Victor Sotberg forteller om Edelmot

2023-11-07 – Av Norli Junior

Hei alle sammen! Har dere kommet i gang med ukens konkurranse? Mange av dere har allerede sendt inn svarene deres skrevet i runeskrift. Runer er den eldste kjente skriften i Norge. Kanskje har dere fått…  Les mer »

Runeskrift-konkurranse!

2023-11-05 – Av Norli Junior

Hei alle sammen! Jeg heter Odin Helgheim og jeg har skrevet og tegnet en del bøker. Jeg har blant annet laget Ragnarok, Edelmot og Katteguden Frøya. Edelmot har jeg laget sammen med Victor Sotberg og…  Les mer »

Tegneserie fikk oppmerksomhet på TV

2023-11-03 – Av Norli Junior

Da jeg startet med tegneserien om tungtvannsaksjonene fikk jeg mer oppmerksomhet enn med de forrige Sabotør-tegneseriene mine. Det skulle bare mangle, da dette er noen av de mest kjente sabotasjeaksjonene som har skjedd på norsk jord. Jeg…  Les mer »

Hør og se utdrag fra Tungtvannsaksjonen

2023-11-02 – Av Norli Junior

Når man tegner hele tegneserien på iPad, må man prøve litt på papir inniblant også. Her har jeg prøvd meg på det man kaller en splitt-penn som man må dyppe i blekk. Det var slik…  Les mer »

Tegningen tok to uker å lage

2023-11-01 – Av Norli Junior

Jeg bruker vanligvis å tegne coveret veldig tidlig i prosessen når jeg lager nye tegneserier. Da kan jeg bruke det tidlig i promotering av tegneserien, men det er også for at jeg skal føle på…  Les mer »

TEGNEKONKURRANSE – NOVEMBER: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2023-11-01 – Av judith

Hei, alle sammen! Håper dere hadde en uhyggelig fin Halloween i går? 🎃 Nå er vi over på ny måned og klare med en splitter ny tegnekonkurranse! Denne gangen tar vi utgangspunkt i den helsprøe…  Les mer »

Livet som tegneserieskaper

2023-10-31 – Av Norli Junior

Å lage historiske tegneserier handler om mye lesing og mye tegning. Men innimellom slagene er det jo mye action. I denne videoen vises de andre tingene en tegneserieskaper som jeg er med på. Ukens konkurranse…  Les mer »

Tegneserie om andre verdenskrig!

2023-10-29 – Av Norli Junior

Hei! Jeg heter John Jamtli. Jeg var ikke så flink på skolen og ikke så interessert i andre verdenskrig da jeg var på deres alder. Men jeg tegnet mye og ble serieskaper. Jeg har laget…  Les mer »

Då var det fredag!

2023-10-27 – Av Norli Junior

Eg syns det er så gøy å sjå at så mange av dykk no kjenner til Orion og den forferdelege (eller fantastiske?) dagen hans. Håpar de har blitt inspirert til å ikkje vere verdas flinkaste…  Les mer »

Lenge sidan eg har vore SÅ flau

2023-10-25 – Av Norli Junior

Himmel og hav!Ja, det vart litt av ein tysdag for meg når så å seie ALLE stemte på at eg skulle lesa høgt for ein framand! Lenge sidan eg har vore SÅ flau. Ja, ja.I…  Les mer »