788 102

bøker
Lese
sider
Lese

95 989 234

av 54 864 elevar i 3 176 klasser


Utstilling: Tegneserienes historie

2023-05-24 – Av Norli Junior

8.-17. juni arrangerer Norli i samarbeid med en rekke forlag utstillingen Tegneserienes historie i det gamle Nasjonalgalleriet, Universitetsgata 13 (Oslo) Museet har stått stengt siden kunstsamlingen flyttet til nye lokaler. Når museet nå gjenåpner, er det tegneserier…  Les meir »

TEGNEKONKURRANSE – JUNI: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2023-06-01 – Av judith

Hei, dere! Nå nærmer sommeren seg med stormskritt, og vi er klare med en splitter ny tegnekonkurranse 😄 Denne gangen tar vi utgangspunkt i den nye manga-tegneserien Avatar – den siste luftbøyeren – Et umulig løfte.…  Les meir »

Vinneren av tegnekonkurransen APRIL

2023-05-26 – Av judith

Hei, alle sammen! Nå er det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for april 🥳 Det ble sendt inn veldig mange unike og fantastiske superhelter. TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen tok utgangspunkt i en fantastisk bokserie, nemlig Håndbok…  Les meir »

TEGNEKONKURRANSE – MAI: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2023-05-01 – Av judith

Hei, dere! Endelig er vi kommet til mai måned, noe som betyr NY tegnekonkurranse! 😄 Denne gangen tar vi utgangspunkt i den splitter nya boka Familien Springebrigtsen lager sirkus, skrevet og illustrert av Liva B. Ingebrigtsen.…  Les meir »

Vinneren av tegnekonkurransen MARS

2023-04-21 – Av judith

Hei, alle sammen! Nå er det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for mars måned 🥳 Det ble sendt inn så utrolig mange fantasifulle og kreative tegninger. TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen tok utgangspunkt i en ny…  Les meir »

TEGNEKONKURRANSE – APRIL: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2023-04-01 – Av judith

Hei, dere! Nå er nærmer vi oss påske, og i den anledning kjører vi på med en NY tegnekonkurranse 🐣 Denne gangen tar vi utgangspunkt i en fantastisk bokserie, nemlig Håndbok for superhelter. Dette er et eventyr…  Les meir »

Vinneren av tegnekonkurransen FEBRUAR

2023-03-17 – Av judith

Hei og hopp! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for februar 🥳 Det ble sendt inn SÅ mange kule og gøyale tegninger av Loke på skolen. TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen i februar…  Les meir »

TEGNEKONKURRANSE – MARS: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2023-03-01 – Av judith

Hei, alle sammen! Nå er vi i mars, og da slår vi selvfølgelig til med en NY tegnekonkurranse! 😁✨ Denne gangen tar vi utgangspunkt i en ny barnebokserie spekket med action, spenning og humor, nemlig FRNK…  Les meir »

Vinneren av tegnekonkurransen JANUAR

2023-02-15 – Av judith

Hei på dere! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for januar 🥳 Det ble sendt inn utrolig mange kreative og spinnville skiturer! TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen i januar tok utgangspunkt i den…  Les meir »

TEGNEKONKURRANSE – FEBRUAR: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2023-02-01 – Av judith

Hei på dere! Endelig ny måned og det betyr NY tegnekonkurranse! ?✨ Denne gangen tar vi utgangspunkt i den elleville og morsomme boka skrevet av Louie Stowell, nemlig Loke – en grusom guds guide til…  Les meir »