Hva er egentlig en miniatyr? UKENS KONKURRANSE

- Av Norli Junior

I går fikk dere hilse på Julia og miniatyren Ulia. Se videoen for å lære med om hva en miniatyr egentlig er og hvordan de kan være til nytte. En miniatyr er som en liten kompis som alltid er med deg og passer på. Navnet på miniatyren din vil være det samme som navnet ditt, men uten den første bokstaven. Derfor heter Julia sin miniatyr Ulia. Hvis navnet ditt er Ali så heter miniatyren din Li. Hvis navnet ditt er Noor, så heter miniatyren din Oor. Hva heter miniatyren din?

Konkurranse

Beskriv hvordan din miniatyr er. Hvis du ikke tror du har en miniatyr, så kan du beskrive hvordan du har lyst til at miniatyren din skal være. Er miniatyren din snill? Rampete? Morsom? Og hvordan ser miniatyren din ut? Husk at en miniatyr ofte er ganske lik deg selv 😄 Hvis du er veldig glad i å lese, så kan det hende at miniatyren din liker å lese også.

Lag en tegning eller skriv en tekst og send til norlijunior@norli.no innen torsdag klokken 12. Merk e-posten med «Miniatyr»

Vinneren får en bok! Vi trekker vinner på fredag.

Andre bøker av Julia Kahrs

Gresshoppens sang: Handler om en jente som overlever et snøras og oppdager at hun kan snakke med dyr.

Familien Brattbakk: En spennende og mystisk bok om en usedvanlig familie som flytter til en bygd hvor underlige ting skjer.

Andre videoer

Noor og Miniatyren

Hva er egentlig en miniatyr

Den Magiske Landsbyen!

Torsdag på Norli Junior – snart jul

Ukens vinner


Tilbake til forrige side