TEGNEKONKURRANSE – MARS: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

- Av judith

Hei, alle sammen! Nå er vi i mars, og da slår vi selvfølgelig til med en NY tegnekonkurranse! 😁✨ Denne gangen tar vi utgangspunkt i en ny barnebokserie spekket med action, spenning og humor, nemlig FRNK rykker tilbake til start. Dette er første bok i serien, proppfull av leseglede på hver side!

Litt om boka:

13 år gamle Frank har bodd hele livet på barnehjem. Etter å ha blitt lovet bort til nok en håpløs fosterfamilie, bestemmer han seg for å rømme og lete etter stedet der han ble funnet som baby. Men ting går ikke som planlagt, og før han aner ordet av det, har han snublet gjennom en mystisk portal og inn i en merkelig verden, full av sabeltanntigre og huleboere. Kan det stemme at Frank har havnet i steinalderen? Har de virkelig ikke funnet opp vokaler her ennå? Og viktigst: Kan han klare å overleve blant livsfarlige dyr og korka kannibaler?

Slik blir du med i konkurransen:

Du kan laste ned arket eller tegne på et vanlig ark – men husk å skrive på navn, alder, e-post, mobil og skole (hvis du går på skole). Du kan også hente dette arket i din nærmeste Norli-bokhandel.

Tegningen sendes på e-post til norlijunior@norli.no innen 31. MARS og  
merkesFRNK

Lykke til! 


Tilbake til forrige side