TEGNEKONKURRANSE – JUNI: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

- Av judith

Hei, dere! Nå nærmer sommeren seg med stormskritt, og vi er klare med en splitter ny tegnekonkurranse 😄 Denne gangen tar vi utgangspunkt i den nye manga-tegneserien Avatar – den siste luftbøyeren – Et umulig løfte.

Litt om boka:

Avatar er en manga-tegneserie for unge lesere. Bøkene er en serie med masse action, kjærlighet, humor og forelskelser. Det er ikke et kjedelig øyeblikk i historiene, så de er perfekte for barn som vil lese selv.

Avatar foregår i en fantasiverden der menneskene er fordelt i fire riker som har hvert sitt element: ild, luft, jord og vann. Avataren er den eneste som kontrollerer alle de fire elementene, og som må sørge for fred mellom rikene.

Avataren Aang starter en fredsbevegelse, men møter motstand. Spesielt fra vennen, ildkongen Zuko, som hersker over ildriket. Kan Aang klare å skape en varig fred? Og må han svikte sin beste venn for å få det til?

Slik blir du med i konkurransen:

Du kan laste ned arket eller tegne på et vanlig ark – men husk å skrive på navn, alder, e-post, mobil og skole (hvis du går på skole). Du kan også hente dette arket i din nærmeste Norli-bokhandel.

Tegningen sendes på e-post til norlijunior@norli.no innen 30. JUNI og  
merkesAVATAR

Lykke til!


Tilbake til forrige side