TEGNEKONKURRANSE – Oktober: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner!

- Av

Hei! Her er ny tegnekonkurranse for oktober 🥳 Boken vi skal ta utgangspunkt denne måneden og som vi skal fokusere på er den nye boken til Ruth Lillegraven og fjerde boken i Klodeklubben nemlig Julemysteriet. Ruth er også forfatter i Norli Junior leserkonkurranse denne høsten! 😄

Klodeklubben 4: Julemysteriet
Vanja og Sivert gler seg til å vise Mo den årlege julemarknaden. Torget i bygda blir fylt av boder og midt på torget skal foreldra til Vanja setje opp ei diger julegran. Dessutan kjem det kvart år ein julenisse med slede og ekte reinsdyr! Men i år er det ikkje like koseleg. Det er ikkje snø på bakken når Klodeklubben kjem til julemarknaden. Og rett før grana skal tennast, oppdagar dei at nokon har kløyvd julegrana i mange deler. Og heller ikkje julenissen dukkar opp med reinsdyra! Kven har øydelagd julegrana? Og kva har skjedd med julenissen? Kan desse to mysteria ha ein samanheng?

Slik blir du med i konkurransen:

Du kan laste ned arket, eller tegne på et vanlig ark – men husk å skrive på navn, alder, e-post, mobil og skole (hvis du du går på skole). Du kan også hente dette arket i din nærmeste Norli-bokhandel.
Tegningen sendes på e-post til [email protected] innen 31. oktober. / MerkesJULEMYSTERIET

Premie: Én vinner får tegnesaker og bøker for 1000 kroner. Vinneren blir lagt ut på www.norlijunior.no 15. november.
🤩 LYKKE TIL! 🤩


Tilbake til forrige side