Tegnekonkurranse i Juni: Vi kårer en vinner!

- Av Norli

Tegnekonkurransen for juni er over, og det er endelig på tide å kåre en vinner! Konkurransen denne måneden var inspirert av den lettleste og underholdende boken Dinosaurgjengen – Svømmekonkurransen.  I boka møter vi Rasmus Rex på stranda med familien sin og bestevennen Trym.
Rasmus er ikke så god på å svømme. Storebror Robin utfordrer Rasmus og Trym til å ha en svømmekonkurranse, det kan umulig gå bra! Ryktene sier også at det finnes et sjømonster i vannet, og det gjør ikke akkurat saken bedre… Vi ønsket oss derfor tegninger av et sjømonster, og gjett om vi har fått inn mange kule tegninger, tusen takk alle sammen!

Her kan du se et utvalg tegninger…

Det kan bare kåres èn vinner, og den som er trukket ut til seier er Mille 9 år! Gratulerer så mye – du har vunnet et gavekort på kr 1000 som kan brukes i alle Norli-bokhandler i landet. Se den fargerike og fine tegningen til Mille her:

Er det kanskje din tur til å vinne premien neste gang? Denne måneden er nye muligheter for å delta i konkurransen, klikk her for å lese mer. Lykke til!


Tilbake til forrige side