Tegnekonkurransen i juli: Tegn en Kattekriger!

2019-06-30 – Av Norli

I serien om Kattekrigerne er vi med inn i skogen der klaner med villkatter gjennom flere generasjoner har tydet jordens og himmelens tegn. I boken Himmelklanen og den fremmede 3-1 – Fanget er Løvstjerne stolt…  Les mer »

Gratis film på Norli Eldorado

2019-06-28 – Av Norli

I morgen kan du se tre filmer helt gratis! Stedet er Norli Eldorado i Oslo og det er bare å møte opp. Kl. 10: Peppa Gris Kl. 12: Bolt Kl. 15: Alice i Eventyrland

Problemer på kontoret på grunn av Kikkis krim

2019-06-25 – Av Norli

Vi har litt problemer på Norli-kontoret. Katja har tatt med seg Kikkis krim og den er alt for spennende! Hun sitter bare og leser i stedet for å jobbe. Gleder meg til hun blir ferdig.

Gratis film på Norli Eldorado

2019-06-21 – Av Norli

Lurer du på hva du skal gjøre i morgen og er i nærheten av Oslo? Kom på besøk til Norli Eldorado! Vi viser tre filmer og det er helt gratis, bare å møte opp.

NYHET! Bestevennen til pingla skriver også dagbok!

2019-06-19 – Av Norli

Har du lest noen av bøkene i «En pingles dagbok»-serien? De er dagbøkene til en som heter Greg. Kanskje du til og med har lest alle? Det er i hvert fall kjempemange som har skrevet…  Les mer »

Norli junior filmklubb

2019-06-17 – Av Norli

Hver lørdag er det film hos Norli Eldorado i Oslo. Kom kom! Gratis! Her er programmet i juni, bare å møte opp:

Tegnekonkurransen i mai: Vi kårer en vinner!

2019-06-15 – Av Norli

Tegnekonkurransen for mai er over, og det er endelig på tide å kåre en vinner! Konkurransen denne måneden var inspirert av Verdens verste-bøkene, som er en underholdende og lettlest bokserie. I den 7. boka om…  Les mer »

Har du truffet Johannes Jensen?

2019-06-14 – Av Norli

Johannes Jensen er både krokodille og ligningsfunksjonær (det betyr at han jobber med skatt). I boken «Johannes Jensen tar nattoget» skal han reise med tog fra Oslo og helt til Bergen. Det synes han er…  Les mer »

Tegnekonkurransen i juni: Tegn et morsomt eller skummelt sjømonster!

2019-05-31 – Av Norli

I boken Dinosaurgjengen – Svømmekonkurransen er Rasmus Rex på stranda med familien sin og bestevennen Trym. Rasmus er ikke så god på å svømme. Storebror Robin utfordrer Rasmus og Trym til å ha en svømmekonkurranse,…  Les mer »

HURRA! Ingenlund 2 har kommet!

2019-05-22 – Av Norli

Bok 1 i Ingenlund-serien, «Morrigans Forbannelse» er blitt superpopulær i Norge. Mer enn 300 har anmeldt boka her på Norli Junior Boktipser, og dere har gitt den 4 av 5 stjerner. Nå er bok 2…  Les mer »