Ukens forfatter i uke 46: Mari Moen Holsve!

- Av Norli

Ukens forfatter er Mari Moen Holsve!

Mari er kjent for mange av dere, for det er hun som skriver Sommerles-historien hvert år!

QUIZ!! Her kan du ta Mari Moen Holsves halloween- og Skymdal-QUIZ!

Mari har skrevet fortellinger siden hun var ungdom, og ga ut den første boka si da hun bare var 19 år. 

De siste bøkene til Mari foregår i ei bygd som heter Skymdal, og er SKIKKELIG skumle. Rett og slett perfekte bøker nå som det er høst, mørkt og rett etter halloween.

I den aller siste boka, «Ingen slipper unna» skjer det skumle ting i den lille grøsserbygda Skymdal. Noe ordentlig guffent rammer unge mennesker. Noe skremmer vettet av dem, og ingen skjønner hva som skjer. Hvorfor tør ingen å snakke? Har det noe å gjøre med truslene som rammer jentene på håndballaget til Thales storesøster? Eller kan det være Irja, selveste sjefsmobberen, som står bak?

«Ingen slipper unna» foregår i Skymdal, på samme sted som den forrige boka «Ingen sover trygt i natt». Mari Moen Holsve vant Bokslukerprisen for denne boka, og her kan du høre at hun forteller litt om den! Mer enn 800 har registrert boka her på Norli Junior. Her kan du se hva andre har skrevet om den.

Mari har skrevet  flere bøker. Den første boken i «Halvgudene»-serien vant Arks barnebokpris i 2011 – og ble dermed kåret til årets beste bok av 10.000 barn.

QUIZ!!! Her kan du ta Maris halloween- og Skymdal-QUIZ!


Tilbake til forrige side