Vinnere sommerens tegnekonkurranser 🥳

- Av Cecnys

Hei igjen! Litt forsinket med kåringen av sommerens tegnekonkurranser (juni/juli) da Lesekonkurransen snart er i gang igjen for fullt. Først ut er tegnekonkurransen hvor dere fikk i oppgave å tegne noe magisk Alma Freng gjør. Dere har igjen sendt inn utrolig mange fine tegninger – men vinneren denne gangen ble denne tegningen:

Gratulerer så mye til Kaisa på 13 år fra Tanabru skole, Du ER månedens vinner av tegnekonkurransen for juni! Du får et gavekort på kr. 1000,- som kan brukes i alle Norli-bokhandlene i landet.

Vi gratulerer så mye til Kaisa! For en fin og fargerik tegning du har laget! 😍

Så er det over til tegnekonkurransen for juli hvor dere ble bedt om å bruke fantasien og fargelegge en morsom eller kul skolesekk, eller en sekk slik du aller helst vil ha den! Her fikk vi også inn mange flotte bidrag, men vinneren ble altså denne tegningen:

Gratulerer så mye til Nora på snart 9 år fra Gruben skole, Du ER vinneren av tegnekonkurransen for juli! Du får et gavekort på kr. 1000,- som kan brukes i alle Norli-bokhandlene i landet.

Vi synes at Nora har laget en fantastisk fargerik og kreativ sekk i regnbuens farger med flott mønster og kule reimer med Donut´s på 🤩

Vi gratulerer til begge vinnerne, for deg som ikke vant denne gangen er det nye muligheter for å være med i neste konkurranse for August.


Tilbake til forrige side