Ukens forfatter i uke 41: Monika Steinholm!

- Av Norli

Monika Steinholm har skrevet en kjempespennende serie som heter Ankh, den burde du lese! Bok 4 heter Tåkebyen og har akkurat kommet ut.

Derfor er Monika Steinholm Ukens forfatter!

Dette bildet har en tom alt-tekst; dets filnavn er image-2.png

Hei!

Ankh-serien handler om Markus og vennene hans. Bøkene har jeg prøvd å gjøre både morsom og veldig spennende. Fordi jeg syns det er akkurat det en god bok skal være. Bøkene består av tekst, illustrasjoner og tegneserier. Alle illustrasjonene er laget av Tonje. Både hun og jeg liker spenning, fantasy og rare gamle damer.

Hvis du har lyst til å lese om gale tanter med dynamitt i veska, råsmarte roboter, en tom grav på kirkegården, levende isskulpturer eller flygende hvaler er dette den perfekte serien for deg. Hvis du heller vil lese om bøller som går rundt med truser i håret uten å vite om det, ville politijakter eller maskiner som går bananas, ja da er også dette den perfekte serien for deg.

Håper du vil bli med til min og Tonjes verden!

Hilsen Monika

Konkurranse!

Du kan vinne Ankh-genseren Monika har på seg i videoen!

Ta Monikas Ankh-quiz!

Du kan ta quizen uten å være med i konkurransen også, men om du fyller inn navn, epost-adresse og telefonnummer på slutten, blir du med i trekningen. Vi trekker en vinner i uke 44.

PS! Om du ikke har lest alle Ankh-bøkene er det lov å gjette :)

To vinnere er kåret, gratulerer til Åsne Elene og Julian Emil! Genser er på vei! (Det går fremdeles an å ta quizen selv om vi har trukket vinnere, altså.)

Dette bildet har en tom alt-tekst; dets filnavn er image.png

Tonje tegner

Ankh-bøkene er fulle av kule tegninger. Her kan du se på hvordan en av dem blir til, helt fra Tonje Clausen begynner til hun har tegnet den ferdig. Hun har filmet det for oss!

Spennende, ikke sant? (Hun tegner ikke fullt så raskt i virkeligheten, altså, vi har satt opp farten på videoen :) )


Tilbake til forrige side