Høytlesning og konkurranse – Siste dag!

- Av Tom Erik Fure

Heisann! 

I dag er den siste dagen med høytlesning fra Benny går amok! Og så akkurat nå som det begynner å bli spennende! Dagens video teller for 7 leste sider, og kapittelet heter «Den mindre kjente Camp Melkeveien» – Benny er fremme på leiren, mamma har dratt, og Benny får den grusomme beskjeden om at ikke bare skal han bo i en HYTTE i stedet for på et LUKSUS HOTELLROM, men han skal bo sammen med to fremmede gutter, som mildt sagt ikke kan forda hverandre! Hvordan skal dette gå?! 

Og dere, husker dere at jeg nevnte at jeg skulle avsløre et par hemmeligheter i dag? Jeg vet egentlig ikke om jeg får lov til å fortelle dette, men jeg gjør det likevel! Mohahaha! Okay, den neste Benny-boken heter … BENNY GÅR BANANAS! Ta-daaaa!!! Jeg kan ikke avsløre så mye om handlingen ennå, men jeg kan love dere at det blir veldig, veldig, veldig kleint for Benny i den boken! Haha! Og så kan jeg si at Magda-Rose blir kidnappet. Og at Benny og Akemi ender opp på Oslo Pride når de forsøker å redde henne! Og der skjer det mye sprøtt, så det er bare å forberede seg! Frem med flaueputen! :D 

Jeg håper dere har hatt det gøy med Benny og meg, og at dere har lyst til å lese videre på egen hånd for å finne ut av om Benny møter noen aliens, eller ikke! Og hvordan skal det gå med ham og romkameratene? Finnes det i det hele tatt aliens og UFO-er, eller er alt bare juks? Hva er greia med Gro-Janneke, egentlig? Og er Per Fekt egentlig helt uskyldig? Ikke spør meg, jeg er bare forfatteren. Hva vet jeg? (Haha, jeg vet ALT!)

Husk å svare på dagens quiz for å være med i trekingen av en personlig signert utgave av den første boken i serien, Benny går berserk! Dere kan svare ut hele lørdagen, og så trekker jeg vinnere på søndag! 

Masse lykke til, og riktig god helg til alle lesehester der ute!

Hilsen Tom Erik

TA DEN SISTE QUIZEN HER! :D


Tilbake til forrige side