Vinn en plass i neste bok om Kass og Tycho!

- Av christopherpahle

Hei! Jeg heter Christopher og jeg er forfatter.

Jeg har skrevet to bøker om tvillingene Kass og Tycho, som har sitt helt eget romskip som de reiser rundt i verdensrommet med. Den første boken heter De forbudte solsystemene og kom ut i fjor. Den andre boken heter Fantomplaneten og har akkurat kommet ut.

Denne uken på Norli Junior skal jeg lese høyt fra Fantomplaneten og jeg skal ha en quiz med noen ganske fine premier.

Men aller først trenger jeg deres hjelp...

KONKURRANSE

Jeg er nemlig i gang med å skrive tredje bok om Kass og Tycho. Denne gangen skal de reise til to forskjellige planeter og jeg vil at dere skal bruke fantasien deres til å finne på skapninger, monstre eller romvesener som bor på disse planetene.

Den første planeten er en planet som er helt dekket av vann. Alle skapningene som lever på planeten lever under vann. Jeg er veldig nysgjerrig på hva som skjuler seg der nede i dypet!

Den andre planeten er det stikk motsatte. Der finnes det ikke vann og den har ikke engang noe bakke man kan stå på! Hele planeten er skyer og himmel. Jeg lurer på hva som gjemmer seg i skyene og de enorme stormene som herjer på planeten!

Skapningene på planetene kan være store, små, skumle eller søte. Dere bestemmer helt selv! Og dere kan sende inn så mange forslag dere vil.

Dere kan tegne, beskrive dem med ord eller bygge eller lage dem om dere har lyst til det!

Fristen for å sende inn er torsdag 26. november kl 22. Mot slutten av uken kommer jeg til å presentere en del av bidragene og fortelle hvem som blir skrevet inn i tredje bok om Kass og Tycho.

Send bidraget deres til [email protected]

Jeg gleder meg til å se hva dere finner på!

Sees i morgen! Da blir det høytlesning fra Kass og Tycho 2: Fantomplaneten.


Tilbake til forrige side