TEGNEKONKURRANSE – FEBRUAR: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

- Av judith

Hei på dere! Endelig ny måned og det betyr NY tegnekonkurranse! ?✨ Denne gangen tar vi utgangspunkt i den elleville og morsomme boka skrevet av Louie Stowell, nemlig Loke – en grusom guds guide til gode gjerninger.

Litt om boka:

Etter at ett av pekene hans går for langt, blir den stormannsgale og samvittighetsløse guden Loke sendt til jorda som en «vanlig» 11 år gammel gutt. Hvis han kan bevise at han har noe godt i seg, kan han kanskje unngå å bli liggende under en giftdryppende slange til evig tid. For å holde et øye med ham, har Odin gitt Loke en magisk dagbok som tvinger ham til å fortelle sannheten. Og som om ikke det var ille nok å skulle bli et bedre menneske, må han greie det helt uten å bruke sine fantastiske magiske krefter. Det blir snart klart at Loke slett ikke klarer å skille godt fra ondt, ærlighet fra lureri eller venner fra fiender…

Slik blir du med i konkurransen:

Du kan laste ned arket eller tegne på et vanlig ark – men husk å skrive på navn, alder, e-post, mobil og skole (hvis du går på skole). Du kan også hente dette arket i din nærmeste Norli-bokhandel.

Tegningen sendes på e-post til norlijunior@norli.no innen 28. FEBRUAR og  
merkesLOKE

Lykke til! ?


Tilbake til forrige side