Ukens Forfatter

Siri Pettersen

Møt ukens forfatter Siri Pettersen!

«Bobla» ha allerede blitt godt mottatt og er nominert til flere barnebokpriser. En av anmelderne beskriver boka som lesegodteri.

Hovedpersonen i boka får altså mulighet til å leve inne i en boble. Ville du valgt en slik bobletilværelse? Hva er fordelene med et slikt beskyttet liv? I dette blogginnlegget gjør forfatteren seg noen tanker om dette. Siri kan dessuten mer enn å skrive spennende bøker. Hun jobber også med design, tegneserier, illustrasjon, film.

Linus og Andreas fra klasse 7A ved Namsskogan skole har laget en knallfin videobokanmeldelse av «Bobla» og vinner ukens bokorm. Gratulerer!

Jakob fra 5. trinn ved Hovin Skole, Gauldal anbefaler også «Bobla», og i den fine  videobokanmeldelsen forklarer han hvorfor boka er så bra.

David  på 5. Trinn på Buen Barne- og ungdomsskole har laget denne flotte anmeldelsen:

Quiz

Her er Bobla-quizen!

Elevenes vurdering

Mest spennende, men også morsom, rar og interessant. Dette er lesernes vurderinger av «Bobla» så langt:

Tidligere har ukens forfatter skrevet serien Ravneringene som består av tre bøker. Fortellingene om de norrøne gudene er tydelig inspirasjon, men historiene hører hjemme i sjangeren vi kaller fantasy. Visste du at det er Siri Petteren selv som har laget de stilige bokomslagene til denne serien?

Omtaler av «Odins barn»:

 

Vinn neste ukes bokorm til klassen! Lag en videobokanmeldelse, og send til oss senest

fredag 10. november

Denne gangen kan dere anmelde «Operasjon Mumie» av Jørn Lier Horst, den nyeste boka i Detektivbyrå nr. 2-serien – eller en annen bok i serien. Jørn Lier Horst har også skrevet Clue-serien. Her kan du lese om hvordan du sender inn. 


Tilbake til forrige side