Viktig informasjon om årets lesekonkurranse (2022)

- Av Norli Junior

Hei alle sammen! ?

I høst arrangeres Norli Junior lesekonkurranse for 7. gang! Lesekonkurransen starter 12. september, og varer til 9. desember ?

Lærere kan nå melde på klasser på norlijunior.no. Lærer får en kode som elevene trenger for å kunne delta.

Alle klasser som leser over 3.000 sider per elev, får pokal, og er vinnere. I tillegg vil vi som før kåre klassetrinnsvinnere, fylkesvinnere med mer, og alle klasser som leser minst 800 sider per elev, får medaljer.

Kun sider lest fra konkurransestart 12. september skal registreres. Hvis elevene har startet på en bok tidligere, kan de gjerne registrere boka, men bare sidene som leses fra og med 12. september.

Hver uke vil en forfatter dukke opp på Norli Junior. De vil fortelle om bøkene sine, arrangere konkurranser og motivere til lesing. Blant forfatterne finner du fotballspillerne Ada og Andrine Hegerberg, hiphopdanser Mona Berntsen og Ragnarok-forfatter Odin Helgheim. Flere av forfatterne kan du lese om i filen litt lenger ned. Det blir veldig gøy!

Last ned informasjonsarket for å finne ut mer om konkurransen og de ulike premiene.

Er du forelder til barn som har hjemmeundervisning? Det er mulig å bli med i åpen klasse. Ta kontakt med oss på norlijunior@norli.no for mer informasjon.


Til foresatte – behov for samtykke


Tilbake til forrige side