Mina Lystad er ukens forfatter!

- Av Norli Junior

Hei!

Jeg heter Mina Lystad og denne uka er det jeg som skal være sammen med dere her på Norli Junior. Det gleder jeg meg til!

Denne høsten har jeg gitt ut boka Klara, der grensen mellom de levende og de døde hviskes ut på grunn av en gammel dagbok. Tidligere har jeg blant annet skrevet bøkene Nørd og Fake.

Denne uka skal jeg dele et intervju med en spøkelsesekspert (ja, det er sant, de finnes!), og vi skal ha quiz der du kan vinne din helt egen dagbok, i tillegg til et eksemplar av bøkene mine Nørd og Fake. OBS! Konkurransen er avsluttet (22.09.2023).

Quizen finner du her, og svarene på den vil du finne i alle innleggene jeg deler denne uka. Så det er bare å følge med! Vi begynner med å høre første kapittel av Klara. Bare klikk på filmen under, så leser jeg det høyt for deg. Og husk å følge ekstra nøye med! Her finnes det flere svar til quizen senere i uka.

Registrer sider lest

Høytlesning

  • Hvis du hørte på videoen, kan du registrere 10 minutter høytlesning av boken Klara.

Leste sider

Registrer lesing av boken Klara

Ta quiz

Tirsdag: Mina har snakket med en spøkelsesekspert! (Intervju om spøkelser)

Onsdag: Ta quiz for å delta i konkurranse! (Kapittel om Miriam)

Om boken:

Passer fra 9 år.

Sofie er med faren sin på jobb da hun finner en gammel dagbok gjemt i et skap.
Nabojenta Miriam er sanndrømt og har flyttet fra den andre siden av landet for å bli kvitt drømmene sine.
Men samme dag som Sofie finner dagboka, kommer marerittene tilbake.
Det føles som om dagboka har ventet på Sofie, at det er et spesielt bånd mellom henne og jenta som skriver, men sakte forstår Miriam at noe grusomt er i ferd med å skje.
Gradvis hviskes grensene mellom de levende og de døde ut, og både Sofie og Miriam blir mer og mer usikre på hva som er drøm og hva som er virkelighet. Jenta som skriver dagboka vil ha noe av dem, men hva? Eller hvem?

Klara er en bok om det overnaturlige og uforståelige, om uventede vennskap og om en sorg så stor at den flytter seg gjennom århundrer.


Tilbake til forrige side