Ukens Forfatter

Ingunn Aamodt

Møt Ukens forfatter – Ingunn Aamodt! Hun har sans for grøss og spenning og har blant annet skrevet flere bøker i serien Marg og bein. Den siste boken i denne serien heter  «Dukkens rette eier»  og er en fortsettelse av «Dukken». Forfatteren presenterer bøkene og hva de handler om her:

Marg og Bein-serien også har fått sin egen nettside:

Annbjørg, Mari, Henriette, Jon Thomas, Jonas Andre, Heidi, Ida, Shallom og Bsrat fra 6. klasse ved Sauland skole i Hjartdal i Telemark har laget videoanmeldelse av «Dukkens rette eier». Takk for strålende innsats og kjempefin video! Det var virkelig mange gode kandidater til å vinne bokorm denne gangen, men 6. klasse fra Sauland skole er de heldige som får ukens bokorm i posten. Gratulerer!

Sinai og Dina i klasse 7A ved Namsskogan skole imponerer med denne videoanmeldelsen av «Dukkens rette eier»:

Linus og Andreas fra klasse 7A ved Namsskogan skole har også lest og anmeldt «Dukkens rette eier».

Pernille og Henrik i 6. klasse ved Namsskogan skole anmelder «Dukkens rette eier». Mange får nok lyst til å lese boka etter å ha sette denne fine presentasjonen:

Megan, Katinka, Kaper og Øystein og resten av klasse 5B ved Lunde 10-årige skole, Ulefoss har virkelig brukt mye tid på å lage videobokanmeldelse av «Dukkens rette eier» – resultatet har blitt denne flotte videoen:

Elever fra klasse 5A ved Lunde 10-årige skole, Ulefoss har også lagt mye arbeid i sin anmeldelse av «Dukkens rette eier».

Quiz

Her kan du ta Dukken-Quiz og teste hva du kan om bøkene.

Elevenes omtaler

Lesere av «Dukkens rette eier» er enige om at dette er en spennende og skummel bok, som samtidig kan oppleves som ekkel:

På Norli Junior Boktiper finnes også omtaler av den første boken om dukken:

Neste og siste vinnersjanse

Siste mulighet til å vinne bokorm til klassen! Frist for å sende inn videobokanmeldelse til neste uke er fredag 8. desember

Da er det bøker av Bobbie Peers som kan anmeldes. Han har skrevet bøkene om William Wenton, verdens beste kodeknekker. I 2015 kåret 10 000 elever «Luridiumstyven», første bok om William Wenton, til årets beste bok. Den nyeste boka heter «Orbulatoragenten». Denne boka er også utgangspunkt for Norli Junior tegnekonkurransen i desember. Du kan finne ut mer om den her.


Tilbake til forrige side