Jakten på den siste dionsauren

- Av Jørn Lier Horst

Bli med og gjør ferdig den neste boken om Detektivbyrå nr. 2! Boka kommer til sommerferien, men nå kan du være med å bestemme hvordan dinosaurene skal se ut! Bli med i tegnekonkurransen!

I den neste boka om Detektivbyrå nr. 2 tar bestefar Franz med seg Tiril, Oliver og Åtto på en hemmelig ekspedisjon, til en bortgjemt dal hvor det for millioner av år siden vandret dinosaurer rundt på slettene. Av gamle knokler og bein som ble funnet i dalen ble det en gang laget ti dinosaurfigurer, alle dekorert med edelstener. Gjennom mange års forskning og leting har professor Burum klart å finne ni av de ti verdifulle figurene. Oppdraget til bestefar Franz og Detektivbyrå nr. 2 går ut på å følge i professorens fotspor og finne den siste dinosauren.

I dag ble Hans Jørgen ferdig med forsiden på boken. Vi viser den fram for første gang her på Norli Junior. Men resten av boken er ikke ferdig. Tegn din egen dinosaur, og send den til oss. Hans Jørgen Sandnes velger ut ti bidrag, og tegner dem inn i boka Jakten på den siste dinosauren.

Send din tegning til [email protected]. Merk e-posten «Dinosaur». Skriv navn, alder og telefonnummer på tegningen, eller last ned eget tegneark her.

Innleveringsfrist: 14. april

Lykke til!


Tilbake til forrige side