VIDEOKÅRING AV VINNERNE – Norli Junior Lesekonkurranse 2021

2022-03-10 – Av

ENDELIG! Her er vinnerne av Norli Junior Lesekonkurranse for 2021 🥳🏆🥇 Klikk på videoen under for å se videoen der vi annonserer vinnerne i konkurransen. Vi håper dere er GIRA – for det er vi!…  Les mer »

TEGNEKONKURRANSE – MARS: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2022-03-01 – Av

Hallo! Nå er det sikkert mange av dere som har hatt eller har vinterferie ☃️ Vinterferie eller ei, VI ER KLARE for ny tegnekonkurranse, er du? 🥳 Boken vi tar utgangspunkt i denne gangen er…  Les mer »

Kåring av vinnerne for lesekonkurransen høsten 2021 – OBS NY DATO – Oppdatert!

2022-02-09 – Av

SORRY alle sammen! Vi har endret datoen IGJEN siden det er vinterferie for mange også i uke 9. Det er jo ekstra hyggelig å få med seg denne kåringen sammen i klasserommet 🥳🏆🏅Kåringen vil foregå…  Les mer »

TEGNEKONKURRANSE – JANUAR/FEBRUAR: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2022-01-21 – Av

Heisann! Endelig på tide med ny tegnekonkurranse igjen 🥳 Denne gangen skal vi ta utgangspunkt i den nyeste Detektivbyrå 2 boken, nemlig Operasjon Ninja som kommer helt i slutten av januar! 😍Tipper det er mange…  Les mer »

Vinneren av tegnekonkurransen DESEMBER

2022-01-17 – Av

Hei igjen og godt nytt år til alle ☺️! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for desember. Det ble sendt inn utrolig mange fine og koselige tegninger, TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen tok…  Les mer »

Vinnerne av tegnekonkurransen NOVEMBER

2021-12-13 – Av

Hei! Tusen takk for alle tegningene dere har sendt inn for tegnekonkurransen i november. Så utrolig mange fantasifulle og kreative sjømonstre dere har laget! 😍 Tegnekonkurransen tok denne gangen utgangspunkt i den nye boken til…  Les mer »

God jul fra Brakfis-gutta

2021-12-13 – Av

Hei! Da er lesekonkurransen over og nå er det jammen meg snart juleferie for alle dere ute rundt om på skolene ❤️ Det har dere virkelig fortjent! Håper dere har oppdaget mange nye, gode og…  Les mer »

Lesekonkurransens SISTE DAG – Tusen takk for innsatsen!

2021-12-10 – Av

Hei! Da var det siste dagen for denne gang, og jeg er så heldig som får takke av hele denne lesekonkurransen som har vært i gang siden september. Norli Junior-teamet og jeg er svært imponerte…  Les mer »

Bli med på «Skillingsvise-konkurranse»!

2021-12-08 – Av

Hei! I dag så tenkte jeg å få med dere på en litt morsom konkurranse! Se videoen under for mer informasjon til hvordan du/dere kan delta 🥳 Send inn din beste «Skillingsvise/dikt» innen førstkommende fredag…  Les mer »

TEGNEKONKURRANSE – DESEMBER: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner! 🎅🤶

2021-12-07 – Av

Da var det på tide med en ny tegnekonkurranse igjen og denne måneden tar vi selvfølgelig utgangspunkt i boken fra ukens forfatter Kjetil Indregard, nemlig Tikkens jul. For hva er vel mer passende enn en…  Les mer »