Lesekonkurransen er avsluttet!

- Av Norli

Kl 23:59 i kveld, den 16. desember, avsluttes lesekonkurransen for i år. Etter det er det ikke lenger mulig å registrere bøker. Lærerne har noen dager på seg til å godkjenne lesingen, slik at alt teller med.

For en innsats! For en leselyst! 120 MILLIONER SIDER er hittil lest av elevene og godkjent av lærerne. 870.000 bøker er lest, og enda er ikke lærerne ferdige med godkjenning. Dette er ny Norli Junior-rekord!

Dere som deltar, har lest nesten 2.200 sider i gjennsomsnitt per elev, på tre måneder. Det er noe å være stolt av!

Hva skjer nå?

Når lærerne har godkjent lesingen, vil Norli Junior sjekke registreringene til alle klassene som ligger på fylkestoppen, og klassetrinnstoppen – for å være helt sikker på at alt er riktig i registreringene.

15. januar kårer vi vinnerne av lesekonkurransen – og det blir vist på TV-sending her på Norli Junior kl 11:00.

Barnas dag 7.-8. februar

På Barnas dag 7.-8. februar blir det en real feiring av leseinnsatsen – og vi deler ut medaljer og pokaler hos Norli over hele landet. Mange steder kommer det forfattere på besøk, og noen klasser blir invitert til å bokbade forfatterne.

Hvis klassen har lest minst 800 sider per elev, får alle i klassen medalje. I noen klasser er det bare noen få elever som har lest mye, uten at klassen har deltatt. Disse elevene får også medalje.

Noen skoler ligger langt unna Norli, og kan ikke hente medaljene selv. Lærerne kan da bestille medaljene, og få dem tilsendt. Dette velger lærerne, under «Innstillinger» på lærersiden. Informasjon om bestilling kommer om kort tid.

Hovedpremiene

To klasser vinner hovedpremiene: 10.000 kroner til klassetur eller noe gøy med klassen. Følg med 15. januar! Dette er klassene som kan vinne hovedpremiene:

  1. Førsteplass i lesekonkurransen. Klassen som har lest aller mest, vinner 10.000 kroner.
  2. Blant alle klasser som har lest minst 3.000 sider per elev, trekkes en vinnerklasse som får 10.000 kroner.

Tilbake til forrige side