Brukervilkår

- Av Norli Junior

Sist oppdatert: 10. juli 2023

Brukervilkårene gjelder for Norli Junior Lesekonkurranse og Norli Junior-klubben (heretter kalt norlijunior.no). Norli Junior Lesekonkurranse er en digital lesekonkurranse for grunnskolen, 1. til 7. trinn, som foregår fra 11. september til 8. desember 2023.

Norli Junior-klubben er for alle barn fra 3-13 år, og er åpen hele året. Leser man 3 bøker eller 500 sider på en måned, kan man hente en premie hos Norli. For å delta i kampanjen må foresatte lese og godkjenne denne avtalen. Dette er en avtale med Norli AS, som drifter norlijunior.no.

Personvern

For å delta på Norlijunior.no, behøver vi å samle inn og behandle enkelte personopplysninger om deg. Du kan se mer om hvordan vi behandler dine opplysninger i vår personvernerklæring.

Se oversikt over hvordan vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologi.

Kommunikasjon og oppførsel

Vi ønsker at Norlijunior.no skal være et trygt og godt sted for barna som deltar. Deltakere på Norlijunior.no oppfordres til å holde en hyggelig tone og språk på innhold de legger inn. Vi tolererer ikke ufint språk, hets, krenkelser, rasistiske utsagn eller personkarakteristikker. Dette gjelder i alle former for kommunikasjon, både innhold du selv legger ut på Norlijunior.no, og meldinger til bibliotek og kundestøtte. Ved gjentatt misbruk kan kontoen din bli stengt eller slettet.

Vi tolerer heller ikke juks i registreringene, eller at det blir opprettet falske skoler eller klasser. For at konkurransen skal være rettferdig, er det viktig at alle følger reglene. Falske konti vil bli slettet uten varsel.

Alt bokomtaler som legges ut av deltakere på Norlijunior.no blir godkjent av Norli, før det blir synlig for andre deltakere i Boktipseren. Om innhold blir avslått, vil man kunne endre eller slette innholdet.

Konkurranseregler

Når du deltar på Norli Junior Lesekonkurranse, er dette i stor grad basert på tillit mellom deg og læreren din. Husk at det bare er lov å registrere det du faktisk har lest i en bok/blad eller hørt på lydbok/som høytlesning. Det er ikke lov å registrere bøker som er lest utenfor kampanjeperioden (fra 11. september til og med 8. desember).

Ved brudd på kampanjereglene kan kontoen din bli midlertidig sperret, og ved gjentatte brudd kan kontoen bli slettet.

Se de fullstendige konkurransereglene her

Dine bokomtaler

Hvis du skriver omtaler av bøker, vil disse vises sammen med brukernavnet ditt i Boktipseren. Om kontoen din slettes, vil kommentarene fortsatt lagres, men med «anonym» som navn på den som har registrert.

Hvis du vil skrive bokomtaler, skriv ordentlige kommentarer, ikke tulleord eller bokstaver uten sammenheng.

Det er ikke lov å legge ut innhold som bryter med opphavsretten.

Ansvarsbegrensning

Norlijunior.no kan fra tid til annen være utilgjengelig på grunn av vedlikehold eller av andre grunner. Norlijunior.no kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle konsekvenser, skader eller tap grunnet teknisk feil.

Bokdata på Norlijunior.no er levert av Den norske bokbasen. denne databasen oppdateres daglig og inneholder alle norske bøker. Det kan forekomme innhold i enkelte boktitler, bokbeskrivelser eller bokomslag som ikke er beregnet på barn.

Endringer i brukervilkår

Norlijunior.no forbeholder seg retten til å endre brukervilkår. Oppdateringer legges ut på nettsiden.

Kontakt

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om brukervilkår, personvernerklæringen eller andre spørsmål: norlijunior.no@norli.no.


Tilbake til forrige side