TEGNEKONKURRANSE – AUGUST: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2022-08-01 – Av judith

Heisann! Da var det på tide med ny tegnekonkurranse! 🥳🌞🌈 Boka vi tar utgangspunkt i denne gangen er den splitter nye boka Helt super skrevet av Nicolai Houm. Det flotte omslaget og bildene inni er illustrert av…  Les meir »

Vinneren av tegnekonkurransen JUNI

2022-07-15 – Av judith

Hei igjen, alle sammen! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for juni 🥳 Det ble sendt inn utrolig mange fine (og skumle) tegninger! TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen tok denne gangen utgangspunkt i den…  Les meir »

TEGNEKONKURRANSE – JULI: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2022-07-04 – Av judith

Hallo! 😎 Nå er det sikkert mange av dere som har sommerferie, og da passer det jo ekstra godt at vi er klare for en SPLITTER NY tegnekonkurranse! 🌞🍉🍧 Boken vi tar utgangspunkt i denne…  Les meir »

Vinneren av tegnekonkurransen MAI

2022-06-16 – Av judith

Hei! Tusen takk for alle tegningene dere har sendt inn til tegnekonkurransen i mai. Så utrolig mange fantasifulle og flotte vikingskip dere har laget! 😍 Tegnekonkurransen tok denne gangen utgangspunkt i den nye faktaboken til…  Les meir »

TEGNEKONKURRANSE – JUNI: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2022-06-02 – Av judith

Ny måned og ny tegnekonkurranse! 😁🌤️ Denne gangen har vi valgt å fokusere på den magiske (og litt skumle) tegneserien Spøkelsesvenn 2. Poltergeist av Michelle Tolo. 👻 Litt om boken: «Spøkelsesvenn 2. Poltergeist» er oppfølgeren…  Les meir »

Vinneren av tegnekonkurransen APRIL

2022-05-19 – Av judith

Hei igjen, alle sammen! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for april 🥳 Det ble sendt inn utrolig mange flotte tegninger! TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen tok denne gangen utgangspunkt i de magiske…  Les meir »

TEGNEKONKURRANSE – MAI: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2022-05-01 – Av judith

Hei! Nå er det endelig mai og på tide med ny tegnekonkurranse! 😍 Vi har valgt å fokusere på den nye faktaboken til Martin Aas, nemlig Det kuleste fra vikingtiden. 😺🗡️ Litt om boken: Det…  Les meir »

Vinnerne av tegnekonkurransene for Januar/Februar + Mars

2022-04-27 – Av

Bedre sent enn aldri – her er vinnerne av tegnekonkurransene de siste månedene 🤭🥳 For januar og februar tok tegnekonkurransen utgangspunkt i den nye Detektivbyrå 2 boka, nemlig Operasjon Ninja. Dere fikk i oppgave og…  Les meir »

KONKURRANSE – Vinn detektivkoffert fra Detektivbyrå 2!

2022-04-07 – Av

Hallo! 😎 Vi er så heldige som har fått lov til å kjøre en konkurranse for dere! I samarbeid med Bonnier forlag så skal vi nå lodde ut en detektivbyrå 2 koffert. Bli med på…  Les meir »

TEGNEKONKURRANSE – APRIL: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2022-04-05 – Av

Hei igjen! Nå er det sikkert mange av dere som snart har påskeferie og da må vi såklart legge ut en ny tegnekonkurranse i forkant! 🐣🐥🐣 Bøkene vi tar utgangspunkt i denne gangen av forfatteren/illustratøren…  Les meir »