TEGNEKONKURRANSE – NOVEMBER: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

- Av judith

Hei, alle sammen! Håper dere hadde en uhyggelig fin Halloween i går? 🎃 Nå er vi over på ny måned og klare med en splitter ny tegnekonkurranse! Denne gangen tar vi utgangspunkt i den helsprøe barnebokserien Portalpilotene nr. 3 – Det endelige oppgjøret. Serien er skrevet av Stian Gulli og illustrert av Sigbjørn Lilleeng.

Litt om boka:

Melvin og Adi er tilbake! Etter å ha reddet universet fra den onde kunstige intelligensen Stereo, er de endelig hjemme. Men det tar ikke lang tid før Portalpilotene kalles ut igjen. Etter to oppdrag trodde Melvin og Adi at de hadde sett alt. Men det som skulle skje denne gangen, kunne de aldri ha forutsett.

Formskifteren, som har drept Portalpiloten Bingo og truet Melvin og Adi på livet, er lokalisert i dimensjon 29-03. Nå er det Melvin og Adis oppgave å stoppe morderen og beskytte Portalpilotene. Jakten fører dem ut på en reise gjennom 15 livsfarlige dimensjoner, den ene mer ellevill enn den andre.

Men det er ikke bare lett å være Portalpilot, når jenta man er forelska i venter hjemme.

Slik blir du med i konkurransen:

Du kan laste ned arket eller tegne på et vanlig ark – men husk å skrive på navn, alder, e-post, mobil og skole (hvis du går på skole). Du kan også hente dette arket i din nærmeste Norli-bokhandel.

Tegningen sendes på e-post til norlijunior@norli.no innen 30. NOVEMBER og  
merkesROMVESEN

Lykke til!


Tilbake til forrige side