En liten påminnelse om sidetall

2022-11-28 – Av Norli Junior

Hei alle sammen! Nå nærmer vi oss slutten av lesekonkurransen. Vi ser at mange av dere leser skikkelig mye og resultatlistene endrer seg hele tiden. Dere er helt rå! Nå er det viktig at alle…  Les mer »

Bjørn Sortland: Tegn en superskurk!

2022-11-28 – Av Norli Junior

Siste forfatter er klar for å ta over Norli Junior. Denne uken er det Bjørn Sortland som blant annet har skrevet bøkene om Johnny 777. Jon bor i Indre Gnurtedal, et kjipt sted uten internett,…  Les mer »

Ida: Vinnerne av ukens konkurranse!

2022-11-25 – Av Norli Junior

Enda en uke er gått i Norli Junior Lesekonkurranse. Ida har fortalt om Alma Freng-bøkene og vi har snakket om superkrefter. Vi håper dere har hatt det gøy og at dere har fått brukt fantasien…  Les mer »

Ida: Husk å sende inn ditt svar!

2022-11-24 – Av Norli Junior

I morgen skal vinneren av ukens konkurranse trekkes. Har du husket å delta? Du kan vinne signert bok og en Alma Freng-genser! For å delta i trekningen må du svare på et spørsmål. Hvilken superkraft ville…  Les mer »

Ida: Superkrefter i bøker!

2022-11-23 – Av Norli Junior

I bøkenes verden er alt mulig! Mange bøker handler om personer med spesielle krefter. I dag forteller Ida om noen av disse bøkene. Har du lyst til å vinne signert bok og en Alma Freng-genser?…  Les mer »

Ida: Konkurranse!

2022-11-22 – Av Norli Junior

I dag er det tid for konkurranse! I bøkene om Alma Freng skjer det magiske ting. Alma lærer at hun er en solfanger - og solfangere kan FLY! Bli med i ukens konkurranse!

Ida: Alma Freng!

2022-11-21 – Av Norli Junior

Dere! Nå nærmer vi oss slutten av lesekonkurransen og det er bare to forfattere igjen. Denne uken er det Ida Tufte Michelsen som skal være på Norli Junior. Hun har skrevet de fantastiske bøkene om Alma Freng.

Thoralf: Vinnerne er kåret!

2022-11-18 – Av Norli Junior

Takk for en fantastisk uke her på Norli Junior. Nå er det på tide å kåre vinnerne av ukens konkurranser.

Thoralf: Husk å sende inn din historie!

2022-11-17 – Av Norli Junior

Husk å sende inn fortellingen deres til norlijunior@norli.no innen 16.00. Du velger selv om du vil skrive på papir eller på e-post. Skriv en kort historie på max en halv side. Slipp fantasien fri og skriv…  Les mer »

Thoralf: Lesestund. Hvor lenge sitter kattebeistet på fanget i dag?

2022-11-16 – Av Norli Junior

Har dere begynt å skrive på deres historie? Husk å sende inn historien din innen torsdag klokken 14.00, for å delta i konkurransen. Mer informasjon finner du under videoen. I morgen finner vi ut hvor…  Les mer »