VINNER AV TEGNEKONKURRANSEN – JANUAR ❄️

2021-02-23 – Av Cecnys

Da var det på tide å annonsere vinneren av tegnekonkurransen for januar måned. Konkurransen denne gangen tok utgangspunkt i denne boken: Invasjonen er første bok i den nye tegneserien Animorphs. Den er spennende men samtidig lett å…  Les mer »

KONKURRANSE: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2021-02-04 – Av Cecnys

En dag svinger en skitten, gammel Volvo opp foran barnehjemmet der ni år gamle Jonna bor. Det er gorillaen som kommer, og hun ønsker å adoptere et av de foreldreløse barna. Hun bestemmer seg umiddelbart…  Les mer »

VINNERNE AV NORLI LESEKONKURRANSE HØSTEN 2020 🥳🥳🥳

2021-01-27 – Av Cecnys

Da er vi endelig her at vi skal annonsere vinnerne av LESEKONKURRANSEN! Se video under: Vi GRATULERER alle vinnerne og takker så mye for innsatsen til ALLE barn og lærere der ute! Det gleder oss…  Les mer »

Tusen takk for en fabelaktig innsats i lesekonkurransen

2021-01-13 – Av Cecnys

Først vil vi bare si TUSEN TAKK for den fabelaktige innsatsen gjennom lesekonkurransen høsten 2020! 🎉🎉🎉 Som dere nok sikkert vet så ble konkurransen avsluttet 11. desember og nå gjenstår den spennende delen, nemlig og…  Les mer »

KONKURRANSE: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2021-01-06 – Av Cecnys

En kveld oppdager fem ungdommer et romskip. Om bord er en utenomjordisk krigerprins som gir ungdommene evnen til å skifte utseende. De kan bli til et hvilket som helst dyr. Krigerprinsen forteller at jerkene, en…  Les mer »

Vinner av tegnekonkurransen Desember

2021-01-05 – Av Cecnys

Hei igjen! I desember gikk tegnekonkurransen ut på å tegne en verdensrekord! Vi fikk som alltid inn mange kule tegninger og vinneren av tegnekonkurransen denne gangen er denne fine og fargerike tegningen: Gratulerer så mye…  Les mer »

Vinner av tegnekonkurransen November

2021-01-04 – Av Cecnys

I november gikk tegnekonkurransen ut på å tegn noe fantastisk Lilja opplever. Lilja har et vagt minne om sola, men verden slik hun er kjenner den, er alltid regntung og mørk. Ingenting vil vokse i…  Les mer »

Lesekonkurransen nærmer seg slutten!

2020-12-09 – Av Cecnys

Nå er det jammen meg ikke lenge igjen av lesekonkurransen! Høstens Norli Junior lesekonkurranse avsluttes på fredag kl. 20.00. Elevene på grunnskolen har lest imponerende mye i høst også; hittil er det registrert 757.000 leste…  Les mer »

Vinner av sang/diktkonkurransen

2020-12-07 – Av Cecnys

Hei og tusen takk for alle fine bidrag som kom inn i sang/diktkonkurransen som Maja Lunde og Lisa Aisato la ut her på Norlijunior.no! Det var utrolig rørende og fint å se igjennom alle bidragene…  Les mer »

Vil dere være testklasse og lese/anmelde den nye og spennende krimboken Pokaltyven?

2020-12-04 – Av Cecnys

Hei igjen! Igjen så er vi heldige og får lov til å dele ut levesett til 3 heldige klasser som får 5 bøker hver! Denne gangen skal vi dele ut boken Pokaltyven av Lars Mæhle…  Les mer »