En hilsen fra noen av forfatterne!

2022-09-09 – Av Norli Junior

På mandag starter lesekonkurransen! Vi gleder oss 🥳 Hver uke vil en ny forfatter komme på Norli Junior og noen av de har sendt dere en liten hilsen. Se videoen her:

Høstens forfattere

2022-09-08 – Av Norli Junior

Hver uke denne høsten vil en forfatter dukke opp på Norli Junior. De vil fortelle om bøkene sine, arrangere konkurranser og motivere til lesing. Her kan du lese om dem:

TEGNEKONKURRANSE – SEPTEMBER: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2022-09-01 – Av judith

Hei, alle sammen! Da var det på tide med ny tegnekonkurranse! 😁🍁⚽ Boka vi tar utgangspunkt i denne gangen er den nye boka 2+2=5 skrevet av Harald Rosenløw Eeg, Ada Hegerberg og Andrine Hegerberg. Litt om boka:…  Les mer »

Viktig informasjon om årets lesekonkurranse (2022)

2022-08-24 – Av Norli Junior

Hei alle sammen! 🤩 I høst arrangeres Norli Junior lesekonkurranse for 7. gang! Lesekonkurransen starter 12. september, og varer til 9. desember 🥳 Lærere kan nå melde på klasser på norlijunior.no. Lærer får en kode…  Les mer »

Se bilder fra boklanseringen for Ragnarok, Tordenguden.

2022-08-23 – Av Norli Junior

Lørdag 27. august kom Odin Helgheim til Norli Universitetsgata. Det var foredrag, kake, signering og cosplayere! Takk til alle som kom ❤️ Se bildene her:

Vinneren av tegnekonkurransen JULI

2022-08-16 – Av judith

Hei igjen, alle sammen! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for juli 🥳 Det ble sendt inn utrolig mange flotte tegninger! TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen tok denne gangen utgangspunkt i den fjerde…  Les mer »

TEGNEKONKURRANSE – AUGUST: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2022-08-01 – Av judith

Heisann! Da var det på tide med ny tegnekonkurranse! 🥳🌞🌈 Boka vi tar utgangspunkt i denne gangen er den splitter nye boka Helt super skrevet av Nicolai Houm. Det flotte omslaget og bildene inni er illustrert av…  Les mer »

Vinneren av tegnekonkurransen JUNI

2022-07-15 – Av judith

Hei igjen, alle sammen! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for juni 🥳 Det ble sendt inn utrolig mange fine (og skumle) tegninger! TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen tok denne gangen utgangspunkt i den…  Les mer »

TEGNEKONKURRANSE – JULI: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2022-07-04 – Av judith

Hallo! 😎 Nå er det sikkert mange av dere som har sommerferie, og da passer det jo ekstra godt at vi er klare for en SPLITTER NY tegnekonkurranse! 🌞🍉🍧 Boken vi tar utgangspunkt i denne…  Les mer »

Vinneren av tegnekonkurransen MAI

2022-06-16 – Av judith

Hei! Tusen takk for alle tegningene dere har sendt inn til tegnekonkurransen i mai. Så utrolig mange fantasifulle og flotte vikingskip dere har laget! 😍 Tegnekonkurransen tok denne gangen utgangspunkt i den nye faktaboken til…  Les mer »