Lær å tegne hester – og VINN hestebok

2020-04-23 – Av Norli

Hei! Jeg heter Maren Ørstavik og er forfatter. Jeg er ikke så god til å tegne, men har lært meg noen hestetegnetriks som jeg vil dele med deg! Se på videoen og send meg din…  Les mer »

KONKURRANSE – Bobbie & Alex leser

2020-04-20 – Av Bobbie Peers

Hei, dette er fjerde og siste filmen jeg og Alex legger ut for denne gang. Det var mange som ville at vi skulle lese på et tak. Så da gjorde vi det. Denne gangen skal…  Les mer »

Vinneren av tegnekonkurransen i Mars

2020-04-16 – Av Cecnys

Hei igjen! Da var det igjen på tide å kåre en vinner av tegnekonkurransen og denne gangen for Mars. Temaet dere fikk var å bruke fantasien og tegne et spennende og mytisk dyr. Boken vi…  Les mer »

Bobbie og Alex leser i båt

2020-04-13 – Av Bobbie Peers

Denne gangen leser vi i båt. Dere kan laste ned en gratis ebok av Luridiumstyven her på Norli Junior. Husk å stemme på HVOR vi skal lese neste mandag. For de av dere som er…  Les mer »

Siste spor i Den STORE påskejakten!

2020-04-12 – Av Cecnys

Har du klart alle oppgavene? Da kan du bruke denne til å stokke bokstavene riktig: Trykk så HER FOR Å SENDE INN LØSNINGSORDET. Du vil da bli med i trekningen av et gavekort på bøker,…  Les mer »

Spor 4 og 5 i Den STORE påskejakten

2020-04-11 – Av Cecnys

Her var det 2 oppgaver – håper du klarer å løse disse også! 👏 Når du har løst alle oppgavene, har du funnet fram til et løsningsord, og du vil finne en lenke hvor du…  Les mer »

Spor 3 i den STORE påskejakten

2020-04-10 – Av Cecnys

Håper du også klarer å løse oppgave 3 og har fått 3 riktige bokstaver etter denne oppgaven. Skriv de opp sammen og kanskje løsningsordet begynner å ta form? Når du har løst alle oppgavene vil…  Les mer »

Jakten på den siste dionsauren

2020-04-10 – Av Jørn Lier Horst

Bli med og gjør ferdig den neste boken om Detektivbyrå nr. 2! Boka kommer til sommerferien, men nå kan du være med å bestemme hvordan dinosaurene skal se ut! Bli med i tegnekonkurransen! I den…  Les mer »

Spor 2 i Den STORE påskejakten

2020-04-09 – Av Cecnys

Hei igjen! Her kommer den andre rebusen 🕵️‍♂️ Husk å skrive opp bokstaven du tror er riktig sammen med gårsdagens oppgave/spor. Når du har løst alle oppgavene, har du funnet fram til et løsningsord, og…  Les mer »

Bli med på den STORE påskejakten!

2020-04-08 – Av Cecnys

Hei du! Er du klar for å bli med Oliver, Tiril og Åtto på en spennende påskejakt? 🔍 🐣 Her kommer den aller første oppgaven! Det kommer en ny oppgave hver dag i påsken. Skriv…  Les mer »