Se hvordan Hans Jørgen tegner sporhunden Åtto

2018-10-29 – Av Jørn Lier Horst

Illustratør: Hans Jørgen Sandnes Det er Hans Jørgen Sandnes som tegner Tiril, Oliver og Åtto i «Detektivbyrå nr. 2». Du lurer kanskje på hvordan han gjør det? Her kan du se en liten video fra…  Les mer »

Hyggelig å være tilbake

2018-10-25 – Av Jørn Lier Horst

Hei! Jeg heter Jørn Lier Horst og er forfatter. Det er jeg som har skrevet CLUE-serien og bøkene om Detektivbyrå nr. 2. Jeg var med og skrev på bloggen til Norli junior da de hadde…  Les mer »

Hurra! 30 millioner sider! Vi feirer med å gi bort 30 «Ingenlund»-bøker!

2018-10-24 – Av Norli

Gratulerer, folkens! Nå har lesekonkurransen pågått i akkurat en måned – og vi har to måneder igjen. Og dere har lest 30 millioner sider! Det blir 1 million sider hver eneste dag, det! For å…  Les mer »

Det hender jeg lurer …

2018-10-22 – Av Arne Svingen

Arne Svingen Det hender jeg lurer. Jeg lurer på hva vi egentlig tenker på. Hvorfor vi gjør det vi gjør? Hva som er årsaken at så mange glemmer å tenke på hva som kan skje…  Les mer »

Møt Norli Junior-forfatter Marius Horn Molaug 3. November på Strømmen, Jessheim og Lillestrøm Torv!

2018-10-21 – Av Norli

Bor du på Jessheim, Strømmen eller Lillestrøm? Da har du muligheten til å møte «verdens verste forfatter Marius Horn Molaug i dag! Marius signerer bøker, han har med fotoveggen sin hvor du kan ta bilder,…  Les mer »

Gratulerer, 7C på Disen skole!!

2018-10-18 – Av Norli

Klasse 7C på Disen Skole i Oslo skriver knakende gode bokomtaler. Klassen er derfor den første vinneren av Bokormen i Norli Junior Lesekonkurranse høsten 2018. Gratulerer! Her er noen av bøkene klasse 7C anbefaler: Til…  Les mer »

Alle hemmelighetene våre

2018-10-16 – Av Line Baugstø

Det begynner en ny jente i klassen. Det er ingen som vet at hun bærer på en hemmelighet. En hemmelighet hun prøver å skjule så godt hun kan. Jeg tror alle mennesker har noen hemmeligheter.…  Les mer »

Hvem vinner Syden-tegnekonkurransen i september?

2018-10-15 – Av Norli

Tegneoppgaven i september var inspirert av boka «Syden» av Marianne Kaurin, om Ina og Vilmer som i sommerferien drar på sin egen, spesielle sydenferie. Vi ønsket oss tegninger av noe morsom Ina finner på i…  Les mer »

ROBOT FAILS WILLIAM WENTON

2018-10-11 – Av Bobbie Peers

Det som skulle bli en enkel dansevideo med en robot og noen bøker, endte opp med å bli en katastrofal oppvisning av noe som MÅ være verdens mest klumsete robot! SKAL VI DANSE? Nå som…  Les mer »

Slik lager vi Grønne Greier

2018-10-10 – Av Jenny Jordahl