Hurra! Vi er i gang!

- Av Norli

Lesekonkurransen er offisielt i gang! Kast dere over bøkene, les som en racer så det freser! Hvem kommer først til fluediplom mon tro? Fluediplom =  Les mer »

Hvorfor ser det ut som om lærer har fått en elevprofil?

- Av Norli

I 2016 tok mange lærere kontakt og ønsket å delta sammen med elevene. Vi har lagt til rette for det i år. På lærerområdet er  Les mer »

Norli Junior Lesekonkurranse: Premieoversikt

- Av Norli

Her er premieoversikten over hva klassene kan vinne i Norli Junior Lesekonkurranse høsten 2017. Om det er vanskelig å lese, klikk på bildet for  Les mer »

Dramatisk kåring i tegnekonkurransen Verdens verste rektor

- Av Norli

Tegneppgaven i august var: Tegn en morsom, rar eller skummel rektor! Utgangspunktet var boka «Verdens verste rektor», skrevet av Marius Horn Molaug, med tegninger av Kristoffer  Les mer »

Vinner «Oppdrag Europa»

- Av Norli

Vinneren er kåret:  Her er laget som har vunnet reisegavekort på kr 10.000,- på Oppdrag Europa! Oppdrag Europa er et lesespill der vi leser oss  Les mer »

Norli Junior lesekonkurransen 2017: Påmelding starter 11. september!

- Av Norli

Fra 11. september kan lærere melde på klassene på norlijunior.no. Leseperiode: fra 25. september til 31. desember 2017. Klassene konkurrerer om å lese mest, og  Les mer »

Vi har nådd fram til Venezia! Vinnerne av etappepremien er trukket.

- Av Norli

Her kan du lese om Venezia. Dersom du har lest minst 100 sider mellom Barcelona og Venezia, får du Venezia-troféet. Som tidligere når vi har  Les mer »

Oppdrag Europa tar pause 6. september

- Av Norli

Vi er nesten fremme i Venezia, og 11. september trekker vi en vinner så langt i Oppdrag Europa. Høstens lesekonkurranse skal nemlig snart i gang  Les mer »

Tegnekonkurranse i september: Tegn en rampestrek!

- Av Norli

I «Arvingene» møter vi for første gang de foreldreløse tvillingene Lorelli og Ovid. De bor på en gammel, engelsk herregård og er arvinger til en  Les mer »