Mari Moen Holsve

- Av Norli

Møt forfatteren Mari Moen Holsve!

Mari Moen Holsve har skrevet fortellinger siden hun var veldig ung, og utga sin første bok da hun bare var 19 år.  I den nyeste boka, «Ingen sover trygt i natt»,  foregår handlingen i noen mørke og dramatiske høstdager. Halloween nærmer seg – og visst kan Mari Moen Holsve å fremkalle grøss!

I et blogginnlegg her på Norli Junior forteller Mari mer om boka

David i 5. klasse Buen barne- og ungdomsskole er en ivrig leser. Han har sendt inn videobokanmeldelse for andre gang, og denne uken vinner han bokormen til klassen sin! David har laget en video som passer skikkelig godt til en halloween-bok. Gratulerer, David!

Quiz

Denne uken har Mari Moen Holsve laget en halloween-quiz til oss. Du kan ta quizen her.

Quizer fra tidligere uker finner du her.

Elevenes omtaler

Hva synes dere om «Ingen sover trygt i natt»? De som har lest gir den 4 av 5 stjerner, og synes boka er mest skummel og spennende, men også interessant, om vennskap, og med en modig/tøff person.

Mari har skrevet  flere bøker. Den første boken i «Halvgudene»-serien vant Arks barnebokpris i 2011 – og ble dermed kåret til årets beste bok av 10.000 barn.

412 lesere har vurdert «Halvgudene» her på Norli Junior:

Neste vinnersjanse

Vinn neste ukes bokorm til klassen! Lag en videobokanmeldelse, og send til oss senest

fredag 27. oktober

Denne gangen kan dere anmelde bøker i Superbitchene-serien, skrevet av Audhild Solberg. Den nyeste heter «Superbitchenes hemmelighet» og er bok nummer fire. Det er sikkert mange som kan kjenne seg igjen i opplevelsene til hovedpersonen Anne Bea i disse bøkene! Her kan du lese om hvordan du sender inn.

Tegnekonkurranse

Er du i halloween-stemning? Norli Junior har en tegnekonkurranse hver måned, og denne måneden er det et tema som passer godt for halloween: Tegn en skummel, rar eller morsom dukke. Tegnekonkurransen er inspirert av to bøker med skumle dukker: «Dukkens rette eier» av Ingunn Aamodt og «Bobla» av Siri Pettersen. Tegningen finner du her. Den leveres i en Norli-bokhandel innen 31. oktober, eller sendes til adressen som star på tegningen.


Tilbake til forrige side