KONKURRANSE: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2021-01-06 – Av Cecnys

En kveld oppdager fem ungdommer et romskip. Om bord er en utenomjordisk krigerprins som gir ungdommene evnen til å skifte utseende. De kan bli til et hvilket som helst dyr. Krigerprinsen forteller at jerkene, en…  Les mer »

Vinner av tegnekonkurransen Desember

2021-01-05 – Av Cecnys

Hei igjen! I desember gikk tegnekonkurransen ut på å tegne en verdensrekord! Vi fikk som alltid inn mange kule tegninger og vinneren av tegnekonkurransen denne gangen er denne fine og fargerike tegningen: Gratulerer så mye…  Les mer »

Vinner av tegnekonkurransen November

2021-01-04 – Av Cecnys

I november gikk tegnekonkurransen ut på å tegn noe fantastisk Lilja opplever. Lilja har et vagt minne om sola, men verden slik hun er kjenner den, er alltid regntung og mørk. Ingenting vil vokse i…  Les mer »

Lesekonkurransen nærmer seg slutten!

2020-12-09 – Av Cecnys

Nå er det jammen meg ikke lenge igjen av lesekonkurransen! Høstens Norli Junior lesekonkurranse avsluttes på fredag kl. 20.00. Elevene på grunnskolen har lest imponerende mye i høst også; hittil er det registrert 757.000 leste…  Les mer »

Vinner av sang/diktkonkurransen

2020-12-07 – Av Cecnys

Hei og tusen takk for alle fine bidrag som kom inn i sang/diktkonkurransen som Maja Lunde og Lisa Aisato la ut her på Norlijunior.no! Det var utrolig rørende og fint å se igjennom alle bidragene…  Les mer »

Vil dere være testklasse og lese/anmelde den nye og spennende krimboken Pokaltyven?

2020-12-04 – Av Cecnys

Hei igjen! Igjen så er vi heldige og får lov til å dele ut levesett til 3 heldige klasser som får 5 bøker hver! Denne gangen skal vi dele ut boken Pokaltyven av Lars Mæhle…  Les mer »

KONKURRANSE: Tegn en verdensrekord og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2020-12-02 – Av Cecnys

Uunnværlig for faktasamlere og rekordknusere i alle aldre og en obligatorisk gave under juletreet. Årets bok har et splitter nytt design, temaet Oppdag verden og en rekord for hver eneste dag – finn ut hvilken…  Les mer »

VINNERNE av Kass og Tycho-konkurransen (og quiz)

2020-11-28 – Av christopherpahle

Hei, dere! Nå har jeg gått gjennom alle de kreative forslagene dere hadde til Kass og Tycho-konkurransen. Tusen takk til alle som har bidratt, det har virkelig vært fantastisk gøy å se på alt dere…  Les mer »

Kass og Tychos quiz om verdensrommet!

2020-11-25 – Av christopherpahle

Hei igjen! I dag er dagen kommet for quizen om verdensrommet. Klikk HER for å ta quizzen. Jeg kommer til å trekke tre av dere som har alt riktig. Dere får en signert bok av…  Les mer »

Høytlesning fra Kass og Tycho 2: Fantomplaneten

2020-11-24 – Av christopherpahle

Hei igjen! I dag skal jeg lese høyt fra første kapittel av Kass og Tycho 2: Fantomplaneten. Det kan logges som 9 minutter høytlesning. Men bare så du er advart: begynnelsen av denne boken avslører…  Les mer »