere. Se videoen over – der leser jeg de to vinnerforslagene høyt! De to vinnerne blir kontaktet på…  Les mer »

Vinn bokpakke til klassen!

2020-11-11 – Av Maja Lunde

I dag er det på tide med tegnekonkurranse! Da Lisa og jeg lagde boka Solvokteren snakket vi mye om hvilke tegninger som ville passe til handlingen. Jeg er ganske dårlig til å tegne selv, så…  Les mer »

Se video og registrer høytlesning fra Solvokteren!

2020-11-10 – Av Maja Lunde

I dag er det tid for høytlesning. Vi har laget en smakebit fra boka, her kan du både høre meg Maja lese fra noen av de første kapitlene og se Lisas mange fine illustrasjoner. Husk…  Les mer »

Ukens forfatter: Maja Lunde

2020-11-09 – Av Maja Lunde

Snikkikk på boka Solvokteren Hei, alle sammen! Denne uka er det jeg Maja Lunde som er ukens forfatter her på Norli Junior. Sammen med illustratør Lisa Aisato har jeg tidligere laget julekalenderboka Snøsøsteren, som noen…  Les mer »

Hør utdrag fra den siste boka i skrekkserien

2020-11-06 – Av Mari Moen Holsve

Min uke på Norli Junior er nesten over! Har du husket å delta på konkurransen om å vinne de to første skrekkbøkene mine? Klikk her for å lese om den og delta! I videoen over…  Les mer »

Konkurranse: Klarer du å finne på noe SKIKKELIG skummelt?

2020-11-03 – Av Mari Moen Holsve

Hei! Endelig er det min uke på Norli Junior! Jeg heter Mari Moen Holsve, og jeg skriver skrekk og fantasy. Min nyeste bok heter Ingen andre enn oss, og den handler om Håkon og Thale…  Les mer »