Om Norli Junior

Norli arrangerer Norli Junior Lesekonkurranse i samarbeid med forlagene Aschehoug, Gyldendal, Samlaget, Cappelen Damm, Kagge og Piggsvin. Nettsiden norlijunior.no er utviklet av Snuti, som også har laget Sommerles.no. Vi kårer: Hvem er Norges råeste klasser til å lese?

Hovedpremien i konkurransen er pizzalunsj med to av høstens mest aktuelle barnebokforfattere. Vinnerne trekkes blant alle klasser som leser minst 3000 sider per elev/214 sider per uke. I tillegg er det medaljer til alle klasser som leser minst 800 sider per elev, og mulighet til å vinne pokaler. Medaljer deles ut på Barnas dag hos Norli 3. mars 2018. (10. mars der hvor dato kræsjer med vinterferie).

Ukens forfatter: Hver uke i konkurranseperioden setter vi fokus på en ny, norsk barnebokforfatter. Det vil være videopresentasjon, quiz, med mer. Barna kan vinne bokormer til klassen ved å lage videobokanmeldelser av bøkene til ukens forfatter.

Konkurransen foregår i perioden 25. september - 31. desember 2017. Lærerne melder på klassene fra 11. september på nettsiden norlijunior.no, og elevene registrerer alt de leser på nettsiden. Når lærerne har godkjent hva elevene har lest, kommer leste bøker inn i klassestatistikken.

Nettstedet norlijunior.no driftes av Norli Libris AS og er utviklet av Snuti. Etter at lesekonkurransen er over, vil norlijunior.no være et boksamfunn for barn, der barna kan registrere alt de leser, være med på konkurranser og få inspirasjon til å lese og tegne.