Verdens verste tirsdag

2022-11-08 – Av Norli Junior

Verdens verste uke fortsetter! Marius er sengeliggende etter gårsdagens stunt. Det blitt litt høytlesning fra den nye boka. Men alt går ikke helt etter planen!

Verdens verste mandag!

2022-11-07 – Av Norli Junior

Denne uken er det folka bak Verdens Verste-serien som skal ta over Norli Junior. Mange av dere har kanskje lest bøkene før? Da vet dere at denne uka kommer til å bli veldig tullete og full av overraskelser. Første video er ute nå!

Cha og Victor: Drager, alver og ville dyr!

2022-11-05 – Av Norli Junior

Tusen takk for en fantastisk flott uke på Norli Junior. Vi har sett gjennom alle tegningene deres og det har vært utrolig vanskelig å velge vinnerne. Alle tegningene vi fikk inn var utrolig flotte. Dere…  Les mer »

Cha og Victor: Boktrailer og leseglede

2022-11-03 – Av Norli Junior

Tuuuuuusen takk for alle de fine tegningene dere har sendt inn! Dere er utrolig kreative og dyktige! Nå trenger vi litt tid til å gå igjennom alle tegningene. Vinnerne kåres her på Norli Junior i morgen.

Cha og Victor: Tegnetips!

2022-11-02 – Av Norli Junior

Har dere kommet godt i gang med ukens tegnekonkurranse? I dagens video viser Cha og Victor hvordan de tegner. Kanskje blir du inspirert til å lage din egen tegneserie?

Cha og Victor: Unike karakterer!

2022-11-01 – Av Norli Junior

Vi er alle forskjellige! I Dragens Øye-serien er det mange alver og drager, men der ser forskjellige ut. Det samme gjør revene i Ville Poter-serien. Dette er temaet for dagens video!

TEGNEKONKURRANSE – NOVEMBER: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2022-11-01 – Av judith

Hei på dere! Håper dere har hatt en skrekkelig fin Halloween ?? Nå er vi jo plutselig i november, og det betyr selvfølgelig NY tegnekonkurranse! Denne gangen tar vi utgangspunkt i en morsom og lettlest…  Les mer »

Cha og Victor: Tegneserier og tegnekonkurranse!

2022-10-31 – Av Norli Junior

Denne uken er det Cha Sandmæl og Victor Nordahl som skal lede dere gjennom uken. Begge forfatterne er tegneserieskapere og ukens tema er derfor tegning! Lesing trenger ikke bare være ord på en side. Det…  Les mer »

Takk for meg! Vinner av ukens konkurranse! ?

2022-10-28 – Av Norli Junior

Hei alle sammen! Denne uken har vi snakket mye om drømmer! I tillegg har vi hatt konkurranse. Dere har sendt inn så mange fine drømmer. Tusen takk for at dere delte drømmene deres med meg!…  Les mer »

Mona Berntsen: Dansedrømmen og høytlesning!

2022-10-27 – Av Norli Junior

I dagens video forteller Mona Bentsen om dansedrømmen hun hadde som barn. I tillegg leser hun første kapittel fra den første boken i Flow-serien. Hvis du ser hele videoen kan du registrere at du har lest 6 sider.