Reiserute:

Oslo Vimmerby


Du er 0 av 642 sider på vei til neste reisemål.

Ukens Forfatter

Marius Horn Molaug

Møt ukens forfatter! Ta Verdens verste-quizen!

Denne uken er  Marius Horn Molaug ukens forfatter her på Norli Junior. Marius har skrevet bøkene i Verdens verste-serien: Verdens verste rektor…. jul….ferie…. bursdag og nå sist: Verdens verste venn.

En klasse som har sendt inn videobokanmeldelse, er klasse 7B ved Sunde skole i Stavanger. Klassen har virkelig lagt mye jobb i videoen, og de blir vinnerne av ukens bokorm denne uken. GRATULERER! Her er den flotte videoen deres:

Det kommer til å bli fullt mulig å vinne bokorm senere om man går en eller to eller tre sammen – uten at hele klassen er med. Neste frist for å sende inn er fredag 13. oktober – og da er det Anton og andre flokkdyr eller Anton og andre uhell som kan anmeldes.

Førstemann:

Brage fra klasse 5C Eiksmarka skole var den aller første som sendte inn videobokanmeldelse. Han får en bokpakke fra oss i premie – fordi han var kjappest av alle. Gratulerer!

Vi har også fått fine videobokanmeldelser fra 5A Voldsdalen skole. Her er videoen fra Ea og Elise:

Nyan Linn fra samme klasse har sendt inn denne supre anmeldelsen:

Gunne, Kaper og Thomas fra 5. trinn ved Lunde 10. årige skole har mye smart å si om Verdens verste gjeng:

 

Elevenes omtaler

Det er mange som liker Verdens verste-bøkene. Flest har lest «Verdens verste rektor» her på Norlijunior – for den har mer enn 1.500 omtaler. Her er noen gode omtaler av Verdens verste venn:

Leserne på Norli Junior synes ordene morsom, spinnvill, rar, spennende og vennskap best beskriver «Verdens verste venn»:

Verdens verste rektor-tegnekonkurranse!

I august hadde vi en tegnekonkurranse hos Norli, der alle skulle tegne en morsom, rar eller skummel rektor. Marius Horn Molaug og illustratør Kristoffer Kjølberg skulle velge vinneren av tegnekonkurransen. Her kan du se hvordan det gikk!

Fluediplom

Har klassen din klart å lese seg til fluediplom ennå? Da har dere kanskje oppdaget at fluediplomet heter fluediplom på grunn av et lite insekt som dukker opp i «Verdens verste venn»….


Tilbake til forrige side