Cha og Victor: Tegneserier og tegnekonkurranse!

- Av Norli Junior

Denne uken er det Cha Sandmæl og Victor Nordahl som skal lede dere gjennom uken. Begge forfatterne er tegneserieskapere og ukens tema er derfor tegning!

Lesing trenger ikke bare være ord på en side. Det går faktisk an å lese tegninger også! En tegning kan jo være glad, trist eller skummel. Når du ser på en tegning ønsker hjernen din å forstå hva som skjer på tegningen. Derfor er tegneserier så kult! Når du leser tegneserier må du prøve å forstå ord og bilder SAMTIDIG. Det er ganske avansert når du tenker på det. I bøkene til Cha og Victor er tekst og tegning viktig for å forstå hva som skjer.

Denne uken er det to konkurranser!

Har du lyst til å få tegningen din med i neste Dragens Øye-bok? Da må du tegne en alv eller en drage. Send inn tegningen til norlijunior@norli.no innen torsdag klokken 14.00. Merk e-posten med «Dragens Øye».

Har du lyst til å få tegningen din med i neste Ville Poter-bok? Victor har tegnet en skog og han ønsker å fylle den med tegninger av norske skogsdyr. Tegn et dyr som finnes i norske skoger og send inn tegningen til norlijunior@norli.no innen torsdag klokken 14.00. Merk e-posten med «Ville Poter».

Om bøkene

Cha Sandmæl har skrevet fantasy-serien Dragens Øye. Serien består av to bøker. Den første heter Forrådt, og den andre heter Angrepet. Serien handler om alver og drager! Hvis du liker Ragnarok og Amuletten så vil du nok like Dragens Øye-serien. Vi gleder oss til forfsettelsen!

Victor Nordahl har skrevet serien Ville Poter! Den første boka heter Revefarmen. Den handler om to reveklaner. Den ene klanen lever fritt i skogen og den andre klanen lever i fangenskap. Hvis du liker serien Kattekrigerne så vil du kanskje like Victor sin bok. Vi gleder oss til bok 2 kommer!

Se mandagens video her

Se tirsdagens video her

Se onsdagens video her

Se torsdagens video her

Se vinnerne av tegnekonkurransen


Tilbake til forrige side