Hvordan er det å være halvt alv og halvt vampyr?

2019-07-24 – Av Norli

Jeg vet ikke hvordan det er for alle som er halvt alv og halvt vampyr, men jeg kjenner i hvert fall Isadora Måneblomst, jeg har nemlig lest alle bøkene om henne. Det har akkurat kommer…  Les mer »

Boksjefen anbefaler Nordlys!

2019-07-22 – Av Norli

Nordlys er to kjempefine tegneseriebøker. Der møter vi Sonja, og hun bor i en eventyrversjon av Norge der det finnes vikinger og troll! Den første boka «Nordlys: Reisen til Jotundalen»  vant Arks barnebokpris i 2018,…  Les mer »

Sjekk ut boktipseren!

2019-07-20 – Av Norli

Lurer du på hva du skal lese? Sjekk ut boktipseren da vel, det er kanskje verdens største søkemotor for barnebøker! Utrolig kult. Du velger bare hvor gammel du er og hva slags bøker du liker,…  Les mer »

Boksjefen anbefaler Håndbok for superhelter

2019-07-18 – Av Norli

I Håndbok for superhelter møter vi Lisa – en moderne Pippi med superkrefter. Lisa tar igjen når hun mobbes – og i første boka får vi historien om den mystiske håndboka og hjelpen Lisa får…  Les mer »

Tegnekonkurranse i Juni: Vi kårer en vinner!

2019-07-15 – Av Norli

Tegnekonkurransen for juni er over, og det er endelig på tide å kåre en vinner! Konkurransen denne måneden var inspirert av den lettleste og underholdende boken Dinosaurgjengen – Svømmekonkurransen.  I boka møter vi Rasmus Rex på stranda…  Les mer »

Yes! Ny Ingenlund!

2019-07-12 – Av Norli

Ingenlund er en serie som passer for alle fra 9 år og som ellers liker bøker som Harry Potter. Bok nummer to: Vundersmed, er ute nå!

Night School: Bak Murene

2019-07-10 – Av Norli

«Bak murene» er første bok i Night School-serien og handler om seksten År gamle Allie ✨Broren hennes har forsvunnet. Hun har nettopp blitt arrestert. Igjen. Foreldrene sender henne til kostskolen Cimmeria, og for første gang føler…  Les mer »

Lik meg: Oda og Arins dagbok

2019-07-09 – Av Norli

LIk<3Meg er er fra den populære serien på NRK Super, som handler om Oda og Arin. Denne boken er deres dagbok! Tia Elvira på 11 år anbefaler den og synes den er spennende. De som…  Les mer »

Filmprogrammet for juli – beste hittil?

2019-07-05 – Av Norli

Er du i nærheten av Oslo på en lørdag? Kom til Norli Eldorado og se film! Det er gratis og bare å møte opp. Denne måneden er vi skikkelig stolte av programmet – over ser…  Les mer »

Fortsatt problemer på grunn av Kikkis krim

2019-07-03 – Av Norli

Å nei! Det finnes en 2’er av Kikkis krim! Husker du problemet vi har på Norli-kontoret? Katja har sluttet å jobbe fordi hun bare sitter og leser Kikkis krim i stedet. Nå ble hun endelig…  Les mer »