Thoralf: Lesestund. Hvor lenge sitter kattebeistet på fanget i dag?

2022-11-16 – Av Norli Junior

Har dere begynt å skrive på deres historie? Husk å sende inn historien din innen torsdag klokken 14.00, for å delta i konkurransen. Mer informasjon finner du under videoen. I morgen finner vi ut hvor…  Les mer »

Vinneren av tegnekonkurransen OKTOBER

2022-11-15 – Av judith

Hei på dere! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for oktober 🥳 Det ble sendt inn utrolig mange magiske og flotte vikinglandsbyer. Her har dere virkelig vært kreative! TUSEN TAKK! 😍…  Les mer »

Thoralf: Skrivekonkurranse!

2022-11-15 – Av Norli Junior

Har du noen gang prøvd å skrive en historie i norsk eller engelsktimen? Historier som er funnet på kalles fiksjon. Når man skriver fiksjon så dikter man, man finner på ting. Denne uken ønsker vi at dere skal ta en liten pause fra lesingen og prøve å skrive litt selv.

Thoralf: Familien Gnork

2022-11-14 – Av Norli Junior

Denne uken er det Thoralf Fargertun som tar over Norli Junior! Han har skrevet den morsomme boka Familien Gnork! Han har også en liten utfordring til dere! Se videoen og finn ut hva utfordringen er.

Verdens beste fredag!

2022-11-11 – Av Norli Junior

Tusen takk for verdens verste uke! I dag er det fredag og vi liker fredager. Men ja ... Vi må jo kåre en vinner av ukens konkurranse!

Verdens verste torsdag! Siste frist for å sende inn tegning 14.00

2022-11-10 – Av Norli Junior

Det gikk ikke så bra med Marius i forrige video, så han kunne dessverre ikke være med i dag. Så det er illustratøren Kristoffer som vil være hovedperson i ukas siste video. Det er Kristoffer…  Les mer »

Verdens verste onsdag

2022-11-09 – Av Norli Junior

Har du husket å sende inn tegning til ukens konkurranse? Du kan vinne det nye Verdens Verste-spillet! I dag viser Marius hvordan spillet fungerer. Men som dere sikkert vet... Denne uken går ingenting som planlagt!

Verdens verste tirsdag

2022-11-08 – Av Norli Junior

Verdens verste uke fortsetter! Marius er sengeliggende etter gårsdagens stunt. Det blitt litt høytlesning fra den nye boka. Men alt går ikke helt etter planen!

Verdens verste mandag!

2022-11-07 – Av Norli Junior

Denne uken er det folka bak Verdens Verste-serien som skal ta over Norli Junior. Mange av dere har kanskje lest bøkene før? Da vet dere at denne uka kommer til å bli veldig tullete og full av overraskelser. Første video er ute nå!

Cha og Victor: Drager, alver og ville dyr!

2022-11-05 – Av Norli Junior

Tusen takk for en fantastisk flott uke på Norli Junior. Vi har sett gjennom alle tegningene deres og det har vært utrolig vanskelig å velge vinnerne. Alle tegningene vi fikk inn var utrolig flotte. Dere…  Les mer »