TEGNEKONKURRANSE – DESEMBER: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2023-12-01 – Av judith

Hei på dere! Nå er det endelig desember og vi feirer julemåneden med en ny tegnekonkurranse 🎅 Denne gangen tar vi utgangspunkt i den spennende barnebokserien Trollheim – Vampyrer og demoner. Serien er skrevet av Arne…  Les mer »

Lese under bordet?

2023-11-30 – Av Norli Junior

Trenger du litt motivasjon nå i slutten av lesekonkurransen? Stian deler noen av sine tips i dagens video. Konkurranse – siste sjanse Send inn en tegning fra en dimensjon som du finner på. Hva slags…  Les mer »

Bli med Stian på jobb i teater!

2023-11-29 – Av Norli Junior

Stian er ikke bare forfatter.. Han er også skuespiller! Se videoen for å høre Stian fortelle om jobben som skuespiller og hvorfor han bestemte seg for å skrive bokserien Portalpilotene. Konkurranse Send inn en tegning…  Les mer »

Konkurranse

2023-11-28 – Av Norli Junior

Som dere så i gårsdagens video, så var Stian litt opptatt.. Nå er han endelig tilbake i den virkelige verden! I dag skal dere få høre om ukens konkurranse. Årets siste forfatter-konkurranse! Se videoen for…  Les mer »

Portaler? Dimensjoner?

2023-11-27 – Av Norli Junior

Portalpilotene Visste du at det finnes portaler i verden, og at dette som vi kaller verden ikke er den eneste verdenen i verden? Ikke det, nei? Det visste ikke bestevennene Melvin og Adi heller, før…  Les mer »

Hurra for ukens vinner!

2023-11-24 – Av Norli Junior

I ukens konkurranse kunne dere både skrive og tegne. Vi fikk inn utrolig mange bidrag og det var ekstremt vanskelig å velge en vinner. Derfor har vi valgt å gi premien til en hel klasse.…  Les mer »

Registrer enda flere sider

2023-11-23 – Av Norli Junior

Hei alle sammen! I dag skal dere få høre enda et utdrag fra Gutta Krutt og gledesdreperen. Hvis du har sett dagens video kan du registrere 26 sider fra boken. Registrer sider her! Kom tilbake…  Les mer »

Vinneren av tegnekonkurransen OKTOBER

2023-11-22 – Av judith

Hei på dere! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for oktober 🥳 Det ble sendt inn utrolig mange tegninger av fantastiske detektivbyråer! TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen tok denne gangen utgangspunkt i den populære…  Les mer »

Hvordan blir boken illustrert?

2023-11-22 – Av Norli Junior

Se hvordan Espen Meling Sele tegner figurene i Gutta Krutt og gledesdreperen. Ukens konkurranse Det er to måter å delta i konkurransen på. Velg oppgaven du synes er best! Send inn svaret ditt til norlijunior@norli.no…  Les mer »

Hør utdrag fra Gutta Krutt for å registrere sider

2023-11-21 – Av Norli Junior

Har du begynt med ditt bidrag til ukens konkurranse? Informasjon finner du nederst i innlegget. Mellom alle disse konkurransene kan det jo være fint med en liten videosnutt. I dag leser Alexander utdrag fra boken.…  Les mer »