Vil du hjelpe meg å skrive en grøsser?

2020-03-19 – Av Mari Moen Holsve

Hei! Jeg heter Mari Moen Holsve. Jeg er forfatter, og jeg skriver fantasybøker og skrekkbøker. Jeg sitter mye hjemme om dagen, akkurat som dere, og i forrige uke bestemte jeg meg for at jeg hadde…  Les mer »

TEGNEKONKURRANSE

2020-03-19 – Av Cecnys

DIN dinosaur kan bli med i den neste Detektivbyrå nr. 2-boka! BLI MED I TEGNEKONKURRANSEN HER Kanskje er det DIN dinosaur som blir med i den neste Detektivbyrå nr. 2-boka! Lykke til!

Alt du trenger å vite om lesekonkurransen

2020-03-19 – Av Norli

Lesekonkurransen er i gang! Alle klasser på 1.-10. trinn kan delta. Konkurransen er planlagt å vare til 30. april, men her tar vi forbehold om endringer. Klasser kan melde seg på når som helst, også…  Les mer »

Last ned gratis e-bøker!

2020-03-17 – Av Norli

Her finner du e-bøkene du kan laste ned gratis

Vinner av tegnekonkurransen i FEBRUAR 🏆

2020-03-16 – Av Cecnys

Hei igjen 👋 Takk for alle de fine og ikke minst «viktige» tegningene i forrige månedens tegnekonkurranse! ✏️ Denne måneden fikk dere i oppgave å tegne noe vi kan gjøre for miljøet og konkurransen tok…  Les mer »

Tegnekonkurranse i mars: Bruk fantasien din og tegn et spennende og mytisk dyr

2020-03-02 – Av Cecnys

Nikoline har fått plass på det eksklusive kurset til den berømte kryptozoologen Arthur Balzar. I tillegg til å lære om de mytiske skapningene som lever i vår verden, står magi på timeplanen. Men samholdet mellom…  Les mer »

Vinner av tegnekonkurransen i JANUAR – Turbo-Tim ?

2020-02-14 – Av Cecnys

Hallo! Først vil jeg bare takke for alle de fine tegningene dere har sendt inn til oss denne måneden. Det er så utrolig gøy å se igjennom alle tegningene og hva dere har fått ned…  Les mer »

Barnas uke: Lesefeiring over hele landet!

2020-02-07 – Av Norli

Under Barnas uke deles det ut nærmere ett tonn medaljer og 48 pokaler til flinke lesere over hele landet. Her er noen glimt fra lesefesten. Elever henter medaljer enten på egen hånd eller sammen med…  Les mer »

Barnas uke: Medaljeutdeling hos Norli – og her kan du møte EKTE forfattere på lørdag!

2020-02-05 – Av Norli

Få medalje – møt en forfatter! Hele denne uken er det medaljeutdeling for Norli Junior Lesekonkurranse hos Norli. Medaljer deles ut til klasser som har lest over 800 sider per elev i lesekonkurransen. Lærerne vet…  Les mer »

Denne uken kan du være med på Detektivbyrå nr. 2-rebusløp hos Norli

2020-02-04 – Av Norli

HER kan du skrive løsningsordet ditt! Fra 3.-8. februar er det Barnas uke hos Norli. Du kan være med på rebusløpet som du finner i alle Norli-butikkene, og kanskje vinner du kinobilletter. Vi deler ut…  Les mer »