Tegnekonkurranse med skaperen av Ragnarok-serien, Odin Helgheim!

- Av Odin Helgheim

Mandag – vi setter i gang!

  • Tegnekonkurranse! Få DIN viking-karakter med i neste Ragnarok bok! Hvordan blir du med i konkurransen? Enkelt! Tegn en viking. Det kan være gutt, jente, stor, liten, modig, redd – Helt opp til deg! Så skriver du navnet til vikingen din ved siden av tegningen. Deretter, ta et tydelig bilde av tegningen din og send på epost til «[email protected]». Husk å legg til ditt eget navn, alder og hvilken skole du går på. Jeg skal velge ut én heldig vinner som får viking-karakteren sin tegnet inn neste Ragnarok bok. Jeg gleder meg til å se tegningen din! Fristen er denne fredagen, 12 november, klokken 12:00.
  • QUIZ! Her kan du teste hvor mye du kan om vikinger, norrøn mytologi og Ragnarok! Trykk HER!

  • Hemmelige Ragnarok runer! For å løse denne oppgaven trenger du det hemmelige runealfabetet. Det finner du bakerst i de to Ragnarok-bøkene jeg har gitt ut: Fenrisulven og Fimbulvinter. Når du har runealfabetet foran deg, så kan du lese alle de skjulte runene som finnes i Ragnarok-bøkene. Hint: kart, runesteiner, båter, skilt, klær, m.m. Finn deg en venn som også har lært seg runene, så kan dere hjelpe hverandre oppdage alle de skjulte runene. Dere kan også skrive beskjeder til hverandre – som kun dere to vil forstå! Merk: bokstavene «c», «q» og «x» finnes ikke i runeskriften. Så tenk kreativt hvis du må bruke disse bokstavene!

Apropos, her er en beskjed fra meg til deg! Klarer du lese den? Du må gjerne skrive en beskjed tilbake til meg om du vil. Skriv svaret ditt (i runeskrift) på en lapp, ta bilde av den og send til «[email protected]». Jeg gleder meg til å lese!

Så … Hva skjer resten av uken?

onsdag skal jeg sende deg en ny kryptisk beskjed i runeskrift! Hva kommer til å stå på den mon tro? Hmmmmm …

Og på torsdag og fredag skal jeg nemlig vise deg hvordan jeg tegner karakterene fra Ragnarok-universet! Hvis du vil kan du stemme på hvilken karakterer du vil jeg skal tegne. STEM HER!

Lykke til med oppgavene for i dag! Vi ses på onsdag!

– Odin


Tilbake til forrige side