TEGNEKONKURRANSE – APRIL: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

- Av judith

Hei, dere! Nå er nærmer vi oss påske, og i den anledning kjører vi på med en NY tegnekonkurranse 🐣 Denne gangen tar vi utgangspunkt i en fantastisk bokserie, nemlig Håndbok for superhelter. Dette er et eventyr man sluker, med en heltinne man bare må elske!

Litt om bøkene:

En fartsfylt, spennende og moderne bokserie om ei jente som blir mobbet, helt til hun bestemmer seg for å ta saken i egne hender.

En dag Lisa blir plaget av guttene på skolen, rømmer hun inn på biblioteket. Der, nederst i en hylle, ser hun en bok som liksom lyser. Lisa dras mot boka med den merkelige tittelen Håndbok for superhelter. Underlig nok er ikke boka registrert i bibliotekets system, og bibliotekaren hvisker til Lisa at det nok er sånn at boka skal bli med Lisa hjem og bli der. Og i det øyeblikket begynner Lisas ferd mot å bli superhelten Den Røde Maske.

Slik blir du med i konkurransen:

Du kan laste ned arket eller tegne på et vanlig ark – men husk å skrive på navn, alder, e-post, mobil og skole (hvis du går på skole). Du kan også hente dette arket i din nærmeste Norli-bokhandel.

Tegningen sendes på e-post til norlijunior@norli.no innen 30. APRIL og  
merkesSUPERHELT

Lykke til! 


Tilbake til forrige side