717 474

bøker
Lese
sider
Lese

87 820 232

av 51 033 elevar i 2 979 klasser


KONKURRANSE: Tegn en verdensrekord og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2020-12-02 – Av Cecnys

Uunnværlig for faktasamlere og rekordknusere i alle aldre og en obligatorisk gave under juletreet. Årets bok har et splitter nytt design, temaet Oppdag verden og en rekord for hver eneste dag – finn ut hvilken…  Les meir »

VINNERNE av Kass og Tycho-konkurransen (og quiz)

2020-11-28 – Av christopherpahle

Hei, dere! Nå har jeg gått gjennom alle de kreative forslagene dere hadde til Kass og Tycho-konkurransen. Tusen takk til alle som har bidratt, det har virkelig vært fantastisk gøy å se på alt dere…  Les meir »

Kass og Tychos quiz om verdensrommet!

2020-11-25 – Av christopherpahle

Hei igjen! I dag er dagen kommet for quizen om verdensrommet. Klikk HER for å ta quizzen. Jeg kommer til å trekke tre av dere som har alt riktig. Dere får en signert bok av…  Les meir »

Høytlesning fra Kass og Tycho 2: Fantomplaneten

2020-11-24 – Av christopherpahle

Hei igjen! I dag skal jeg lese høyt fra første kapittel av Kass og Tycho 2: Fantomplaneten. Det kan logges som 9 minutter høytlesning. Men bare så du er advart: begynnelsen av denne boken avslører…  Les meir »

Vinner av tegnekonkurransen i oktober 🥳

2020-11-24 – Av Cecnys

I oktober gikk tegnekonkurransen ut på å tegne et UHYGGELIG SJØMONSTER! Konkurransen tok utgangspunkt i den nye boken Orkanen, som er den andre boka i serien Krypto. Tegneserien er skrevet og tegnet av Hans Jørgen…  Les meir »

Vinn en plass i neste bok om Kass og Tycho!

2020-11-23 – Av christopherpahle

Hei! Jeg heter Christopher og jeg er forfatter. Jeg har skrevet to bøker om tvillingene Kass og Tycho, som har sitt helt eget romskip som de reiser rundt i verdensrommet med. Den første boken heter…  Les meir »

Vil dere være testklasse og lese/anmelde den ny fotballboken Elastico?

2020-11-22 – Av Cecnys

Hallo! Vi er så heldige som får lov til å dele ut lesesett av boken Elastico til tre heldige klasser som får 5 bøker hver! 🥳 Eneste kriteriet for å melde seg på som testklasse…  Les meir »

Sovende snøfonn

2020-11-21 – Av Bobbie Peers

Hei. Her er femte og siste vide hvor jeg leser fra Snøfreserduellen. I dag leser vi kapittel 5 og dere kan logge 5 minutter med høytlesning. Jeg minner også om konkurransen som jeg utlyste på…  Les meir »

Snøballkatapulten

2020-11-19 – Av Bobbie Peers

Hei. I denne videoen leser jeg kapittel 4. i Snøfreserduellen. Dette er den korteste og sikkert mest tullete videoen jeg har lagt ut. Dere kan logge ca. 3. minutter med høytlesing etter å ha sett…  Les meir »

Hva er en Snømåke?

2020-11-18 – Av Bobbie Peers

Hei. Da var det allerede onsdag og jeg leser kapittel 3 i Snøfreserduellen. Hvis dere ser hele videoen kan dere registere 7 minutter høytlesning til lesekonkurransen:) Ikke glem å sjekke ut konkurransen som jeg utlyste…  Les meir »