Hurra! 30 millioner sider! Vi feirer med å gi bort 30 «Ingenlund»-bøker!

2018-10-24 – Av Norli

Gratulerer, folkens! Nå har lesekonkurransen pågått i akkurat en måned – og vi har to måneder igjen. Og dere har lest 30 millioner sider! Det blir 1 million sider hver eneste dag, det! For å…  Les mer »

Det hender jeg lurer …

2018-10-22 – Av Arne Svingen

Det hender jeg lurer. Jeg lurer på hva vi egentlig tenker på. Hvorfor vi gjør det vi gjør? Hva som er årsaken at så mange glemmer å tenke på hva som kan skje i morgen,…  Les mer »

Møt Norli Junior-forfatter Marius Horn Molaug 3. November på Strømmen, Jessheim og Lillestrøm Torv!

2018-10-21 – Av Norli

Bor du på Jessheim, Strømmen eller Lillestrøm? Da har du muligheten til å møte «verdens verste forfatter Marius Horn Molaug i dag! Marius signerer bøker, han har med fotoveggen sin hvor du kan ta bilder,…  Les mer »

Gratulerer, 7C på Disen skole!!

2018-10-18 – Av Norli

Klasse 7C på Disen Skole i Oslo skriver knakende gode bokomtaler. Klassen er derfor den første vinneren av Bokormen i Norli Junior Lesekonkurranse høsten 2018. Gratulerer! Her er noen av bøkene klasse 7C anbefaler: Til…  Les mer »

Alle hemmelighetene våre

2018-10-16 – Av Line Baugstø

Det begynner en ny jente i klassen. Det er ingen som vet at hun bærer på en hemmelighet. En hemmelighet hun prøver å skjule så godt hun kan. Jeg tror alle mennesker har noen hemmeligheter.…  Les mer »

Hvem vinner Syden-tegnekonkurransen i september?

2018-10-15 – Av Norli

Tegneoppgaven i september var inspirert av boka «Syden» av Marianne Kaurin, om Ina og Vilmer som i sommerferien drar på sin egen, spesielle sydenferie. Vi ønsket oss tegninger av noe morsom Ina finner på i…  Les mer »

ROBOT FAILS WILLIAM WENTON

2018-10-11 – Av Bobbie Peers

SKAL VI DANSE? Nå som bok 4. i serien om William Wenton, verdens beste kodeknekker er kommet i butikkene, ville jeg feire med å lage en liten dansevideo.  Men jeg fant fort ut at man…  Les mer »

Slik lager vi Grønne Greier

2018-10-10 – Av Jenny Jordahl

Hvordan skaper man tegneseriekarakterer?

2018-10-03 – Av Malin Falck

Det første jeg gjorde da jeg kom på ideen om Nordlys, før jeg i det hele tatt hadde en historie, var at jeg tegnet hovedpersonene. Det ble til Sonja fra Røros, og trollgutten Espen.  …  Les mer »

Tegnekonkurransen i oktober: Tegn en zombie!

2018-10-01 – Av Norli

Tegnekonkurransen i oktober er inspirert av tegnesereiboka «ZombieLars». Lars er elleve år og ny i klassen. Han vil det samme som andre barn; få være seg selv, få venner og føle at han hører til.…  Les mer »