Tegnekonkurranse i august: Tegn et morsomt, søtt eller skummelt dyr!

- Av Norli

Kikki og mysteriet med den forsvunne dyrehagen

Kikki og vennene hennes oppdager en gammel, mystisk mann som går inn og ut av skogen, med maling over hele seg. Og en snakkende papegøye! Kikki er på sporet av en ny sak! Hun finner snart et hemmelig sted som ingen vet om … Bøkene om Kikki er lette å lese, og supre for gutter og jenter i alderen 7-12 år.

Bli med i konkurransen og vinn tegnesaker og bøker for 1000 kroner! Tegningen kan leveres i en Norli-bokhandel, eller sendes i posten til Norli Libris AS, PB 4634, 0405 OSLO. Den kan også sendes på e-post til [email protected] innen 31. august 2019. Merkes: KIKKI.

Premie: Én vinner får tegnesaker og bøker for 1000 kroner. Vinneren blir lagt ut på www.norlijunior.no den 15. september.

Lykke til, vi gleder oss til å se tegningene!


Tilbake til forrige side