I dag kan du vinne bøker! Oppdatert: Vinnerne er kåret!

- Av Frode Larsen

I dag har vi en litt spesiell utfordring til deg. Finn frem boken du leser, og sjekk ut hva vi vil du skal gjøre.

Hvor lenge klarte du å stå på ett bein å lese? Vi trekker ut to vinnere blant de som skriver til oss, og dere kan velge én av de tre første bøkene i Mot og mysterier serien – «Tåkedis», «Fullmåne» eller «Tidevann». Husk å skrive hvilken bok du ønsker deg i mailen, og hvor vi skal sende den om du vinner.

Her er vinnerne!

Vi har trukket to vinnere!

Den første ble Caroline Telle fra Kongsvinger, som stod på ett bein og leste i nesten 5 minutter. Hun ønsker seg Tåkedis.
Den andre vinneren er Julian Kismul Mikkelsen fra Mjølkeråen. Julian er 8 år, og leste på ett bein i hele 13 minutter og 22 sekunder! Han ønsker seg Fullmåne.

Julian leste på ett bein i 15 minutter!

Noen tok utfordringen sammen med klassen. Her er 3.klasse på Ferkingstad skole – som stod på ett bein og leste i 6 minutter!Her kan du lese Tåkedis helt gratis!

Har du forresten lest ut boken du begynte på? Du må gjerne prøve en av bøkene i Mot og mysterier-serien. «Tåkedis» er den første – og den kan du også laste ned GRATIS som e-bok HER. Etter den kommer «Fullmåne», så er det «Tidevann» og den nyeste boken heter «Hetebølge».

Gratulerer til vinnerne, og lykke til videre!

Hilsen oberst Lauritzen og kompanirekrutt Eie Larsen.

______________________________

Se oppdraget til Oberst Lauritzen og kompanirekrutt Eie Larsen for i går her
Se neste utfordring fra Dag Otto og Frode her


Tilbake til forrige side