Vinnerne av signerte bøker!

2021-11-27 – Av Ida Tufte Michelsen

Tusen takk til alle som kom med forslag til lys, så videoene og tok quizene denne uken. Det har vært så gøy å følge med på all responsen! Vinnerne av bøker ble trukket tilfeldig ut…  Les mer »

Alma Freng og en flyvende fars hemmelighet leses i julelys

2021-11-25 – Av Ida Tufte Michelsen

Her leser jeg kapittel 4. Hvis du vil være med å lese boka fra starten, se kapittel 1 her (5 sider), kapittel 2 her (2 sider) og kapittel 3 her (3 sider). Fjerde og siste…  Les mer »

Alma Freng og en flyvende fars hemmelighet leses inni en mikrobølgeovn

2021-11-24 – Av Ida Tufte Michelsen

Her leser jeg kapittel 3. Hvis du vil være med å lese boka fra starten, se kapittel 1 her (5 sider) og kapittel 2 her (2 sider).  I dag leser jeg i lyset fra mikrobølgeovnen.…  Les mer »

Alma Freng og en flyvende fars hemmelighet leses med en blinkende sykkellykt

2021-11-23 – Av Ida Tufte Michelsen

Her leser jeg kapittel 2. Hvis du vil være med å lese boka fra starten, se første kapittel her (5 sider).  Så hyggelig å høre fra dere og lese alle de fine forslagene til leselys!…  Les mer »

Alma Freng og en flyvende fars hemmelighet leses i lyset fra stearinlys

2021-11-22 – Av Ida Tufte Michelsen

Klikk deg inn her og fortell meg hva slags leselys du vil jeg skal bruke! Alma Freng og en flyvende fars hemmelighet er den andre boken om en jente som heter Alma og et hemmelig…  Les mer »

Vinnerne av Benny-konkurransen!

2021-11-21 – Av Tom Erik Fure

Heisann! Tusen takk til alle som svarte på quiz og deltok i konkurransen, og tusen takk for meg! Snipp, snapp, snute, så var min uke ute. Det har jammen gått fort! Jeg håper dere har…  Les mer »

Høytlesning og konkurranse – Siste dag!

2021-11-19 – Av Tom Erik Fure

Heisann!  I dag er den siste dagen med høytlesning fra Benny går amok! Og så akkurat nå som det begynner å bli spennende! Dagens video teller for 7 leste sider, og kapittelet heter «Den mindre…  Les mer »

Høytlesning og konkurranse – Dag 4!

2021-11-18 – Av Tom Erik Fure

Halla! Dere, i dagens video tar jeg helt av når jeg må ta i bruk minst én CRAZY dialekt for å kunne lese replikkene til en helsprø gubbe som skremmer vettet av både Benny og…  Les mer »

Høytlesning og konkurranse – Dag 3!

2021-11-17 – Av Tom Erik Fure

Hallaisen! :D Håper dere synes det er artig å høre om Benny, for jeg synes det er veldig artig å lese! :D I dag blir det litt romaaantisk, når jeg skal lese det tredje kapittelet…  Les mer »

Høytlesning og konkurranse – Dag 2!

2021-11-16 – Av Tom Erik Fure

Hei og hå! Håper dere er spent på hva som skjer videre med Benny, for i dag leser jeg kapittel 2, «Urovekkende Zen», fra Benny går amok. Etter at dere har sett videoen kan dere…  Les mer »