Ukens forfatter i uke 39: Heidi Linde!

- Av Norli

Heidi Linde er ukens forfatter i uke 39!

Hun har skrevet en helt ny bok som heter «Annenhver uke». Den handler om Olivia som bor annenhver uke hos mamma og pappa. Det er jo veldig vanlig, så det er fint at det finnes en bok som handler om det!

Dette bildet har en tom alt-tekst; dets filnavn er image-9.png

VG har skrevet en anmeldelse av boken, og der står det:

Hver fredag bytter Olivia hjem, og hver torsdag kveld har hun klump i magen. Selv om hun egentlig har det bra. Ofte veller de såre følelsene og vanskelige spørsmålene fram ved leggetid. Er barnet gjest om det kommer den uka det ikke skal være der? Må man bytte hjem om man får omgangssyken på en fredag? Og hvorfor husker aldri foreldrene på at når man sier «i morgen» på en fredag, så betyr det om en uke?

Dette bildet har en tom alt-tekst; dets filnavn er image-8.png

Noen av dere har også anmeldt boken på norlijunior.no allerede – wow! I boktipseren kan man lese hvilke ord som dere synes best beskriver boken. Det er flest som har sagt «interessant» og «morsom». Noen sier også at boken er «koselig» og «rar».

Heidi Linde kommer til å skrive flere bøker om Olivia, «Annenhver uke» er nemlig første bok i en serie – serien heter «Olivias liv».

Heidi Linde har skrevet en annen serie også – den om Pym Petterson. Har du lest noen av dem? Alle heter noe med «mislykka».

Det er mange (600!) som har anmeldt den første boken om Pym i boktipseren.

Ser du at ordene som beskriver boken er mange av de samme ordene som beskriver «Annenhver uke»?

Olivia-quiz!

Når du har lest «Annenhver uke» kan ta Olivia-quizen for å sjekke hva du husker! Om du ikke har lest den er det også lov å gjette :)

Vil du vite mer om Heidi Linde? Følg med her på norlijunior.no, kanskje hun kommer tilbake :)


Tilbake til forrige side