Nå går startskuddet!

2021-09-13 – Av Frode Larsen

Vi synes det er utrolig stas å få lov til å starte Norli Junior lesekonkurranse! Hver dag denne uka legger vi ut en ny video, og der kommer vi til å gi deg en utfordring.…  Les mer »

Vinner av tegnekonkurransen AUGUST!

2021-09-12 – Av Cecnys

Tusen takk for alle tegningene dere har sendt inn for tegnekonkurransen i august! Utrolig mange fine, spennende og kule tegninger som er inspirert av den nye boken til Christopher Pahle 🤩👇 Tegnekonkurransen gikk denne måneden…  Les mer »

Alt du trenger å vite om lesekonkurransen – høsten 2021!

2021-08-20 – Av Norli

Norli Junior lesekonkurranse for 1.-7. trinn starter 13. september! Meld dere på nå! Gjør dere klare for høstens store lesefest! Vi gleder oss til tre måneder med masse lesing, hyggelige og morsomme forfattermøter og stort…  Les mer »

TEGNEKONKURRANSE – September: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2021-08-19 – Av Cecnys

Hei! Hei hvor det går – her er ny tegnekonkurranse for september🤩 Denne gangen tar vi utgangspunkt i den nye boken til Bjørn Sortland (som også er Norli Junior forfatter og er en av ukens…  Les mer »

TEGNEKONKURRANSE – August: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2021-08-16 – Av Cecnys

Hei igjen! Håper alle har hatt en fin sommer og er klare for et nytt skoleår med masse GØY! 🤩 Litt sent ute med denne – men her er altså ny tegnekonkurranse for August. Denne…  Les mer »

Vinner av tegnekonkurransen JULI!

2021-08-15 – Av Cecnys

Hei og hopp! Takk for alle tegninger dere sendte inn til tegnekonkurransen i juli som tok utgangspunkt i denne boken: Dere fikk i oppgave å tegne og fargelegge deres egne superskurk og det kom jammen…  Les mer »

TEGNEKONKURRANSE – Juli: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2021-07-01 – Av Cecnys

Endelig sommerferie og ny tegnekonkurranse 😁🌤️ Denne gangen kjører vi konkurranse med utgangspunkt i denne boken: Juniorkaptein er lei av å være hjelperen til en selvopptatt, verdensberømt superhelt og bestemmer seg for å lage sin…  Les mer »

Vinner av tegnekonkurransen JUNI!

2021-06-30 – Av Cecnys

Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen i juni! :D Denne gangen tok vi utgangspunkt i denne kule boken: Tegnekonkurransen denne måneden gikk ut på at dere skulle tegne og fargelegge deres…  Les mer »

Vinner av tegnekonkurransen MAI!

2021-06-30 – Av Cecnys

Bedre sent enn aldri har vi hørt – her er vinneren for tegnekonkurransen i mai! :)Konkurransen tok denne gangen utgangspunkt i denne boken: Dere fikk i oppgave å tegne noe magisk Amari gjør på den…  Les mer »

TEGNEKONKURRANSE – JUNI: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2021-06-02 – Av Cecnys

Ny måned og ny tegnekonkurranse 😁🌤️ Ella og Felix må reise til Badeland, der en oversvømmelse truer. Vannet når helt opp til det høyeste stupebrettet. Samtidig er pirajapiratenes hund forsvunnet, og General Snart Fart er…  Les mer »