Nå går startskuddet!

- Av Frode Larsen

Dag Otto Lauritzen og Frode Eie Larsen med «Hetebølge», fjerde bok i Mot og mysterier-serien.

Vi synes det er utrolig stas å få lov til å starte Norli Junior lesekonkurranse! Hver dag denne uka legger vi ut en ny video, og der kommer vi til å gi deg en utfordring.

For du er klar for en challenge, ikke sant?

Målet er selvsagt at du skal lese så mye som mulig, og for å hjelpe deg på vei, har vi en liten overraskelse. Sammen med Norli og forlaget vårt, Kagge, gir vi deg e-boken på «Tåkedis» – den første boken i Mot og mysterier serien – helt GRATIS! Når du har lest denne boken, kan du registrere at du har lest 174 sider.

Klikk her for å lese TÅKEDIS e-bok

I «Tåkedis» finner Hannah en jakke i vannkanten, og hun føler straks at noe ikke er som det skal. Det blir snart klart at Hannah og kompisen Einar står overfor et mysterium. Amerikanske luksusbåter, falske penger og forsvunne politikere er ikke hverdagskost i Lillehavn. Men Hannah og Einar følger sporene og nekter å gi opp.

«Tåkedis» er den første boka i Mot og mysterier-serien, som vi, nemlig Dag-Otto Lauritzen og Frode Eie Larsen, har skrevet sammen. De tre neste bøkene heter «Fullmåne», «Tidevann» og «Hetebølge».

Da ønsker vi dere lykke til, og følg med i morgen – da kommer den første utfordringen!

Hilsen oberst Lauritzen og kompanirekrutt Eie Larsen.


Tilbake til forrige side