Spor 3 i den STORE påskejakten

2020-04-10 – Av Cecnys

Håper du også klarer å løse oppgave 3 og har fått 3 riktige bokstaver etter denne oppgaven. Skriv de opp sammen og kanskje løsningsordet begynner å ta form? Når du har løst alle oppgavene vil…  Les mer »

Jakten på den siste dionsauren

2020-04-10 – Av Jørn Lier Horst

Bli med og gjør ferdig den neste boken om Detektivbyrå nr. 2! Boka kommer til sommerferien, men nå kan du være med å bestemme hvordan dinosaurene skal se ut! Bli med i tegnekonkurransen! I den…  Les mer »

Spor 2 i Den STORE påskejakten

2020-04-09 – Av Cecnys

Hei igjen! Her kommer den andre rebusen 🕵️‍♂️ Husk å skrive opp bokstaven du tror er riktig sammen med gårsdagens oppgave/spor. Når du har løst alle oppgavene, har du funnet fram til et løsningsord, og…  Les mer »

Bli med på den STORE påskejakten!

2020-04-08 – Av Cecnys

Hei du! Er du klar for å bli med Oliver, Tiril og Åtto på en spennende påskejakt? 🔍 🐣 Her kommer den aller første oppgaven! Det kommer en ny oppgave hver dag i påsken. Skriv…  Les mer »

Dinosaurene kommer!

2020-04-07 – Av Jørn Lier Horst

Jeg har alltid syntes at det er spennende med dinosaurer. Disse store, merkelige og farlige skapningene som ikke lenger finnes på jorda. Jeg har et par av dem som skjermsparer på datamaskinen min. Siden jeg…  Les mer »

Bobbie og Alex leser fra Luridiumstyven i hengekøyer

2020-04-06 – Av Bobbie Peers

Hei, Denne gangen har jeg og Alex funnet en skog og hengt opp hengekøyer. Vi leser fra Luridiumstyven som er første boka i serien om verdens beste kodeknekker, 12 år gamle William Wenton. Hvis du…  Les mer »

VINNERNE AV KASS & TYCHO- KONKURRANSEN!

2020-04-05 – Av christopherpahle

Hei igjen! Jeg brukte hele lørdagen på å gå gjennom alle de fantastiske forslagene dere har sendt inn til konkurransen min, så jeg rakk ikke kåre vinnerne før nå. Tusen takk til alle som har…  Les mer »

Høytlesning og quiz!

2020-04-03 – Av christopherpahle

Ta verdensrom-quizen her – vinn bøker, spill og tegnesaker for 500 kroner Hei igjen! Jeg har allerede fått mange kjempekule bidrag til konkurransen min, der vinneren blir skrevet inn i den neste boken om Kass…  Les mer »

STOR KONKURRANSE: VINN EN PLASS I NESTE BOK OM KASS & TYCHO!

2020-04-01 – Av Cecnys

Hallo! Jeg heter Christopher Pahle, og jeg er forfatter. Og nå trenger jeg akkurat din hjelp til å skrive den neste boken min. Fra før har jeg skrevet boken De forbudte solsystemene, som handler om…  Les mer »

15 sider høytlesning fra «Kampen mot superbitchene»

2020-04-01 – Av A. Audhild Solberg

Hei! Jeg heter Audhild Solberg, og jeg er forfatter. Jeg har blant annet skrevet de fire bøkene om superbitchene, som handler om 12 år gamle Anne Bea og Nils (og superbitchene, da). Den første boka…  Les mer »