Høytlesning og konkurranse – Dag 4!

- Av Tom Erik Fure

Halla!

Dere, i dagens video tar jeg helt av når jeg må ta i bruk minst én CRAZY dialekt for å kunne lese replikkene til en helsprø gubbe som skremmer vettet av både Benny og moren! Tjessdalen er like om hjørnet, og det er ikke alle der som er helt i vater, for å si det mildt! Kapittelet heter «Melkeveien Hotel & Resort» og nå skal jeg fortelle dere mer om boken jeg leser fra i dag, den nyeste i serien så langt: Benny går amok: 

Benny går amok er tredje bok i den hysterisk morsomme serien om Benny Bark. Perfekt for deg som liker bøkene til David Walliams og Tom Fletcher!

Benny fyller år og får tidenes bursdagsgave: en luksushelg på Melkeveien Hotel & Resort i Tjessdalen – verdenskjent for sine UFO-fenomener. I kjent stil går ingenting som planlagt, når det viser seg at Benny faktisk ikke skal bo på luksushotell, men på en falleferdig UFO-leir ved navn Camp Melkeveien – komplett med bygdeoriginaler, utedo og to romkamerater som avskyr hverandre.

Andre ting som ikke sto på ønskelisten: en klin gal hest, isprinsen Even, å dusje med fremmede gutter, og et brennbart mysterie av mulig utenomjordisk opprinnelse! Spørsmålet er ikke lenger om det finnes aliens i Tjessdalen, men om Benny i det hele tatt overlever tolvårsdagen sin.

Etter å ha sett dagens video kan dere skrive opp at dere har lest 12 sider! Husk også å svare på quizen hvis du vil vinne ditt eget, personlig signerte eksemplar av første bok i serien: Benny går berserk! I morgen skal jeg fortelle dere noen hemmeligheter. Blant annet … HVA DEN KOMMENDE BENNY-BOKEN HETER! Omg. Jeg kan ikke si så mye, men … litt? Kanskje? Et par ting? 

Hilsen Tom Erik

TA DAGENS QUIZ HER :D


Tilbake til forrige side