Takk for god innsats!

- Av Frode Larsen

Da er vi fremme ved den siste dagen i den innledende uken av Norli Junior lesekonkurranse. Vi er skikkelig imponert over dere alle sammen, og føler at vi trygt kan overlate stafettpinnen til nye forfattere. Det kommer masse mer gøy her på sidene til Norli Junior, så følg meg!

Vi har en siste utfordring til deg – eller kanskje mer enn oppfordring.

Om du ikke har lest noe i Mot og mysterier serien som vi har skrevet, har vi lyst til å gi deg muligheten. Sammen med Norli og forlaget vårt, Kagge, gir vi deg e-boken på «Tåkedis» – den første boken i Mot og mysterier serien – helt GRATIS!

Klikk her for å lese TÅKEDIS e-bok

Får du ikke lenken til å fungere? Kopier denne adressen inn i nettleseren: https://norliebok.no/Takedis#epubcfi(/6/34[T_kedis_KF_epub_0015.xhtml]!/4[T_kedis_KF_epub]/2[_idParaDest-21]/1:0)

I «Tåkedis» finner Hannah en jakke i vannkanten, og hun føler straks at noe ikke er som det skal. Det blir snart klart at Hannah og kompisen Einar står overfor et mysterium. Amerikanske luksusbåter, falske penger og forsvunne politikere er ikke hverdagskost i Lillehavn. Men Hannah og Einar følger sporene og nekter å gi opp.

Tusen takk for oss, og masse lykke til videre!

Hilsen oberst Lauritzen og kompanirekrutt Eie Larsen.


Tilbake til forrige side