Vinner av tegnekonkurransen i oktober 🥳

2020-11-24 – Av Cecnys

I oktober gikk tegnekonkurransen ut på å tegne et UHYGGELIG SJØMONSTER! Konkurransen tok utgangspunkt i den nye boken Orkanen, som er den andre boka i serien Krypto. Tegneserien er skrevet og tegnet av Hans Jørgen…  Les mer »

Vinn en plass i neste bok om Kass og Tycho!

2020-11-23 – Av christopherpahle

Hei! Jeg heter Christopher og jeg er forfatter. Jeg har skrevet to bøker om tvillingene Kass og Tycho, som har sitt helt eget romskip som de reiser rundt i verdensrommet med. Den første boken heter…  Les mer »

Vil dere være testklasse og lese/anmelde den ny fotballboken Elastico?

2020-11-22 – Av Cecnys

Hallo! Vi er så heldige som får lov til å dele ut lesesett av boken Elastico til tre heldige klasser som får 5 bøker hver! 🥳 Eneste kriteriet for å melde seg på som testklasse…  Les mer »

Sovende snøfonn

2020-11-21 – Av Bobbie Peers

Hei. Her er femte og siste vide hvor jeg leser fra Snøfreserduellen. I dag leser vi kapittel 5 og dere kan logge 5 minutter med høytlesning. Jeg minner også om konkurransen som jeg utlyste på…  Les mer »

Snøballkatapulten

2020-11-19 – Av Bobbie Peers

Hei. I denne videoen leser jeg kapittel 4. i Snøfreserduellen. Dette er den korteste og sikkert mest tullete videoen jeg har lagt ut. Dere kan logge ca. 3. minutter med høytlesing etter å ha sett…  Les mer »

Hva er en Snømåke?

2020-11-18 – Av Bobbie Peers

Hei. Da var det allerede onsdag og jeg leser kapittel 3 i Snøfreserduellen. Hvis dere ser hele videoen kan dere registere 7 minutter høytlesning til lesekonkurransen:) Ikke glem å sjekke ut konkurransen som jeg utlyste…  Les mer »

Hårete monster

2020-11-17 – Av Bobbie Peers

Her kommer kapittel nummer 2 i Snøfreserduellen. Når dere har sett videoen kan dere registrere 5 minutter høytlesning!

Nudler og pudler

2020-11-16 – Av Bobbie Peers

Hei alle sammen. Mitt navn er Bobbie Peers og denne uka er det jeg som er ukens forfatter. Jeg begynner med å utlyse en konkurranse på å finne handling til bok nummer 5 i Oppdagerklubben…  Les mer »

Vinneren av tegnekonkurransen – tegn din Drømmedal

2020-11-16 – Av Cecnys

Hei igjen! Da har vi kåret vinneren av tegnekonkurransen hvor oppgaven var å tegne DIN DRØMMEDAL. Vinnertegningen ble denne vakre, fargerike og drømmende tegningen laget av Andrine Terese i 3. klasse på Bodøsjøen Skole. Vi…  Les mer »

Vinner av diktkonkurransen

2020-11-15 – Av Monika Steinholm

Vinneren av Ikke akkurat Lykke T-skjorta er: Viktoria Helena Glama 11 år ved Birkeland skole.