Tegnekonkurransen for april: Tegn et søtt, morsomt eller skummelt dyr

2019-04-01 – Av Norli

Da den hvite løveungen Elsa forsvinner fra Lindegård dyrehage, og politiet ikke tar saken på alvor, må Hanna og Theo løse mysteriet selv. Dyrehagedetektivene er en helt ny serie for barn! I tegnekonkurransen for april…  Les mer »

Tegnekonkurransen i februar – vi kårer en vinner!

2019-03-15 – Av Norli

I tegnekonkurransen for februar hentet vi inspirasjon fra boka «Aru Shah og dommedagsdansen», og vi ønsket oss tegninger av en demon. Vi har fått inn ekstreme mengder med gode tegninger, bare sjekk ut noen av…  Les mer »

Tegnekonkurransen for mars: Tegn noe morsomt på tivoli!

2019-02-28 – Av Norli

Isadora Måneblomst er spesiell fordi hun er annerledes. Isadora har en mamma som er alv, og en pappa som er vampyr. I den syvende boken i serien skal Isadora på tivoli for første gang! Bli…  Les mer »

Tegnekonkurransen i januar: Vi trekker en vinner!

2019-02-15 – Av Norli

Tegnekonkurransen i januar hadde et miljøfokus, og var inspirert av boken Grønne greier. Vi ønsket oss tegninger av noe dere er bekymret for i naturen, og denne måneden har vi fått inn supermange fine bidrag. Sjekk…  Les mer »

Medaljer til klasser langt fra Norli-bokhandel

2019-02-08 – Av Norli

Klasser som ligger langt fra Norli-bokhandler, kan få tilsendt medaljer. Nå er det åpnet for bestilling her. Det er viktig å lese informasjonen nøye. Dette er kun et tilbud til klasser som har merket av…  Les mer »

Ops! Fikk du ikke hentet medalje? Du kan hente helt til 9. februar

2019-02-04 – Av Norli

Medaljer kan hentes helt til 9. februar i Norli-bokhandelen som du finner på profilsiden din. Her er noen bilder fra feiring av Barnas dag over hele landet!

Tegnekonkurransen i februar: Tegn en demon!

2019-01-31 – Av Norli

Aru er en helt vanlig 10-åring, med et uvanlig talent for å tiltrekke seg trøbbel. Så, hva skjer når Aru tar på den forbannede lampen? Jo, ut kommer en småhissig skyggedemon og Aru må (noe…  Les mer »

Barnas dag 2. Februar

2019-01-23 – Av Norli

  På Barnas Dag 2. februar kan 30.000 elever hente medaljene sine i Norli-bokhandler over hele landet. Oversikten blir løpende oppdatert med tidspunkter og program. Dette skjer i ALLE Norli-bokhandler: SE INVITASJON TIL BARNAS DAG…  Les mer »

Her er vinnerne av Norli Junior Lesekonkurranse 2018!

2019-01-21 – Av Norli

Her er fylkesvinnerne, klassetrinnsvinnerne – og alle de andre vinnerne i Norli Junior Lesekonkurranse 2018. Dessverre har noe blitt feil i innspillingen, som vi ikke får rettet: Vinner av Astronautpokalen er Hallset skole 5C. Gratulerer!…  Les mer »

Barnas dag i Oslo

2019-01-21 – Av Norli

Velkommen til stor Barnas dag-feiring hos Norli Eldorado! Medaljer og boller deles ut hos Norli Eldorado – og i andre bokhandler i Oslo hele dagen. Hos Norli Eldorado lanserer Hanne Kristin Rohde, tidligere politisjef i…  Les mer »