Vinner av tegnekonkurransen i JANUAR – Turbo-Tim ?

- Av Cecnys

Hallo! Først vil jeg bare takke for alle de fine tegningene dere har sendt inn til oss denne måneden. Det er så utrolig gøy å se igjennom alle tegningene og hva dere har fått ned på papiret. ✏️ Ekstra stas er det at Hundeidvik Privatskule vil bruke tegnekonkurransen vår som en del av et felles skoleprosjekt, vi gleder oss til å se tegningene deres fremover!

Tilbake til selve konkurransen – dere skulle tegne noe morsomt som Turbo-Tim gjør. Denne gangen tok vi utgangspunkt i den supermorsomme nye serien skrevet av Lincoln Peirce som passer godt for alle dere som digget En pingles dagbok-bøkene. ? Turbo-Tim er på alle måter helt gjennomsnittlig og vanlig fyr, men mener selv at han er super! Sammen med kompisene Frans og Teddy spiller han i bandet Død over amøbene og prøver å ikke bli tatt på fersken av klasselæreren, nådeløse fru Gudesen.

Her er noen av alle de SUPERFINE tegningene som ble sendt inn:

VINNERTEGNINGEN (trommevirvel)

Gratulerer så mye til Tina Belden Karlsen på 10,5 år fra Hundeidvik Privatskule, DU ER månedens vinner av tegnekonkurransen i januar! Du får et gavekort på kr. 1000,- som kan brukes i alle Norli-bokhandlene i landet ?

For deg som ikke vant denne gangen er det nye muligheter denne måneden. Klikk her for å lese mer.  Lykke til! 


Tilbake til forrige side