Kidzdesignlab: Disse barna er ekte oppfinnere! Tegn en egen oppfinnelse og vinn produkter fra Kidzdesignlab

- Av Norli

Har du hørt om Kidzdesignlab? Hos Kidzdesignlab er det barna som er oppfinnerne. Kidzdesignlab har per idag tre designteam med barn: Et team som har  Les mer »

Katalog med over 100 sider med boktips!

- Av Norli

Leter du etter noe godt lesestoff? I denne katalogen finner du over 100 sider med boktips!

Hvem vinner tegnekonkurransen for oktober?

- Av Norli

Oppgaven denne måneden var: Tegn en morsom, rar eller skummel dukke! Bunken med innsendte tegninger har vokst med noen centimeter for hver dag, og det  Les mer »

Hvem tror dere vinner tegnekonkurransen?

- Av Norli

OVER 20 CENTIMETER! Hver måned har vi en ny tegnekonkurranse, og i oktober var temaet dukker: Tegn en skummel, rar eller morsom dukke. Denne gangen  Les mer »

Hvorfor jeg vil være inni ei boble

- Av Siri Pettersen

«Bobla» er en sann historie. På en måte. Nesten. Altså, det er ikke sant at Kine finnes, men det er sant at jeg hadde denne  Les mer »

Nå er den nye William Wenton-boka kommet! Og klarer du å knekke denne koden?

- Av Bobbie Peers

Hei alle sammen, Endelig fikk jeg satt meg ned for å blogge litt. Det har vært ganske hektisk den siste tiden. Har jobbet på spreng  Les mer »

Ny tegnekonkurranse! Tegn en person du synes bør bli med i verdens kuleste gjeng!

- Av Norli

I «Sceneskrekk», den første boken i serien om verdens kuleste gjeng, møter vi de som bare ER kule og de som er enda kulere. Sånne  Les mer »

Nå blir det action!

- Av Jørn Lier Horst

Boken om Detektivbyrå nr. 2 og Operasjon Mørkemann skal bli til film. For noen uker siden var Hans Jørgen Sandens og jeg i Tvedestrand, der  Les mer »
Operasjon Mumie

Ny Detektivbyrå nr. 2: Henriette (10) pønsket ut tema for de nye boka i serien

- Av Jørn Lier Horst

I den nye boka om Detektivbyrå nr. 2 skjer det mystiske ting på museet i Elvestad, hvor det blant annet skal stilles ut en eldgammel mumie  Les mer »

IIIIIIIIIK!!!

- Av A. Audhild Solberg

Har du høydeskrekk? Det har jeg! Jeg var tolv år da jeg skjønte at jeg var redd for høyder. Jeg skulle ta ei vannsklie i Sommarland  Les mer »