VINNEREN av Ragnarok- tegnekonkurransen!!

- Av Odin Helgheim

Tusen takk for meg, Norli Junior! Det var så gøy å henge med dere denne uken. Jeg håper dere har hatt det moro, og at vi får møtes en dag!! TUSEN TAKK til alle som sendte inn tegninger til konkurransen!!! Det kom inn viking-karakterer i bøtter og spann. Dere som sendte inn tegninger er så flinke at dere burde lage deres egen tegneserie! Hvem vet, kanskje jeg ser tegneserien dere har laget på hyllene til Norli om noen år? Hehe! Uansett, nå må vi kåre vinneren som får viking-karakteren sin tegnet inn i en av sidene i «Ragnarok – Tordenguden» …

Det som ble sendt inn var så bra. Så bra, faktisk, at jeg klarte ikke bare velge ut én. Det var hårrivende umulig. Så jeg valgte tre! Gratulerer til Smilte fra Undheim skule, Embla fra Majorstua skole og Markus fra Oppsal skole! Dere får viking-karakteren deres tegnet inn i neste Ragnarok bok – «Ragnarok – Tordenguden«.

Masse lykke til videre med lesekonkurransen. LES, LES, LES! Bøker er fantastisk! Det er en magisk opplevelse når du finner en bok som passer for deg. Jeg heier på deg!

Odin


Tilbake til forrige side