Portaler? Dimensjoner?

2023-11-27 – Av Norli Junior

Portalpilotene Visste du at det finnes portaler i verden, og at dette som vi kaller verden ikke er den eneste verdenen i verden? Ikke det, nei? Det visste ikke bestevennene Melvin og Adi heller, før…  Les mer »

Hurra for ukens vinner!

2023-11-24 – Av Norli Junior

I ukens konkurranse kunne dere både skrive og tegne. Vi fikk inn utrolig mange bidrag og det var ekstremt vanskelig å velge en vinner. Derfor har vi valgt å gi premien til en hel klasse.…  Les mer »

Registrer enda flere sider

2023-11-23 – Av Norli Junior

Hei alle sammen! I dag skal dere få høre enda et utdrag fra Gutta Krutt og gledesdreperen. Hvis du har sett dagens video kan du registrere 26 sider fra boken. Registrer sider her! Kom tilbake…  Les mer »

Vinneren av tegnekonkurransen OKTOBER

2023-11-22 – Av judith

Hei på dere! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for oktober 🥳 Det ble sendt inn utrolig mange tegninger av fantastiske detektivbyråer! TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen tok denne gangen utgangspunkt i den populære…  Les mer »

Hvordan blir boken illustrert?

2023-11-22 – Av Norli Junior

Se hvordan Espen Meling Sele tegner figurene i Gutta Krutt og gledesdreperen. Ukens konkurranse Det er to måter å delta i konkurransen på. Velg oppgaven du synes er best! Send inn svaret ditt til norlijunior@norli.no…  Les mer »

Hør utdrag fra Gutta Krutt for å registrere sider

2023-11-21 – Av Norli Junior

Har du begynt med ditt bidrag til ukens konkurranse? Informasjon finner du nederst i innlegget. Mellom alle disse konkurransene kan det jo være fint med en liten videosnutt. I dag leser Alexander utdrag fra boken.…  Les mer »

Hvem er Gutta Krutt?

2023-11-20 – Av Norli Junior

Denne uken skal du få bli kjent med Alexander Istad og Espen Meling Sele. De har laget en skikkelig kul og actionfylt bok som heter Gutta Krutt og gledesdreperen. Det er første bok i en morsom…  Les mer »

Ukens vinner

2023-11-17 – Av Norli Junior

Enda en uke på Norli Junior er lagt bak oss. Nå er det under en måned igjen av lesekonkurransen. Hvordan ligger klassen an? Det kan være lurt å ta en fot i bakken nå før…  Les mer »

Torsdag på Norli Junior

2023-11-16 – Av Norli Junior

Dere har kanskje lagt merke til at mange gater og butikker har pyntet til jul. Ja, nå er det faktisk ikke sååå lenge til jul. I Noor og Miniatyren er det et juleshow og på…  Les mer »

Den Magiske Landsbyen! Husk å sende inn bidrag til konkurransen

2023-11-15 – Av Norli Junior

I videoen blir det enda mer Miniatyr-sprell og Julia viser deg rundt i den magiske landsbyen, også kjent som Hølen. Konkurranse Beskriv hvordan din miniatyr er. Hvis du ikke tror du har en miniatyr, så…  Les mer »