Tegn noe helt vilt som skjer med Johnny 777, og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1.000 kroner!

2020-09-01 – Av Cecnys

Jon bor i Indre Gnurtedal, et kjipt sted uten internett, der det aldri skjer noen ting. Men en dag dukker det opp en svær, svart bil, og Jon kidnappes og rekrutteres som hemmelig agent. Han…  Les mer »

Vinnere sommerens tegnekonkurranser 🥳

2020-08-21 – Av Cecnys

Hei igjen! Litt forsinket med kåringen av sommerens tegnekonkurranser (juni/juli) da Lesekonkurransen snart er i gang igjen for fullt. Først ut er tegnekonkurransen hvor dere fikk i oppgave å tegne noe magisk Alma Freng gjør.…  Les mer »

Tegn noe du gleder deg til å gjøre på skolen i år!

2020-07-31 – Av Cecnys

Kanskje er det første skoleåret ditt og du kjenner noen ekstra viltre sommerfugler i magen. Kanskje har du gått flere år på skolen og vet akkurat hva du gleder det mest til. Kjenn etter og…  Les mer »

Fargelegg din drømmesekk, og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1.000 kroner!

2020-07-01 – Av Cecnys

Bruk fantasien din og fargelegg en morsom eller kul skolesekk, eller en sekk slik du aller helst vil ha den! Bli med i konkurransen og vinn tegnesaker og bøker for 1000 kroner! Du kan laste…  Les mer »

VINNER AV TEGNEKONKURRANSEN I MAI

2020-06-15 – Av Cecnys

Hei igjen! Dar det ENDELIG på tide å trekke vinneren for tegnekonkurransen for Mai måned. Vi har fått inn mange morsomme, kreative og flotte bidrag til konkurransen også denne gangen 🥳 Dere er så flinke…  Les mer »

Sommerles er i gang!

2020-06-14 – Av Norli

Sommerles er i gang på sommerles.no! Sommerles er bibliotekenes sommerkampanje, og mer enn 70.000 barn har allerede meldt seg på. Bli med! Norli Junior-klubben har åpnet igjen etter Corona, så hver måned hvor du har…  Les mer »

Tegn noe magisk Alma Freng gjør, og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1.000 kroner!

2020-06-03 – Av Cecnys

Alma Freng gjør alt hun kan for å passe inn på den nye skolen, og vil aller helst være så vanlig som mulig. Det skal vise seg å bli vanskelig når hun en dag får…  Les mer »

Vinnerene av tegnekonkurransen til "Jakten på den siste dinosauren"

Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes presenterer vinnerene av tegnekonkurransen til boka "Jakten på den siste dinosauren".

Geplaatst door Detektivbyrå nr.2 op Maandag 18 mei 2020

Ti vinnere!

2020-05-18 – Av Jørn Lier Horst

Vi har kåret ti vinnere i konkurransen der det gjaldt å tegne en mystisk, spennende, morsom eller fantifull dinosaur. Alle de ti vinnertegningene blir med i den nye boka om Detektivbyrå nr. 2: Jakten på…  Les mer »

Vinner av Verdens verste-konkurransen!

2020-05-14 – Av Norli

Her på Norli Junior har det blitt sendt inn hundrevis av forslag på hva den neste Verdens Verste-boka skal hete. Nå har Marius kåret en vinner! Vinneren får to signerte Verdens verste-bøker – og kan…  Les mer »

Lesekonkurransen avsluttet: Her er vinnerne! Hilsen fra kunnskapsministeren!

2020-05-12 – Av Norli

Kunnskapsminister Guri Melby er mektig imponert over lesingen i Norli Junior Lesekonkurranse. Her er hennes hilsen til dere! Her er de svimlende høye tallene fra konkurransen: 41 millioner leste sider 376.000 bøker 53.000 elever fra…  Les mer »