TEGNEKONKURRANSE – DESEMBER: Tegn og vinn bøker, tegnesaker og spill for 1000 kroner! 🎅🤶

- Av

Da var det på tide med en ny tegnekonkurranse igjen og denne måneden tar vi selvfølgelig utgangspunkt i boken fra ukens forfatter Kjetil Indregard, nemlig Tikkens jul. For hva er vel mer passende enn en julete tegnekonkurransen nå som julen virkelig nærmer seg med stormskritt? 🌟

Litt om boken:

Den gripende fortellingen om Tikken fra NRK Supers julekalender Kristiania Magiske Tivolitheater. 

Tikken er en jente på ni år som holder til i fattigslige kår i Vika i Kristiania, hvor hun lever av å selge fyrstikker på gata. Hun kan ikke lenger gå etter å ha hatt polio, men sitter i en tralle som trekkes rundt av den store og lojale hunden Nansen. Moren og søstrene behandler henne dårlig, og i gatene herjer barnegjengen Vikapakket.  

En dag får hun vite noe som skal komme til å endre alt: hun er adoptert! Dermed begynner Tikken og Nansen jakten på hennes virkelige foreldre. Lever de fremdeles? Savner de henne? Kanskje hun egentlig er en prinsesse? I enden av eventyret venter verdens fineste julegave.

Slik blir du med i konkurransen:

Du kan laste ned arket, eller tegne på et vanlig ark – men husk å skrive på navn, alder, e-post, mobil og skole (hvis du du går på skole). Du kan også hente dette arket i din nærmeste Norli-bokhandel.

Tegningen sendes på e-post til [email protected] innen 31. desember. 
/ MerkesET JULEEVENTYR


🌟🎄🌟 LYKKE TIL 🌟🎄🌟


Tilbake til forrige side