Tusen takk for en fabelaktig innsats i lesekonkurransen

- Av Cecnys

Først vil vi bare si TUSEN TAKK for den fabelaktige innsatsen gjennom lesekonkurransen høsten 2020! 🎉🎉🎉 Som dere nok sikkert vet så ble konkurransen avsluttet 11. desember og nå gjenstår den spennende delen, nemlig og kåre vinnerne. Vi skal sende ut medaljer og pokaler, premie til fylkesvinnerne og premiesjekker til vinnerne på hvert klassetrinn i landet.

Vi i Norli Junior kvalitetssjekker resultatene for vinnerne, som blir kåret her på norlijunior.no 27. januar kl. 12.00.

BESTILLING AV MEDALJER:

Alle klasser som har lest over 800 sider i gjennomsnitt pr. elev, får medaljer. 
Grunnet covid-19 gjennomfører vi ikke utdeling i Norli-bokhandlene i år.
Det påløper et gebyr på 120,- for frakt/ekspedisjon.

Dere kan velge mellom 4 medaljer. Noen av fargene har en begrenset beholdning. Årets medalje er den med lilla bånd. For å unngå at dere belastes for mer enn et frakt/ekspedisjonsgebyr, må hele skolen velge samme medalje. Medaljer kan bestilles HER!

Mer om bestilling:
Det kan kun bestilles 50 medaljer per ordre. Om skolen har behov for flere, bestill 50, og send e-post til [email protected] med korrekt antall. Oppgi ordrenummer, skole, kommune, e-post til lærer som har bestilt.
Kun elever som har deltatt, og har registrert konto på norlijunior.no får medaljer.

Spesielt for Oslo-skoler
Oslo-skoler kan velge å hente medaljer i Norli Universitetsgata. Send e-post til [email protected], oppgi antall, skole, hvilken medalje dere ønsker, og når medaljene hentes. Henvend dere i kassen i butikken. Om flere klasser på skolen har deltatt, hentes medaljer for hele skolen samlet.

Igjen – TUSEN takk for innsatsen – vi gleder oss til å annonsere vinnerne her 27. januar! 🥳


Tilbake til forrige side