BLI MED PÅ QUIZ OG VINN PREMIE

2021-10-27 – Av Cecnys

Hei! I dag er det onsdag, og onsdag er quiz-dag! Er du nysgjerrig på klima og miljø så trur eg at du vil like å lese Klodeklubben, for i kvar bok er det i tillegg…  Les mer »

HØYR BYRJINGA AV JULEMYSTERIET OG REGISTRER SIDAR LEST

2021-10-26 – Av Cecnys

Hei! I dag skal eg som lova lese byrjinga av den fjerde boka i Klodeklubben-serien, Julemysteriet. Når du har sett videoen kan du registrere at du har lest 14 sider! Fikk du med deg konkurransen…  Les mer »

NY UKENS FORFATTER – RUTH LILLEGRAVEN: BLI KJEND MED MEG OG BLI MED I KONKURRANSEN

2021-10-25 – Av Cecnys

Hei! Eg heiter Ruth og er forfattar. Saman med Jens, som teiknar, har eg laga bøkene om Klodeklubben. Klodeklubben består av Vanja, Sivert og Mo, eit detektivbyrå med klima- og miljøsaker som spesialitet. No har…  Les mer »

TEGNEKONKURRANSE – November: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

2021-10-24 – Av Cecnys

Hallo! Dere så/leste vel det forrige innlegget til Hans Jørgen Sandnes og tegnevideoen med sjømonsteret Krako? Hvis ikke så kan du lese innlegget her. Vi tjuvstarter nemlig novembers tegnekonkurranse som nettopp tar utgangspunkt i den…  Les mer »

Vinner av tegnekonkurransen SEPTEMBER

2021-10-23 – Av Cecnys

Hei igjen! Tusen takk for alle tegningene dere har sendt inn for tegnekonkurransen i september. Dere er så flinke og vi DIGGER å se igjennom alle bidragene som har kommet inn. Denne gangen skulle dere…  Les mer »

Åtto fra A til Å

2021-10-22 – Av Hans Jørgen Sandnes

Mange lurer på hvordan figurene i bøkene fargelegges. Her er en video der dere ser Åtto fra A til Å! God tegnehelg!

Vinn signert tegnehefte!

2021-10-22 – Av Hans Jørgen Sandnes

Denne uka har dere sett forskjellige tegnevideoer med både detektiver og hekser. Nederst i denne posten ligger en ny tegnevideo med sjømonsteret Krako. For nå er det snart klart for ny tegnekonkurranse! I går besøkte…  Les mer »

Vi tegner detektiv Tiril!

2021-10-21 – Av Hans Jørgen Sandnes

Her er enda en video fra tegnebordet. Tiril driver Detektivbyrå nr. 2 sammen med Oliver og sporhunden Åtto. I Operasjon Heksegryte må de kle seg ut for å løse mysteriet med heksegryta. I videoen ser…  Les mer »

Tid for å tegne en heks!

2021-10-20 – Av Hans Jørgen Sandnes

I Operasjon Heksegryte er det selvfølgelig med en heks! Her kan du se hvordan jeg tegner henne. Kanskje vil du tegne din egen heks også? Hilsen Hans Jørgen

Mysteriet i bunnen av gryta

2021-10-20 – Av Jørn Lier Horst

I Operasjon Heksegryte skal det være halloweenfesten på Elvestad teater. Foran teateret står den store heksegryta som brukes til pengeinnsamling. Vanligvis er den låst med en solid hengelås. Nå er den brutt opp, men gryta…  Les mer »