Høytlesning og konkurranse – Dag 2!

- Av Tom Erik Fure

Hei og hå!

Håper dere er spent på hva som skjer videre med Benny, for i dag leser jeg kapittel 2, «Urovekkende Zen», fra Benny går amok. Etter at dere har sett videoen kan dere skrive ned at dere har lest 6 sider! Over de neste dagene tenkte jeg at jeg skulle fortelle hva bøkene mine handler om, og først ut er bok nummer 1 i Benny Bark-serien: Benny går berserk:

Benny går berserk er en hysterisk morsom og hjertevarm historie om å være midt mellom barn og ungdom, og oppleve at ingenting er som før.

Ingen elsker julen mer enn Benny. Sjokket er derfor stort da foreldrene hans to dager før julaften kommer med en katastrofal nyhet: Familien skal feire jul i Syden! Som om det å bytte ut snø og kjelkekjøring med strand og vinterbleke foreldre ikke er ille nok, skal de reise med et vennepar og sønnen deres, Ken.

Det er mye Benny ikke vet her i livet, men én ting har han klart for seg: Aldri i verden om han skal sprade rundt i Syden iført badebukse sammen med Ken, som siden sist de så hverandre har blitt enda kjekkere. Sydenturen må stoppes. Benny må gå berserk.

Håper dere ble litt gira på å lese Benny går berserk nå, og fem av dere får sjansen ganske snart, så husk å svare på dagens quiz for å vinne nettopp denne boken – signert til deg personlig! Lykke til! :D

PS! Husk å legge igjen navn og e-post når dere har tatt quizen! Og, psst! Det er lov å forsøke flere ganger hvis man ikke får alle svarene rett første gangen!

Hilsen Tom Erik

TA DAGENS QUIZ HER :D


Tilbake til forrige side