147 550

bøker
Lese
sider
Lese

15 574 165

av 45 988 elevar i 3 039 klasser


Vinner av Minas konkurranse!

2023-09-22 – Av Norli Junior

Takk for en super uke! Vi håper dere har fått lest noen fine bøker 😄 Utrolig mange tok quizen som Mina hadde laget. Nå er det på tide å avsløre hvem som er vinneren av…  Les meir »

Mina leser kapittel om Miriam.

2023-09-20 – Av Norli Junior

Da er det siste innlegg fra meg denne uka! Er dere klare for quiz? Hele quizen ligger under denne videoen. De siste svarene finner dere i filmen der jeg leser et av Miriams kapitler fra…  Les meir »

Mina har snakket med en spøkelsesekspert!

2023-09-19 – Av Norli Junior

I Klara hviskes grensen mellom de levende og de døde ut, og det blir fort tydelig at det er noen som prøver å få kontakt med Sofie og Miriam. Et spøkelse, rett og slett. Men…  Les meir »

Vinneren av tegnekonkurransen AUGUST

2023-09-18 – Av judith

Hei på dere! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for august 🥳 Det ble sendt inn utrolig mange mystiske og magiske verdener! TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen tok denne gangen utgangspunkt i den skumle…  Les meir »

Mina Lystad er ukens forfatter!

2023-09-18 – Av Norli Junior

Hei! Jeg heter Mina Lystad og denne uka er det jeg som skal være sammen med dere her på Norli Junior. Det gleder jeg meg til! Denne høsten har jeg gitt ut boka Klara, der…  Les meir »

Hvem vant ukens konkurranse?

2023-09-15 – Av Norli Junior

Det er fredag og det betyr at første uke av lesekonkurransen er gjennomført. Hurra! Fredag betyr også at vinnerne av ukens konkurranse skal kåres. Vinnerne ser du i teksten under videoen. I ukens siste video…  Les meir »

Leseutdrag: Oppfinneren, Skrotnissens Hemmelighet

2023-09-14 – Av Norli Junior

Hei alle sammen! Nå skal dere få en smakebit av den nye boken min. Dere er faktisk noen av de første som får lese i boken, fordi den ikke er kommet ut enda. Jeg håper…  Les meir »

Sånn lager jeg Oppfinneren! Husk konkurransen!

2023-09-13 – Av Norli Junior

Mange av dere er godt i gang med lesingen! Kanskje trenger dere en liten pause? Da kan dere se på denne videoen: I videoen viser Lars Henrik hvordan han lager tegninger til bøkene sine. Les…  Les meir »

Leseutdrag: Oppfinnern, Jakten på evighetsmaskinen

2023-09-12 – Av Norli Junior

I 2021 kom den aller første boken min Jakten på evighetsmaskinen. Det er faktisk en tegneseriebok! Jeg har alltid likt å tegne, så det var utrolig stas når jeg fikk holde boken for første gang.…  Les meir »

Nå begynner det! Lars Henrik inviterer til Oppfinner-konkurranse

2023-09-11 – Av Norli Junior

I dag er den store dagen. Endelig er lesekonkurransen i gang! 🥳📚 Synes du det er vanskelig å finne bøker å lese? Prøv boktipseren på Norli Junior! Denne uken er det jeg, Lars Henrik, som…  Les meir »