Hør utdrag fra Gutta Krutt for å registrere sider

- Av Norli Junior

Har du begynt med ditt bidrag til ukens konkurranse? Informasjon finner du nederst i innlegget. Mellom alle disse konkurransene kan det jo være fint med en liten videosnutt.

I dag leser Alexander utdrag fra boken. Selv om Gutta Krutt og gledesdreperen har mange sider, så går det veldig raskt å lese den. Hvis du har sett dagens video kan du allerede nå registrere 28 sider fra boken.

Registrer sider her!

Kom tilbake i morgen for å se hvordan Espen tegner figurene fra boka.

Lurer du på hvem Gutta Krutt er? Se gårsdagens video her.

Ukens konkurranse

Det er to måter å delta i konkurransen på. Velg oppgaven du synes er best! Send inn svaret ditt til norlijunior@norli.no innen torsdag klokken 12. Vinneren får et kult kjemisett, klistremerker og bokmerker! Merk e-posten med «Gutta Krutt». Oppgavene finner du under bildet.

Velg mellom oppgave 1 og oppgave 2.

1. I boken har Proffen en vest med mange lommer. Det som er litt spesielt med vesten er at den har fyrstikker, leksikon, forstørrelsesglass, spade, Lego, kikkert. Ja, det er veldig mye rart i den vesten. Oppgave: Hvis du hadde hatt en sånn vest, nevn tre ting du ville hatt i lommene og beskriv hvorfor.

2. Gutta Krutt går på det de synes er verdens beste skole. Oppgave: Hvordan ser din drømmeskole ut? Har skolen svømmebasseng, sjokoladefabrikk i kjelleren eller kanskje har den en flyvende apekatt som gir gratis is til lunsj? Slipp fantasien løs og tegn din drømmeskole.

Andre videoer

Hvem er Gutta Krutt?

Hør Alexander lese utdrag fra boken

Hvordan blir boken illustrert?

Registrer enda flere sider

Hurra for ukens vinner!


Tilbake til forrige side