2 KULE boknyheter du bør få med deg! 🤩

- Av

Hei! Håper du holder liv i lesingen din selv om det er vår og tiden for å være mer ute! Vi ville bare fortelle om to nye, kule, spennende og bøker vi anbefaler akkurat nå!

Til alle som elsker Harry Potter og Ingenlund

Amari og nattbrødrene skrevet av B.B. Alston

Amari og Nattbrødrene er en fin blanding av Harry Potter og Ingenlund, og minst like spennende!🤩🤩 Amari er 12 år og passer ikke inn, rett og slett. Den eneste som virkelig forsto henne var broren hennes, Quinton, og han er sporløst forsvunnet og antatt død. Men Amari tror ikke på det og er fast bestemt på å finne han, men hun vet ingenting om denne mystiske jobben som han forsvant fra, og det gjør ingen andre heller. En dag oppdager hun en tikkende koffert på rommet til broren, som på sitt magiske vis er en invaitasjon til Byrået for overnaturlige sakers sommerleir. Var det her Quinton jobbet og forsvant? Og kan dette være måten å få han tilbake på? Amari inviteres inn i en verden med magikere, feer, romvesener og alt annet av overnatuelige vesener. Men for å få en sjanse til å finne Quinton, så må hun gjennom en beinhard konkurranse. Men hvem kan hun stole på i en verden av illusjoner hvor ingenting er som man tror, ikke engang hun selv? Jeg gleder meg stort til neste bok!🤩

Bokanbefalingen er skrevet av butikksjef Åshild for Norli Triaden i Lørenskog

Spennende og vakkert illustrert

Trollriket er nyeste bok i serien Nordlys skrevet av Malin Falch

Bok 4 i Nordlys-serien er like spennende og vakkert illustrert som de tidligere bøkene i serien. Jakten etter onkel Henrik fortsetter på vei inn i trollriket. Med seg på veien får de nye venner og nye spørsmål og mysterier dukker opp. Det dukker stadig opp nye tegneserieromaner for barn, men få når opp til denne serien.

Bokanbefalingen er skrevet av Marianne, ansatt i Norli

GOD LESNING!


Tilbake til forrige side