TEGNEKONKURRANSE – MAI: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

- Av judith

Hei, dere! Endelig er vi kommet til mai måned, noe som betyr NY tegnekonkurranse! 😄 Denne gangen tar vi utgangspunkt i den splitter nya boka Familien Springebrigtsen lager sirkus, skrevet og illustrert av Liva B. Ingebrigtsen.

Litt om boka:

I et hjem, ikke særlig utenom det vanlige, i en gate ikke særlig utenom det vanlige – bor en uvanlig vanlig familie. Hos familien Springebrigtsen er alt som vanlig. De jobber, går skole, spiser, sover og gjør helt vanlige ting som alle familier gjør hver eneste dag. Det er aldri noe utenom det vanlige som skjer her. Men plutselig en dag, så står det en gjest på trappa til familien Springebrigtsen. Bestefar Truls har kommet på besøk. Kun iført underbukse og kappe. Bestefar Truls er en mann som er glad i alt det som er uvanlig. Så når han blir boende hos familien Springebrigtsen, da blir det sirkus på ordentlig.

Slik blir du med i konkurransen:

Du kan laste ned arket eller tegne på et vanlig ark – men husk å skrive på navn, alder, e-post, mobil og skole (hvis du går på skole). Du kan også hente dette arket i din nærmeste Norli-bokhandel.

Tegningen sendes på e-post til norlijunior@norli.no innen 31. MAI og  
merkesSIRKUS

Lykke til!


Tilbake til forrige side