800 967

bøker
Lese
sider
Lese

97 799 136

av 55 367 elevar i 3 181 klasser


Vinneren av tegnekonkurransen APRIL

2024-05-20 – Av judith

Hei på dere! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for april 🥳 Det ble sendt inn utrolig mange kule og magiske sjørøverskip! TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen tok denne gangen utgangspunkt i en fantastisk…  Les meir »

Slutt på tegnekonkurranse

2024-04-26 – Av Norli Junior

Norli Junior kommer ikke til å arrangere månedlige tegnekonkurranser mer. Vi kommer til å fortsette å ha mange konkurranser når lesekonkurransen foregår på høsten. Tusen takk til alle dere som har sendt inn tegninger gjennom…  Les meir »

Vinneren av tegnekonkurransen MARS

2024-04-18 – Av judith

Hei, dere! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for mars 😎 Det ble sendt inn utrolig mange kule tegninger av valpeagentene på eventyr! TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen tok denne gangen utgangspunkt i en helt…  Les meir »

TEGNEKONKURRANSE – APRIL: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2024-04-03 – Av judith

Heisann! Håper dere har hatt en kjempefin påskeferie. Vi er selvfølgelig klare med en ny tegnekonkurranse for april 😄 Denne gangen tar vi utgangspunkt i en fantastisk eventyrserie, nemlig Pirattvillingene. Serien er skrevet og illustrert av H.L.…  Les meir »

Vinneren av tegnekonkurransen FEBRUAR

2024-03-18 – Av judith

Hei, dere! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for februar 😎 Det ble sendt inn veldig mange flotte og unike fantasivesener! TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen tok denne gangen utgangspunkt i den rykende ferske boken…  Les meir »

TEGNEKONKURRANSE – MARS: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2024-03-05 – Av judith

Hei, alle sammen! Nå er det på tide med en ny tegnekonkurranse 🥳 Er dere klare? Denne gangen tar vi utgangspunkt i en helt ny og spennende detektivserie, nemlig Valpeagentene. Tegneserien er skrevet av Felix Gumpaw og illustrert…  Les meir »

Vinneren av tegnekonkurransen JANUAR

2024-02-16 – Av judith

Hei, dere! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for januar 🥳 Det ble sendt inn utrolig mange unike og kule superhelter! TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen tok denne gangen utgangspunkt i den ellevte boken…  Les meir »

TEGNEKONKURRANSE – FEBRUAR: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2024-02-01 – Av judith

Hei på dere! Februar måned er i gang, og vi er som alltid klare med en ny tegnekonkurranse 🥳 Denne gangen tar vi utgangspunkt i den rykende ferske boken i Amuletten-serien, nemlig Bølgerytteren. Tegneserien er skrevet og illustrert…  Les meir »

Vinnerne av Norli Junior Lesekonkurranse 2023

2024-01-27 – Av Norli Junior

Oppdatert 6. mars 2024: Alle klasser som har vunnet pokal har fått informasjon på e-post sendt til lærer. Noen skal hente pokal hos Norli Bokhandel. Andre må bestille levering. E-post er sendt fra norlijunior@norli.no Ta…  Les meir »

Vinneren av tegnekonkurransen DESEMBER

2024-01-16 – Av judith

Hei på dere! Da var det på tide å kåre vinneren av tegnekonkurransen for desember 🥳 Det ble sendt inn veldig mange skumle og mystiske tegninger! TUSEN TAKK! Tegnekonkurransen tok denne gangen utgangspunkt i den spennende barnebokserien Trollheim…  Les meir »