William Wenton

2019-10-25 – Av Bobbie Peers

Hornindal og Spikkestad har vunnet bøker

2019-10-25 – Av Norli

På Hornindal skule i Sogn og Fjordane og Spikkestad barneskole i Buskerud er alle klassene på skolen med i lesekonkurransen! Vi har trukket dem som vinner av vervekonkurransen, og sender dem et klassesett av LIvsfarlig…  Les mer »

To tvilsomme typer

2019-10-24 – Av Jørn Lier Horst

Ingen detektiver uten tyver. Tyvene i Operasjon Radius er helt spesielle. Boken handler om sykkeltyverier, og da Hans Jørgen og jeg skulle lage boken utlyste vi en tegnekonkurranse om hvordan tyvene i den nye boken…  Les mer »

Klasse 3B på Flisa skriver gode bokomtaler – får bokorm

2019-10-23 – Av Norli

Vi har sendt av gårde årets første bokorm: Den skal til klasse 3B på Flisa skole, fordi de gjør seg ekstra stor flid med bokanmeldelsene her på norlijunior.no De pleier å beskrive boken, og si…  Les mer »

Vinnerene av Ankh-quizen

2019-10-21 – Av Norli

Gratulerer til Åsne Elene i Bodø og Julian Emil i Erdal! De er de heldige vinnerene av en Ankh-genser. PS: selv om vi har trukket vinnere kan du fremdeles ta quizen :)

Endelig er den her!

2019-10-21 – Av Arne Svingen

Nå er den her! Litt forsinket er nå «Flukten til det øde huset» ute i verden. Den første boka om agent Elvin Griff kom i våres («Flukten til verdens ende»), og her kommer bok nummer…  Les mer »

Kinofilm – og en mystisk hemmelighet

2019-10-17 – Av Jørn Lier Horst

Operasjon Mumie er den andre filmen om Detektivbyrå nr. 2. Den har premiere på kino fredag 18. oktober.

Insektenes hemmeligheter: har du en syngende edderkopp i huset?

2019-10-16 – Av Anne Sverdrup-Thygeson

Hvis du har lest boka mi, vet du at edderkopper ikke er insekter. Men de er skikkelig kule likevel! Visste du at det fins norske edderkopper som kan synge? Nå om høsten er det lett…  Les mer »

Tegnekonkurranse i september – her er vinneren!

2019-10-15 – Av Norli

Først må jeg bare si WOW! Vi har fått inn helt utrolig mange tegninger fra dere, det er ny rekord! Og ikke bare er det mange tegninger, de er også veldig, veldig fine. Kjempemange av…  Les mer »

En ny sak for Detektivbyrå nr. 2

2019-10-13 – Av Jørn Lier Horst

Operasjon Radius er den 22. boken om Tiril. Oliver og Åtto som Hans Jørgen og jeg har laget. Og denne gangen er det personlig. Oliver sin sykkel blir nemlig stjålet. Det viser seg snart at profesjonelle sykkeltyver er på ferde, men Detektivbyrå nr. 2 sørger for å stikke kjepper i hjulene for dem.