777 210

bøker
Lese
sider
Lese

94 613 677

av 55 449 elevar i 3 182 klasser


Viktig informasjon til lærere og elever!

2023-12-04 – Av Norli Junior

Fredag 8. desember er siste sjanse for å registrere lesing. Hvor mye klarer klassen å lese før fristen går ut? Her er status noen timer før målgang: – Over 90 millioner sider er lest– Over…  Les meir »

Lykke til i innspurten!

2023-12-01 – Av Norli Junior

I dag får dere bli med Stian inn i en ny dimensjon – altså en ny jobb. Se videoen for å se hvordan et studio for klipping og fiksing av lyd ser ut. Kult ikke…  Les meir »

TEGNEKONKURRANSE – DESEMBER: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2023-12-01 – Av judith

Hei på dere! Nå er det endelig desember og vi feirer julemåneden med en ny tegnekonkurranse 🎅 Denne gangen tar vi utgangspunkt i den spennende barnebokserien Trollheim – Vampyrer og demoner. Serien er skrevet av Arne…  Les meir »

Lese under bordet?

2023-11-30 – Av Norli Junior

Trenger du litt motivasjon nå i slutten av lesekonkurransen? Stian deler noen av sine tips i dagens video. Konkurranse – siste sjanse Send inn en tegning fra en dimensjon som du finner på. Hva slags…  Les meir »

Bli med Stian på jobb i teater!

2023-11-29 – Av Norli Junior

Stian er ikke bare forfatter.. Han er også skuespiller! Se videoen for å høre Stian fortelle om jobben som skuespiller og hvorfor han bestemte seg for å skrive bokserien Portalpilotene. Konkurranse Send inn en tegning…  Les meir »

Konkurranse

2023-11-28 – Av Norli Junior

Som dere så i gårsdagens video, så var Stian litt opptatt.. Nå er han endelig tilbake i den virkelige verden! I dag skal dere få høre om ukens konkurranse. Årets siste forfatter-konkurranse! Se videoen for…  Les meir »

Portaler? Dimensjoner?

2023-11-27 – Av Norli Junior

Portalpilotene Visste du at det finnes portaler i verden, og at dette som vi kaller verden ikke er den eneste verdenen i verden? Ikke det, nei? Det visste ikke bestevennene Melvin og Adi heller, før…  Les meir »

Hurra for ukens vinner!

2023-11-24 – Av Norli Junior

I ukens konkurranse kunne dere både skrive og tegne. Vi fikk inn utrolig mange bidrag og det var ekstremt vanskelig å velge en vinner. Derfor har vi valgt å gi premien til en hel klasse.…  Les meir »

Registrer enda flere sider

2023-11-23 – Av Norli Junior

Hei alle sammen! I dag skal dere få høre enda et utdrag fra Gutta Krutt og gledesdreperen. Hvis du har sett dagens video kan du registrere 26 sider fra boken. Registrer sider her! Kom tilbake…  Les meir »

Vinneren av tegnekonkurransen OKTOBER

2023-11-22 – Av judith

Hei på dere! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for oktober 🥳 Det ble sendt inn utrolig mange tegninger av fantastiske detektivbyråer! TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen tok denne gangen utgangspunkt i den populære…  Les meir »