Lesekonkurransen er avsluttet!

2019-12-16 – Av Norli

Kl 23:59 i kveld, den 16. desember, avsluttes lesekonkurransen for i år. Etter det er det ikke lenger mulig å registrere bøker. Lærerne har noen dager på seg til å godkjenne lesingen, slik at alt…  Les mer »

Insektenes hemmeligheter: Titusenvis av småkryp i juletreet!

2019-12-16 – Av Anne Sverdrup-Thygeson

Tenk deg at du er et lite insekt eller småkryp og har valgt deg et grantre som soverom for vinteren. Der sover du søtt med en barnål som dyne. Men brått blir det varmt, lenge…  Les mer »

Insektenes hemmeligheter: Kan edderkopper bite deg?

2019-12-16 – Av Anne Sverdrup-Thygeson

Tidligere i høst skrev jeg om at ingen norske edderkopper er farlige. Så hva skjer egentlig dersom du likevel klarer å overtale en edderkopp til å bite deg? Det kan du se i denne videoen,…  Les mer »

Ny detektivbok snart ferdig

2019-12-13 – Av Endre Lund Eriksen

«Hvem forgiftet Hennie Hvalen» blir tittelen på den nye boka om Dyrenes Detektivbyrå, som kommer til våren. Mens tusenvis av barn som er med i lesekonkurransen Norli Junior har lest og lest, har noen forfattere…  Les mer »

Tegnekonkurransen – NOVEMBER

2019-12-12 – Av Cecnys

Da er det på tide å trekke vinneren av tegnekonkurransen vår for November og vi har fått inn så utrolig mange fine bidrag! 🤩 Tusen takk for at dere er så engasjerte og deltar! Oppgaven…  Les mer »

Har du et lykketall?

2019-12-11 – Av A. Audhild Solberg

Mitt er 12, siden jeg har bursdag 12. april. Men nå har 4 blitt en ny favoritt. 4. desember i år vant jeg nemlig ARKs barnebokpris! Og ikke nok med det. Nøyaktig det samme skjedde…  Les mer »

Kringlebotn skole 7A vant årets siste bokorm!

2019-12-10 – Av Norli

I løpet av lesekonkurransen har vi kåret tre bokormvinnere. Dette er klasser som har lagt ekstra stor innsats i å skrive gode bokomtaler om bøkene de leser. Den siste vinneren er Kringlebotn Skole 7A i…  Les mer »

Tegnekonkurranse i desember: BENNY GÅR BERSERK – TEGN NOE ELLEVILT HAN GJØR!

2019-12-04 – Av Cecnys

Benny går berserk er en hysterisk morsom, ellevill og hjertevarm historie om å være midt mellom barn og ungdom, og oppleve at ingenting er som før. 11 år gamle Benny elsker julen. Han elsker maten,…  Les mer »

OPPDAGERKLUBBEN OG MARCHMALLOWSMASKINEN

2019-11-22 – Av Bobbie Peers

TEGNINGENE Jeg synes tegningene i boka er så utrolig fine. De er laget av kjempeflinke Sandra Steffensen og jeg tenkte at jeg skulle vise frem noen av dem her. Håper dere liker dem like godt…  Les mer »

Sniktitt på neste bok

2019-11-20 – Av Monika Steinholm

Kanskje sitter akkurat du, ja DU ja, og venter på at ANKH 5 skal komme. Jeg skal ikke fortelle hva som skjer i neste bok, men dere kan få en liten sniktitt på forsiden. Den…  Les mer »