Problemer med innlogging? Løst!

2023-09-11 – Av Norli Junior

Hei! Mange har opplevd problemer med innlogging. Problemet er nå løst, men du må be om nytt passord på nytt. Beklager ulempen! Ta kontakt med oss om du lurer på noe norlijunior@norli.no

Høstens forfattere 2023

2023-09-09 – Av Norli Junior

Hver uke denne høsten vil en forfatter dukke opp på Norli Junior. De vil fortelle om bøkene sine, arrangere konkurranser og motivere til lesing. Her er årets forfattere: Uke 37: Lars Henrik Eriksen – Oppfinneren,…  Les mer »

Norli Junior Lesekonkurranse 2023: Dette må du vite!

2023-09-08 – Av Norli Junior

Mandag 11. september begynner høstens største lesefest! Meld dere på i dag! I høst arrangeres Norli Junior lesekonkurranse for 8. gang! Konkurransen er landets største lesekonkurranse for grunnskolen, og årlig deltar ca. 50.000 elever fordelt…  Les mer »

To bøker du kan lese på valgdagen!

2023-09-04 – Av Norli Junior

11. september er det kommunevalg! Kanskje har du hørt om valget på skolen eller hjemme? Politikk kan være litt forvirrende fordi det brukes så mange vanskelige ord. Her er to faktabøker som handler om valg,…  Les mer »

TEGNEKONKURRANSE – SEPTEMBER: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2023-09-01 – Av judith

Hei på dere! Nå er det på tide med en splitter ny tegnekonkurranse 😎 Denne gangen tar vi utgangspunkt i Villdyr – første bok i en ny, storslagen fantasyserie for barn skrevet av Håkon Marcus.…  Les mer »

Bøker som handler om skolestart!

2023-08-28 – Av Norli Junior

Skolestart kan være både spennende og rart. På skolen møter du mange nye mennesker – både voksne og barn. Har du nettopp begynt på skolen? Eller har du lyst til å lese bøker om å…  Les mer »

Vinneren av tegnekonkurransen JULI

2023-08-18 – Av judith

Hei på dere! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for juli 🥳 Det ble sendt inn veldig mange unike og kreative monstre! Her har dere virkelig brukt fantasien. TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen…  Les mer »

TEGNEKONKURRANSE – AUGUST: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2023-08-03 – Av Norli Junior

Nå er det AUGUST og snart er det skolestart 🥳 Det er nok mange som venter spent på første skoledag. Kanskje gjør du også det? Det er fortsatt en stund til ferien er over, så…  Les mer »

Vinneren av tegnekonkurransen JUNI

2023-07-21 – Av judith

Hei, alle sammen! Nå er det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for juni 🥳 Det ble sendt inn utrolig mange tøffe og helt unike avatarer. TUSEN TAKK!  Tegnekonkurransen i juni tok utgangspunkt i den nye…  Les mer »

TEGNEKONKURRANSE – JULI: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2023-06-30 – Av judith

Hei på dere! Nå er sommeren endelig i gang, og hva passer vel bedre enn å starte ferien med en ny tegnekonkurranse? 😎 Denne gangen tar vi utgangspunkt i Beast Quest – en eventyrlig fantasyserie som…  Les mer »