KONKURRANSE

2021-10-13 – Av Cecnys

Hei igjen! Håper dere fikk snakket litt om temaet jeg ga dere utfordring på i går. I dag er det en ny dag og jeg ønsker å kjøre en konkurranse hvor jeg håper på mange…  Les mer »

Dagens tema – strukturell rasisme

2021-10-12 – Av Cecnys

Hei! Her er en liten video til dere om strukturell rasisme. De fleste vet hva mobbing er, men strukturell rasisme er litt vanskeligere. Derfor har jeg i videoen lest inn et eksempel på hva dette…  Les mer »

UKENS FORFATTER: Tinashe Williamson

2021-10-11 – Av Cecnys

Hei! Mitt navn er Tinashe og frem til torsdag denne uken er det jeg som er ukens forfatter her på Norli Junior og i lesekonkurransen. Jeg har skrevet en bok som heter Håndbok for unge antirasister…  Les mer »

TEGNEKONKURRANSE – Oktober: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2021-10-08 – Av Cecnys

Hei! Her er ny tegnekonkurranse for oktober 🥳 Boken vi skal ta utgangspunkt denne måneden og som vi skal fokusere på er den nye boken til Ruth Lillegraven og fjerde boken i Klodeklubben nemlig Julemysteriet.…  Les mer »

Hør første kapittel av min nyeste bok!

2021-10-07 – Av Cecnys

Hei igjen! Håper du/dere var med på min tegnekonkurranse som jeg la ut på tirsdag. Hvis ikke så finner du den HER. I dag skal jeg ha høytlesning fra min nyeste bok om Johnny 777…  Les mer »

UKENS FORFATTER: Bjørn Sortland + VINNERNE av Halloween tegnekonkurransen!

2021-10-05 – Av Cecnys

Hei dere! Jeg heter Bjørn Sortland og DENNE uken er det jeg som er Norli Junior forfatter her på norlijunior.no! Jeg har nemlig akkurat kommet ut med en ny bok i Johnny 777-serien, boken heter…  Les mer »

Vinnerne av Kass og Tycho-konkurransen og quiz (+ en overraskelse)!

2021-10-03 – Av christopherpahle

Hei igjen! Beklager at det har tatt litt lenger tid å kåre vinnerne av konkurransene enn jeg trodde. Det er rett og slett fordi jeg fikk inn så innmari mange flere forslag enn jeg hadde…  Les mer »

Kass og Tychos tredje QUIZ om verdensrommet!

2021-09-30 – Av christopherpahle

Hei igjen! I dag er det tid for quiz om verdensrommet! Klarer du alle spørsmålene blir du med i trekningen om alle tre bøkene om Kass og Tycho, signert av forfatteren. Altså meg! Er du…  Les mer »

Hør første kapittel fra Kass og Tycho 3: Stjernekadettene!

2021-09-29 – Av christopherpahle

Hei, igjen! Håper du er godt i gang med konkurransen min denne uken. Vinnerbidragene der blir nemlig skrevet inn i den fjerde boken om Kass og Tycho, som kommer til våren! Du kan lese mer…  Les mer »

KONKURRANSE! Vinn en plass i neste bok om Kass og Tycho!

2021-09-27 – Av christopherpahle

Hei! Jeg heter Christopher, og jeg er forfatter. Jeg har skrevet tre bøker om tvillingene Kass og Tycho og det fantastiske romskipet deres. Den første boken heter De forbudte solsystemene. Andre bok er Fantomplaneten. Og…  Les mer »