Vinnerne av tegnekonkurransen NOVEMBER

2021-12-13 – Av

Hei! Tusen takk for alle tegningene dere har sendt inn for tegnekonkurransen i november. Så utrolig mange fantasifulle og kreative sjømonstre dere har laget! 😍 Tegnekonkurransen tok denne gangen utgangspunkt i den nye boken til…  Les mer »

God jul fra Brakfis-gutta

2021-12-13 – Av

Hei! Da er lesekonkurransen over og nå er det jammen meg snart juleferie for alle dere ute rundt om på skolene ❤️ Det har dere virkelig fortjent! Håper dere har oppdaget mange nye, gode og…  Les mer »

Lesekonkurransens SISTE DAG – Tusen takk for innsatsen!

2021-12-10 – Av

Hei! Da var det siste dagen for denne gang, og jeg er så heldig som får takke av hele denne lesekonkurransen som har vært i gang siden september. Norli Junior-teamet og jeg er svært imponerte…  Les mer »

Bli med på «Skillingsvise-konkurranse»!

2021-12-08 – Av

Hei! I dag så tenkte jeg å få med dere på en litt morsom konkurranse! Se videoen under for mer informasjon til hvordan du/dere kan delta 🥳 Send inn din beste «Skillingsvise/dikt» innen førstkommende fredag…  Les mer »

TEGNEKONKURRANSE – DESEMBER: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner! 🎅🤶

2021-12-07 – Av

Da var det på tide med en ny tegnekonkurranse igjen og denne måneden tar vi selvfølgelig utgangspunkt i boken fra ukens forfatter Kjetil Indregard, nemlig Tikkens jul. For hva er vel mer passende enn en…  Les mer »

Lesekonkurransens aller siste forfatteruke og denne uken er det Kjetil Indregard som skal være med oss!

2021-12-06 – Av

Hei! Denne uken – den ALLER siste uken av lesekonkurransen er det jeg Kjetil Indregard som er ukens forfatter her på Norli Junior. Under kan du se en video som forteller litt om meg og…  Les mer »

2021-12-05 – Av Thomas Framnes

Vi vil takke for alle kule bidrag, både tegnet og skrevet. Håper dere har fått lest mye, enten det er sider fra Brakfis eller andre godsaker. I ekte Brakfis stil, ønsker vi dere ulykke til…  Les mer »

2021-11-30 – Av Thomas Framnes

I den første Brakfis boken «Verdens mest uheldige gutt» finnes et tonn med hodeskaller. Vel, kanskje ikke et tonn, men ganske mange. Noen små, noen større. Hvis du har den første Brakfis boken tilgjengelig kan…  Les mer »

2021-11-29 – Av Thomas Framnes

Liker du å tegne? Det gjør jeg! Jeg heter Joachim Berg og det er jeg som tegner for Brakfis. Brakfis bøkene stappet med masse illustrasjoner, mange av de fra uheldige situasjoner Matis plutselig befinner seg…  Les mer »

2021-11-28 – Av Thomas Framnes

Vinn en plass i neste Brakfis! Har du hell i uhell og får din uflakshistorie med i neste Brakfisbok? Hei! Vi er Thomas og Joachim og det er vi som tegner og forteller om Matis…  Les mer »