Har du et lykketall?

2019-12-11 – Av A. Audhild Solberg

Mitt er 12, siden jeg har bursdag 12. april. Men nå har 4 blitt en ny favoritt. 4. desember i år vant jeg nemlig ARKs barnebokpris! Og ikke nok med det. Nøyaktig det samme skjedde…  Les mer »

Kringlebotn skole 7A vant årets siste bokorm!

2019-12-10 – Av Norli

I løpet av lesekonkurransen har vi kåret tre bokormvinnere. Dette er klasser som har lagt ekstra stor innsats i å skrive gode bokomtaler om bøkene de leser. Den siste vinneren er Kringlebotn Skole 7A i…  Les mer »

Tegnekonkurranse i desember: BENNY GÅR BERSERK – TEGN NOE ELLEVILT HAN GJØR!

2019-12-04 – Av Cecnys

Benny går berserk er en hysterisk morsom, ellevill og hjertevarm historie om å være midt mellom barn og ungdom, og oppleve at ingenting er som før. 11 år gamle Benny elsker julen. Han elsker maten,…  Les mer »

OPPDAGERKLUBBEN OG MARCHMALLOWSMASKINEN

2019-11-22 – Av Bobbie Peers

TEGNINGENE Jeg synes tegningene i boka er så utrolig fine. De er laget av kjempeflinke Sandra Steffensen og jeg tenkte at jeg skulle vise frem noen av dem her. Håper dere liker dem like godt…  Les mer »

Sniktitt på neste bok

2019-11-20 – Av Monika Steinholm

Kanskje sitter akkurat du, ja DU ja, og venter på at ANKH 5 skal komme. Jeg skal ikke fortelle hva som skjer i neste bok, men dere kan få en liten sniktitt på forsiden. Den…  Les mer »

Tegnekonkurransen – Oktober

2019-11-15 – Av Cecnys

Hei igjen og tusen hjertelig takk for alle de fantastiske tegningene dere har sendt inn til oss denne måneden! :D Dere er så flinke og vi venter i spenning hver gang vi skal se på…  Les mer »

Skrekkfilm og hodeløse haner!

2019-11-14 – Av Mari Moen Holsve

Blir du gira av sånne ting – skrekkfilmer og sånt – eller syns du mest at det er ekkelt? Syns du det er gøy å bli skremt? Jeg pleide nemlig IKKE å like skumle ting.…  Les mer »

Lesevansker? Jeg vet løsningen

2019-11-10 – Av Arne Svingen

I dag vil jeg slå et slag for de mange elevene som sliter med dysleksi, svekket syn, konsentrasjonsvansker og andre lesevansker. Det er nemlig fullt mulig å være deltager i årets lesekonkurranse gjennom appen Lydhør…  Les mer »

Insektbarn som kan trylle fram en helt ny kropp

2019-11-09 – Av Anne Sverdrup-Thygeson

Insektbarn er ikke som menneskebarn. Ikke bare er de små. De er også rare på den måten at det finnes to helt forskjellige måter å være insektbarn på. Noen insektbarn ser ganske like ut hele…  Les mer »

Har du hørt om Harpa?

2019-11-06 – Av A. Audhild Solberg

Liker du spennende og mystiske bøker? Der handlingen foregår i en mørk og skummel skog? Da vil du like «Harpa»! Liker du å lese om en gjeng som opplever uvanlige ting, blir forelska og får…  Les mer »