TEGNEKONKURRANSE – NOVEMBER: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

- Av judith

Hei på dere! Håper dere har hatt en skrekkelig fin Halloween ?? Nå er vi jo plutselig i november, og det betyr selvfølgelig NY tegnekonkurranse! Denne gangen tar vi utgangspunkt i en morsom og lettlest barnebok fra Harald og Robert Stoltenberg; Turbotvillingene og den store kanonballkampen. Boka er illustrert av Leonard Furuberg.

Litt om boka:

Turbotvillingene Robert og Harald må flytte fra storbyen til bondelandet, fordi moren deres får et innfall og trenger mer plass til tankene sine. Huset de skal bo i er falleferdig, har utedo og hele området lukter kumøkk. Turbotvillingene gleder seg til å begynne på ny skole, men allerede første skoledag viser det seg at hele skolen og alle i bygda er fullstendig opphengt i en eneste ting: KANONBALL. Og ikke nok med det, tvillingene havner i samme klasse som skolens bølle og kretsmester i kanonball, nemlig Sølvi.

Slik blir du med i konkurransen:

Du kan laste ned arket eller tegne på et vanlig ark – men husk å skrive på navn, alder, e-post, mobil og skole (hvis du går på skole). Du kan også hente dette arket i din nærmeste Norli-bokhandel.

Tegningen sendes på e-post til norlijunior@norli.no innen 30. NOVEMBER og  
merkesTURBO

Lykke til! ?


Tilbake til forrige side