Ukens forfatter i uke 49: Arne Svingen!

- Av Norli

Hei

Jeg heter Arne Svingen og da jeg var ung drømte jeg om å være profesjonell fotballspiller som spilte på et engelsk topplag. Jeg drømte om å være cowboy som red på hest hele dagen og hadde revolver i beltet. Men mest av alt drømte jeg om å være hemmelig agent. Det er akkurat det Elvin Griff er. En gutt som har gått på en hemmelig agentskole siden han var bitteliten og lært alt det som agenter må kunne: hacke mobiler, balansere på en smal avsats høyt over bakken og avvæpne livsfarlige typer. Han kan en lang rekke kampsporter, vet alt om å overleve i øde natur og kjenner alle metoder for å avsløre en løgn. Klart jeg ville være som Elvin! Når jeg likevel ikke ble noen hemmelig agent, har jeg nå fått muligheten til å skrive om en.

Du kan lese mer her

Arne Svingens Quiz

Ta Quizen med spørsmål om Svingen og agentserien

Arne Svingen har skrevet «Flukten til det øde huset». Det er bok nummer to i en serie om Agent Elvin Griff. Det er ikke så lenge siden boken kom, men noen av dere har rukket å lese den allerede.

Han som har illustrert bøkene om Agent Elvin Griff heter Eivind Gulliksen

Sjekk så fine de er:

Bok nummer én i serien er det allerede flere som har lest, og lenger ned finner du noen av anmeldelsene

Den første boka om Elvin Griff

Dette er noe av det dere har skrevet om Elvin Griff. Vil du lese flere, klikk deg inn her. Alle anmeldelsene dere skriver samles på Norli Junior Boktipser.

Takk til dere som har skrevet kjempefine omtaler!


Tilbake til forrige side