Vinnerne av Benny-konkurransen!

2021-11-21 – Av Tom Erik Fure

Heisann! Tusen takk til alle som svarte på quiz og deltok i konkurransen, og tusen takk for meg! Snipp, snapp, snute, så var min uke ute. Det har jammen gått fort! Jeg håper dere har…  Les mer »

Høytlesning og konkurranse – Siste dag!

2021-11-19 – Av Tom Erik Fure

Heisann!  I dag er den siste dagen med høytlesning fra Benny går amok! Og så akkurat nå som det begynner å bli spennende! Dagens video teller for 7 leste sider, og kapittelet heter «Den mindre…  Les mer »

Høytlesning og konkurranse – Dag 4!

2021-11-18 – Av Tom Erik Fure

Halla! Dere, i dagens video tar jeg helt av når jeg må ta i bruk minst én CRAZY dialekt for å kunne lese replikkene til en helsprø gubbe som skremmer vettet av både Benny og…  Les mer »

Høytlesning og konkurranse – Dag 3!

2021-11-17 – Av Tom Erik Fure

Hallaisen! :D Håper dere synes det er artig å høre om Benny, for jeg synes det er veldig artig å lese! :D I dag blir det litt romaaantisk, når jeg skal lese det tredje kapittelet…  Les mer »

Høytlesning og konkurranse – Dag 2!

2021-11-16 – Av Tom Erik Fure

Hei og hå! Håper dere er spent på hva som skjer videre med Benny, for i dag leser jeg kapittel 2, «Urovekkende Zen», fra Benny går amok. Etter at dere har sett videoen kan dere…  Les mer »

Vinner av tegnekonkurransen OKTOBER

2021-11-15 – Av Cecnys

Hallo! Da var det på tide å trekke en ny vinner i vår faste tegnekonkurranse som vi har hver måned 🥳 Veldig mange fine tegninger også denne gangen – veldig veldig gøy å se igjennom…  Les mer »

Velkommen til høytlesning og konkurranse!

2021-11-15 – Av Tom Erik Fure

Hei, alle sammen! Endelig er det min uke! :D Jeg heter Tom Erik Fure, og jeg har skrevet bøkene om Benny Bark. Det finnes tre bøker i serien så langt: Benny går berserk, Benny går…  Les mer »

VINNEREN av Ragnarok- tegnekonkurransen!!

2021-11-12 – Av Odin Helgheim

Tusen takk for meg, Norli Junior! Det var så gøy å henge med dere denne uken. Jeg håper dere har hatt det moro, og at vi får møtes en dag!! TUSEN TAKK til alle som…  Les mer »

2 tegnevideoer! Odin Helgheim tegner fra Ragnarok (+ svar på gåten fra onsdag)

2021-11-11 – Av Odin Helgheim

Fenrisulven (video) Dere stemte fram Fenrisulven til første plass! Bra valg! Under finner dere en videosnutt. Fenrisulven er ikke snill, såpass ser vi! Men den er også mystisk … hvor kom den fra??? Hvorfor angrep…  Les mer »

Klarer du løse denne gåten???

2021-11-10 – Av Odin Helgheim

Heisann! Mange av dere har allerede sendt inn viking-tegningene deres til tegnekonkurransen. Det er så KULT! Fristen er denne fredagen klokken 12:00. Mer informasjon om hvordan dere kan få tegningen deres inn i bok 3…  Les mer »