Vinnerne av Kass og Tycho-konkurransen og quiz (+ en overraskelse)!

- Av christopherpahle

Hei igjen!

Beklager at det har tatt litt lenger tid å kåre vinnerne av konkurransene enn jeg trodde. Det er rett og slett fordi jeg fikk inn så innmari mange flere forslag enn jeg hadde trodd.

Vil du høre mer om konkurransen og bøkene om Kass og Tycho kan du klikke HER.

Vil du høre meg lese det første kapittelet fra Kass og Tycho 3: Stjernekadettene, kan du klikke HER.

Det kom inn nesten 100 forslag fra hele landet, og absolutt alle viser masse kreativitet og oppfinnsomhet. Jeg skulle ønske jeg kunne hatt med alle i boken, men det er det rett og slett ikke plass til. Men jeg vil at alle dere som ikke vinner i dag også skal vite at jeg ble veldig glad og imponert over det dere sendte inn.

Håper dere fortsetter å bruke kreativiteten deres!

QUIZVINNER

Før jeg viser dere vinnerbidragene skal jeg kåre en quizvinner.

Det var veldig mange som hadde alt riktig, så dere er virkelig en supersmart gjeng. Hvis noen av dere ikke har rukket å ta quizen kan dere gjøre det ved å trykke HER, selv om det er for sent å være med i selve konkurransen.

Den jeg har trukket ut til å vinne signerte utgaver av de tre bøkene om Kass og Tycho er …

Ester Møll Nyiri!

Hurra og gratulerer! Bøkene blir sendt til deg i posten snart.

KONKURRANSEVINNERE + OVERRASKELSE

Og husker dere at jeg lovet dere en overraskelse i starten av uken? Nå som jeg har snakket så mye om den fjerde boken om Kass og Tycho er det kanskje på tide at dere får vite hva den heter, tenkte jeg.

Det er nesten ingen andre som vet det enda, men den boken skal hete Kass og Tycho 4: Solpesten. Jeg har akkurat begynt å skrive den, og planen er at den kommer ut til våren.

Og i den boken skal vinnerbidragene deres være med!

Som jeg sa var det MANGE som sendte inn forslag. Så mange at det var ekstra vanskelig å velge. Jeg har derfor endt på TRE romvesener som jeg skal skrive inn i Kass og Tycho 4: Solpesten.

Første romvesener er BILLJUENE. De er det Even Haukenes som har funnet på. Du kan lese mer om dem her:

Den andre konkurransevinneren er DOT. Den er det Olivia Krohn-Sørum som har laget.

Tredje og siste bidrag er Graciligo, laget av Arthur Fougner Ørnhøi!

Jeg gleder meg stort til å skrive dem inn i Kass og Tycho 4: Solpesten.

Tusen takk til alle dere som har deltatt på Norli Junior denne uken, og håper vi sees igjen, et eller annet sted i verdensrommet!

Stjernehilsen fra Christopher

Hvis du lurer på hvem jeg er, så heter jeg Christopher Pahle og har skrevet tre bøker om tvillingene Kass og Tycho og romskipet de bruker til å reise i verdensrommet med. Første bok heter De forbudte solsystemene, og andre bok heter Fantomplaneten. Tredje bok er Stjernekadettene.

Når jeg ikke skriver bøker eller drømmer om verdensrommet, er jeg med på å lage tv-programmer som for eksempel Jul i Blodfjell og Kompani Lauritzen.


Tilbake til forrige side