Vinner av tegnekonkurransen November

- Av Cecnys

I november gikk tegnekonkurransen ut på å tegn noe fantastisk Lilja opplever.

Lilja har et vagt minne om sola, men verden slik hun er kjenner den, er alltid regntung og mørk. Ingenting vil vokse i den våte jorda. Hun bor sammen med bestefaren sin, som forsyner landsbyen med grønnsaker. En dag glemmer han matpakka si, og da Lilja løper etter ham til drivhuset, oppdager hun noe som skal forandre alt. Lilja får øye på en hemmelig sti inn i skogen, inn dit ingen barn bør gå. Men Lilja er ikke som andre barn, hun svelger frykten og følger stien inn blant de mørke trestammene. Der inne åpner det seg en verden som kaster Lilja ut i et stort eventyr. Hun må møte sin største frykt, men finner også kjærlighet og glede – og ikke minst et håp om vår.

Vi har igjen fått inn mange og kjempefine tegninger fra dere der ute! Tusen takk 🤩 Vinneren for november er denne tegningen (trommevirvel):

Gratulerer så mye til Aurora på 9 år som går på Manglerud skole, DU ER månedens vinner av tegnekonkurransen for november! Du får et gavekort på kr. 1000,- som kan brukes i alle Norli-bokhandlene i landet.

Her er flere flotte tegninger som ble sendt inn:

For deg som ikke vant denne gangen er det mulighet for å være med i neste konkurranse for desember/januar! Fristen på denne tegnekonkurransen har blitt forlenget litt så det er bare å sende i vei!

LYKKE TIL!


Tilbake til forrige side