Hvem vinner tegnekonkurransen for august?

2018-09-01 – Av Norli

Tegneoppgaven i august tok utgangspunkt i boka «Hedvig er skolejente», om Hedvig som begynner på skolen. Boka blander humor og alvor, og vi ønsket oss tegninger av en skøyestrek Hedvig gjør på skolen. Her er…  Les mer »

Her er vinnerne av Oppdrag Europa!

2018-09-01 – Av Norli

Fra februar og til og med august har tusenvis av barn og voksne vært med på en lang lesereise her på Norli Junior. På Oppdrag Europa har vi lest oss fra sted til sted ved…  Les mer »

Vinner av tegnekonkurransen i juli er kåret!

2018-08-15 – Av Norli

Under ser dere et bittelite utvalg av alle tegningene vi har fått inn i tegnekonkurransen i juli. Mange gøyale tegninger! Og vinnertegningen er kåret: Det ble Tuvas tegning. GRATULERER, Tuva! Din tegning vinner denne månedens…  Les mer »

Ny tegnekonkurranse i august: Tegn en skøyerstrek som Hedvig gjør på skolen!

2018-08-01 – Av Norli

Skolestart nærmer seg, og i august er det aller første skoledag for mange av dere. Tegneoppgaven denne måneden tar derfor utgangspunkt i boka «Hedvig er skolejente», om Hedvig som begynner på skolen. Boka blander humor…  Les mer »

Vinner av tegnekonkurransen i juni er kåret!

2018-07-17 – Av Norli

Vi har mottatt SÅ mange flotte monster-tegninger med boka Den siste gjengen på jorda som utgangspunkt. Under ser dere et lite utvalg av alle tegningene, og de fortjener å bli sett av flere – mange skumle,…  Les mer »

Tegnekonkurranse i juli. Tegn noe spennende som Lisa i «Håndbok for superhelter» gjør!

2018-07-05 – Av Norli

«Håndbok for superhelter. Del 1: Håndboka» er en fartsfylt, spennende og kul bok om Lisa som blir mobbet og bestemmer seg for å ta saken i egne hender. Tegneoppgaven er å tegne noe spennende som…  Les mer »

Vinner av Nordlys-tegnekonkurransen i mai er kåret!

2018-06-15 – Av Norli

Vi har mottatt mange flotte tegninger inspirert av boken Nordlys av Malin Falch. Under ser der noen av tegningene vi synes skilte seg ut  – flere har valgt motiver som både er litt skumle, men…  Les mer »

Ny tegnekonkurranse i juni: Tegn et grufullt monster!

2018-06-01 – Av Norli

Tegneoppgaven i juni tar utgangspunkt i boka «Den siste gjengen på jorda», som tar oss med inn i det hysterisk morsomme og fartsfylte livet til to 13-åringer etter monsterapokalypsen. Håper dere lar dere inspirere til…  Les mer »

Vinner av Foreldrebyrået-tegnekonkurransen i april er kåret!

2018-05-15 – Av Norli

Noen av de mange forskjellige mammaene og pappaeene som kanskje kan passe for Harry: Tegnekonurransen i april tok nemlig utangspunkt i boken «Foreldrebyrået» av David Baddiel. Nye foreldre sto på Harrys ønskeliste, og oppgaven var…  Les mer »

Tegnekonkurransen i mai: Tegn noe fantastisk som Sonja opplever på reisen!

2018-05-02 – Av Norli

Tegneoppgaven i mai er inspirert av boken «Nordlys» av Malin Falch – en fantasybok der hovedpersonen Sonja får bli med på en magisk reise på nordlyset. Hun opplever et Norge som ikke er likt noe…  Les mer »