Konkurranse: Klarer du å finne på noe SKIKKELIG skummelt?

- Av Mari Moen Holsve

Hei! Endelig er det min uke på Norli Junior! Jeg heter Mari Moen Holsve, og jeg skriver skrekk og fantasy. Min nyeste bok heter Ingen andre enn oss, og den handler om Håkon og Thale – de er hovedpersonene, som du kan se på forsiden av boka.

Håkon og Thale bor i en liten bygd som heter Skymdal, der det ofte skjer skikkelig ekle ting. Jeg har skrevet om denne bygda i to tidligere bøker: Nemlig Ingen sover trygt i natt og Ingen slipper unna.

Dette er den siste boka i serien fra Skymdal, og denne gangen er det faktisk noen som prøver å brenne ned hele bygda! Det blir Håkon og Thale – og vennene deres – som må finne ut hvem som gjør det. Og de må skynde seg. Før det går skikkelig galt …

*

KONKURRANSE!

Denne uka på Norli Junior kan du vinne de to første bøkene i serien:

Ingen sover trygt i natt og Ingen slipper unna! Jeg deler disse bøkene ut til to heldige vinnere.

Alt du må gjøre for å delta, er å finne på en kul og skummel idé til hva som kan skje i denne historien:

Hele klassen skal overnatte i gymsalen. Når alle er på plass og det er blitt mørkt ute, oppdager de at alle dørene er låst.

Så går strømmen. Det blir helt mørkt. Klassen er fanget.

… har du en kul idé til denne fortellingen? Kanskje en gammel rektor går igjen som spøkelse? Kanskje hele klassen forsvinner i løpet av natta? Tenk på hva DU ville likt å lese om i en skikkelig skrekkhistorie!

Skriv en setning eller to om hva du syns bør skje, og send ditt forslag til [email protected] innen 9. november. Vinneren blir annonsert her på Norli Junior, så følg med!

Lykke til!


Tilbake til forrige side