Skriv et dikt eller en sang og vinn bøker!

2020-11-14 – Av Maja Lunde

Liker du bedre å skrive enn å tegne? Eller hva med å lage musikk og synge? Da er kanskje denne konkurranse noe for deg! Barna det handler om i Solvokteren pleier å synge en sang…  Les mer »

Vinnerne av skrekk-konkurransen!

2020-11-12 – Av Mari Moen Holsve

Endelig! Etter å ha fått inn supermange kule forslag og svar på konkurransen, har jeg kåret to vinnere. Se videoen over – der leser jeg de to vinnerforslagene høyt! De to vinnerne blir kontaktet på…  Les mer »

Vinn bokpakke til klassen!

2020-11-11 – Av Maja Lunde

I dag er det på tide med tegnekonkurranse! Da Lisa og jeg lagde boka Solvokteren snakket vi mye om hvilke tegninger som ville passe til handlingen. Jeg er ganske dårlig til å tegne selv, så…  Les mer »

Se video og registrer høytlesning fra Solvokteren!

2020-11-10 – Av Maja Lunde

I dag er det tid for høytlesning. Vi har laget en smakebit fra boka, her kan du både høre meg Maja lese fra noen av de første kapitlene og se Lisas mange fine illustrasjoner. Husk…  Les mer »

Ukens forfatter: Maja Lunde

2020-11-09 – Av Maja Lunde

Snikkikk på boka Solvokteren Hei, alle sammen! Denne uka er det jeg Maja Lunde som er ukens forfatter her på Norli Junior. Sammen med illustratør Lisa Aisato har jeg tidligere laget julekalenderboka Snøsøsteren, som noen…  Les mer »

Hør utdrag fra den siste boka i skrekkserien

2020-11-06 – Av Mari Moen Holsve

Min uke på Norli Junior er nesten over! Har du husket å delta på konkurransen om å vinne de to første skrekkbøkene mine? Klikk her for å lese om den og delta! I videoen over…  Les mer »

Konkurranse: Klarer du å finne på noe SKIKKELIG skummelt?

2020-11-03 – Av Mari Moen Holsve

Hei! Endelig er det min uke på Norli Junior! Jeg heter Mari Moen Holsve, og jeg skriver skrekk og fantasy. Min nyeste bok heter Ingen andre enn oss, og den handler om Håkon og Thale…  Les mer »

Tegn noe fantastisk Lilja opplever, og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2020-11-01 – Av Cecnys

Solvokteren er det neste, episke eventyret i årstidskvartetten, der megabestselgeren Snøsøsteren var den første. Lilja har et vagt minne om sola, men verden slik hun er kjenner den, er alltid regntung og mørk. Ingenting vil…  Les mer »

Hans Jørgen og Mari snakker om skriving, skrekk og tegning.

2020-10-30 – Av Hans Jørgen Sandnes

Da er uke 44 snart over. Neste uke er det Mari som er Norli Junior-forfatter! Vi tok en prat om skriving, tegning og halloween. Takk for en fin uke alle sammen! Hilsen Hans Jørgen

Krypto bygges som modell

2020-10-29 – Av Hans Jørgen Sandnes

Hei igjen, alle Norli Junior-lesere! Visste dere at tegningene i Krypto også lages som små modeller? Det er Jon som bygger dem, og her er en liten video der dere kan se hvordan det gjøres:…  Les mer »