Tegnekonkurranse i februar: Tegn noe vi kan gjøre for å ta vare på miljøet.

2020-02-01 – Av Cecnys

Greta bor i en vakker skog truet av kjemper. Da kjempene kom til skogen, begynte de å hugge ned trær for å bygge hus. Nå er det nesten ikke noe skog igjen. Dyrene er redde…  Les mer »

Vinner av tegnekonkurransen i Desember ?

2020-01-15 – Av Cecnys

Hei igjen! Da var det igjen på tide å trekke en vinner av tegnekonkurransen og denne gangen for desember. Temaet for konkurransen i desember var å tegne noe ellevilt Benny Berserk gjør da han finner…  Les mer »

? VINNERNE av lesekonkurransen – kommer torsdag 16. januar kl. 11.00!

2020-01-14 – Av Cecnys

16. januar kårer vi vinnerne av lesekonkurransen – og det blir vist på TV-sending her på siden kl. 11.00! Følg med – dette blir spennende! (Sendingen er utsatt fra 15. til 16. januar) Hovedpremiene To…  Les mer »

Tegnekonkurranse i januar: Tegn noe morsomt som Turbo-Tim gjør!

2019-12-31 – Av Cecnys

Tim er på alle måter helt gjennomsnittlig, men mener selv han er super! Sammen med kompisene Frans og Teddy spiller han i bandet Død over amøbene og prøver å ikke bli tatt på fersken av…  Les mer »

SKILPADDEKANONEN

2019-12-18 – Av Bobbie Peers

Mens vi gleder oss til jul kan dere kose dere med litt flere bilder fra Oppdagerklubben. Denne gangen fra bok nummer 2. som heter Skilpaddekanonen. I denne boka får Ella og Felix problemer med bombarderende…  Les mer »

Lesekonkurransen er avsluttet!

2019-12-16 – Av Norli

Kl 23:59 i kveld, den 16. desember, avsluttes lesekonkurransen for i år. Etter det er det ikke lenger mulig å registrere bøker. Lærerne har noen dager på seg til å godkjenne lesingen, slik at alt…  Les mer »

Insektenes hemmeligheter: Titusenvis av småkryp i juletreet!

2019-12-16 – Av Anne Sverdrup-Thygeson

Tenk deg at du er et lite insekt eller småkryp og har valgt deg et grantre som soverom for vinteren. Der sover du søtt med en barnål som dyne. Men brått blir det varmt, lenge…  Les mer »

Insektenes hemmeligheter: Kan edderkopper bite deg?

2019-12-16 – Av Anne Sverdrup-Thygeson

Tidligere i høst skrev jeg om at ingen norske edderkopper er farlige. Så hva skjer egentlig dersom du likevel klarer å overtale en edderkopp til å bite deg? Det kan du se i denne videoen,…  Les mer »

Ny detektivbok snart ferdig

2019-12-13 – Av Endre Lund Eriksen

«Hvem forgiftet Hennie Hvalen» blir tittelen på den nye boka om Dyrenes Detektivbyrå, som kommer til våren. Mens tusenvis av barn som er med i lesekonkurransen Norli Junior har lest og lest, har noen forfattere…  Les mer »